Horoscop 22-28 Noiembrie 2021

Săptămâna aceasta avem succes în ceea ce ne propunem, dar înainte de a ne putea bucura de posibilitățile de a face acest lucru e important să ne menținem echilibrul interior.

Există riscul ca unele resentimente sau emoții negative să blocheze progresul, ca atare e bine să rezolvăm orice aspect personal nefavorabil înainte de a ne preocupa de alte chestiuni grandioase.

Pe 22 noiembrie se anunță Soare în Săgetător ceea ce aduce pentru nativi mult entuziasm pe plan sentimental, iar pe 24 noiembrie Mercurul în zodia Săgetător anunță discuții filosofice și călătorii.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

A dori să vă atingeți obiectivele cu orice preț este în regulă, atât timp cât, ori de câte ori este posibil, acordați atenția necesară celor apropiați și petreceți un timp de calitate împreună. Nu recurgeți la izbucniri de furie dacă sunteți criticați, luați în considerare dacă există un beneficiu de câștigat din punctul de vedere al celeilalte persoane și este probabil să îmbunătățească rezultatul activităților voastre.

Orice energie utilizată în exces în favoarea unui exercițiu sănătos, pentru a ajuta la eliberarea tensiunii sau a stresului, este o alegere înțeleaptă care vă susține bunăstarea

În această săptămână, nativii din zodia Berbec sunt înfluentați de Soarele și Mercurul din Săgetător și este posibil să plece într-o călătorie sau să se implice în discuții filizofice în cadrul unui eveniment profesional.Pe plan sentimental fac tot ce le stă în putere pentru a afla adevărul ascuns de partenerul de viață.

Taur

Cel mai apropiat confident al vostru este persoana pe care vă bazați cel mai mult, ca atare nu lăsați o frustrare personală să fie catalizatorul care îi provoacă acestei persoane orice supărare inutilă. Sunteți ușor iritațu de evenimente și, în consecință, experimentați un comportament mai provocator din partea altora decât în mod normal.

Aprofundați motivele sentimentelor voastre neobișnuit de sumbre și neliniștite înainte de a face acuzații nefondate împotriva celor cu care lucrați sau în relațiile voastre personale de la care vă așteptați în mod normal să primiți sprijin din toată inima.

Nativii din zodia Taur au parte de surprize ce nu vor fi pe placul lor. Pe plan personal iau decizia de a-și schimba stilul de viață și renunță la excesele alimentare, iar pe plan profesional se anunță schimbări cu care se vor obișnuiușor.

Gemeni

Aveți un nivel mai ridicat decât de obicei de furie reținută care trebuie tratată într-un mod constructiv dacă nu doriți să suferiți de pe urma consecințelor. Aveți grijă în comunicare și evitațu să-i puneți pe alții în defensivă. Dacă aveți nevoie de ajutor, fiți mai răbdători și mai diplomați în felul în care îi abordați oe ceilalți.

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o săptămână încărcată din punct de vedere sentimental. Sunt în căutarea de răspunsuri pe plan profesional și își stabilesc obiective pentru perioada următoare, iar în relația cu partenerul de viață stabilesc niște reguli.

Chiar dacă nu vă simțiți personal în cea mai bună formă, fiți pregătiți să luați lucrurile într-un ritm mai lejer, altfel s-ar putea să suferiți eșecuri din cauza asumării inutile a unor chestiuni care depășesc nivelul vostru de toleranță.

Rac

În mod clar, sunteți mai mult decât capabili de a vă exprima nevoile și cerințele. Știți ce vreți și sunteți în formă să obțineți rezultatul dorit. Mai ales din punct de vedere profesional, deschideți calea pentru noi responsabilități sau chiar pentru o promovare.

Relațiile voastre și viața amoroasă se îmbunătățesc și ele nemăsurat, cu invitații și propuneri care fac viața să pară mai colorată. Orice activitate fizică reprezintă un efort mai mic decât de obicei, ca atare este o perioadă excelentă de a începe un program de exerciții fizice.

