Horoscop 21 martie 2021 – zi de duminică

O zi cu veşti bune – Horoscop 21 martie 2021. O să mai şi respirăm, lăsăm deoparte stresul, grija banilor şi să ne bucurăm de o nouă zi din viaţă, de sănătate, de prezenţa cuiva care ne face viaţa frumoasă.

Nu este momentul să luam decizii rapid.  Acțiunile ample par a fi împiedicate, așa că este timpul să facem pași mici sau să corectăm greșelile și să facem schimbări înainte de a merge mai departe. Unele restructurări ale vieții și scopurilor noastre sunt acum în curs de desfășurare, este timpul să faceți pași mici sau să corectați greșelile și să faceți modificări înainte de a merge mai departe.

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem lucrurilor pe nume, o să fim sinceri.

Să vedem mai departe predicțiile Horoscopului zilnic pentru fiecare semn astral:

HOROSCOP 21 MARTIE 2021 BERBEC

Nativii Berbec vor reacționa rapid în fața provocărilor partenerului, dar e termen lung, această atitudine poate conduce la o stare conflictuală în relația voastră. Din fericire, există modalități de a evita certurile inutile și trebuie să faceți ceva în acest sens: relaxați-vă împreună practicând  sportul preferat sau oferiți-vă o seară frumoasă împreună, echilibrând astfel tensiunile dintre voi.

Voi trebuie să înțelegeți că relațiile personale nu funcționează întotdeauna așa cum era de așteptat și că uneori trebuie să ne mobilizăm pentru a calma turbulențele din viața de cuplu.

Menținerea unei atitudini corecte și cât se poate de relaxate este vitală în aceste momente chiar dacă problemele par a fi fără soluție. Nu ignora posibilitatea de avea o abordare complet nouă. Acceptați sfaturile și ajutorul apropiaților sau celor cu experiență într-o situație similară. Va trebui să fiți mai flexibil decât în ​​mod normal.

HOROSCOP 21 MARTIE 2021 TAUR

Dacă sunteți într-o relație stabilă, veți dori să o faceți permanentă, sunteți  încântați de apartenența la o singură persoană. Atâta timp cât nu vă copleșiți partenerul cu această atitudine, nu va fi o problemă. Îi puteți arăta cât de mare e dragostea voastră și îi puteți declara că este bărbatul sau femeia visurilor voastre! Veți vedea că totul vă este favorabil  în prezent și că nimeni nu vă poate