În această săptămână, nativii din zodia Rac trec prin schimbări majore, și este posibil să le ia ceva timp să se acomodeze.Pe plan profesional se confruntă cu mici probleme legate de un proiect și vor fi nevoiți să vină cu soluții. 

Leu

Practicați mai multă reținere, mult prea ușor simțiți că sunteți provocați în mod deliberat, chiar și pentru cele mai mici chestiuni. Fără avertisment, excesul de energie erupe într-un temperament nefavorabil. Evident, acest lucru nu este acceptabil pentru cei pe care îi cunoașteți, autodisciplina și compromisul sunt esențiale. Un astfel de comportament necruțător are ca rezultat probleme atât acasă, cât și la locul de muncă.

Nativii din zodia Leu își fac multe planuri pentru perioada următoare.Pe plan profesional sunt în proces de adaptare în urma schimbări, iar pe plan sentimental se bucură de succes și nu este exclus ca o persoană, pe care au remarcat-o de mult timp, să facă primul pas.

Aveți grijă ca aceste excese să nu devină o trăsătură vizibilă în alte domenii ale vieții voastre. Trebuie să fiți mai conștienți de propria persoană și să vă asigurați că nu vă lăsați pradă impulsurilor. Nu ezitați să vă acordați mai mult timp de relaxare.

Fecioară

Modul eficient și atent în care vă comportați în mediul profesional este deosebit de lăudabil și vă poate ajuta să avansați în carieră. Fiți mândri de voi și asigurați-că că persoanele care contează cel mai mult în viața voastră sunt conștienți de realizările voastre.

Cei născuți în zodia Fecioară încep săptămâna cu o veste venită de departe. Este posibil să primească o ofertă de muncă în străinătate, pe care o vor discuta cu partenerul de viață, iar pe plan financiar au parte de câștiguri semnificative. 

Sunteți o persoană cu o performanță ridicată, ceea ce ar trebui apreciat. Succesul merge în mod normal mână în mână cu a te asigura că sunteți auziți. În acest fel puteți întâmpina mai multe oportunități.

Balanță

Toate aspectele experiențelor pe care le-ați acumulat anterior sunt puse în aplicare și vă ajută să faceți față cu încredere în majoritatea situațiilor pe măsură ce apar. Sunteți mulțumiți de voi înșivă și de efortul pe care îl puteți depune pentru a vă stabiliza circumstanțele și perspectivele de viitor.

Nativii din zodia Balanță pun accentul pe comunicare în această săptămână. Se bucură de atenția celor din jur și știu ceea ce să spună pentru a se face plăcuți. Pe plan financiar se anunță oportunități noi de afaceri, dar si câștigarea unor sume importante.

Sunteți încurajați să faceți îmbunătățiri în viața voastră profesională, socială și romantică, orice ați îndrăzni să abordați duce la răspunsuri favorabile din partea celorlalți, care sunt susceptibile să aprobe sugestiile și opiniile voastre.

Scorpion

Sunteți plini de energie și orice ați face sunteți remarcați. Rețineți, totuși că trebuie să fiți tot timpul cu precauție. A părea aroganți vă poate crea probleme în mediul profesional, precum și cu persoanele apropiate. Exercițiul fizic este foarte eliberator și vă ajută să vă echilibrați nivelul energetic, iar în același timp vă îmbunătățește și starea emoțională și mentală.

Direcționând excesul de energie în moduri plăcute și benefice, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la nicio consecință. Aveți ocazia în această perioadă de a vă plănui un mod eficient și constant prin care să vă aflați într-o balanță.

În această săptămână, nativii din zodia Scorpion încep un proiect legat de renovarea casei. Se anunță o perioadă cu multe cheltuieli pentru aceștia și este posibil să se confrunte cu mici probleme pe plan financiar. Pe plan sentimental lucrurile nu stau foarte bine și iau o decizie radicală.

Săgetător

Pentru că sunteți mulțumiți de realizările voastre actuale, acum este un moment grozav să arăți de ce anume mai sunteți capabili. Folosiți-vă încrederea de sine și experimentați mai multe responsabilități, dacă vă simțiți în stare. În acest fel vă veți extinde aria experienței și vă veți dezvolta aptitudinile.

Nu uitați, totuși, că la un moment dat circumstanțele se pot modifica . Asigurați-vă că abordați noile sarcini găsite cu precizie și nu în grabă. Din fericire pentru voi, aveți un talent nativ de a fi flexibili.

Nativii din zodia Săgetător se confruntă cu probleme în ceea ce privește sănătatea. Pe plan profesional se fac remarcați de cineva important și primesc o veste foarte bună, iar pe plan sentimental vor parcurge o perioadă plină cu momente romantice.

Capricorn

Nu fiți prea îngrijorați dacă păreți puțin mai îngrădiți decât de obicei, sunteți pregătiți pentru toate eventualitățile și, în sfârșit, puteți face față acelor proiecte pe care le-ați amânat de ceva timp. E momentul să vă organizați mai eficient pentru a reveni pe linia de plutire

Folosiți-vă entuziasmul și încercați să lucrați, dacă puteți, într-o echipă. Să nu vă fie teamă să fiți lideri în cazurile în care situația o cere sau știți că aveți cunoașterea necesară pentru a aborda anumite circumstanțe și a avea rezultate favorabile.

Cei născuți în zodia Capricorn au nevoie de liniște și odihnă în această săptămână. Pe plan sentimental vor fi nevoiți să facă un compromis pentru binele relației cu partenerul de viață, iar spre finalul săptămânii vor primi vești bune de la un prieten plecat în străinătate.

Vărsător

Este ușor pentru ceilalți să vă provoace, ca atare e bine pentru voi să nu vă lăsați atrași în confruntări inutile. Nu le dați celorlalți satisfacția de a primi o reacție din partea voastră. Sunteți încurajați să petreceți mai mult timp de calitate cu propria persoană sau cineva special pentru a vă echilibra și atrage armonia.

În adâncul sufletului vostru știți exact ce vă doriți și plănuiți să obțineți. Ascultați-vă intuiția și acționați cât de bine puteți pentru ca lucrurile să fie în favoarea voastră. Condițiile se schimbă, iar acest lucru înseamnă că există șansa de a întâmpina niște oportunități dintr-o sursă la care vă așteptați cel mai puțin.

Nativii din zodia Vărsător au parte de o săptămână bună din punct de vedere profesional. Se bucură de rezultate mari la locul de muncă și nu este exclus să primească un bonus. Se gândesc să facă anumite schimbări legate de casă, iar în weekend petrec timpul cu prietenii.

Pești

Unele persoane ar putea fi invidioase pe nivelul vostru de energie și încredere de sine. Acestea sunt calități care vă transformă în mediatori în dispute și niște persoane care găsesc soluții rapide și eficiente. Îi ajutați pe ceilalți ori de câte ori puteți.

Aveți suficientă energie pentru a vă urma obiectivele proiectele, nu există limită pentru dăruirea și harnicia voastră, care vor fi remarcate de persoanele pe care vreți să le impresionați sau chiar și în mediul profesional, mai ales dacă vă doriți să avansați. Ca în orice situație, totuși, e bine să nu vă suprasolicitați pentru a vă menține pe linia de plutire.

În această săptămână, cei născuți în zodia Pești iau legătura cu un vechi prieten plecat în străinătate. Pe plan profesional se anunță multă muncă, dar și reușite, iar pe plan financiar se anunță mici probleme cu bugetul, ceea ce îi fortează să ceară un împrumut.

x

Check Also

Horoscopul Lunii Octombrie 2022

Horoscopul lunii octombrie 2022 anunta o luna de exceptie, cu transformari  luminate si vindecari sufletesti. ...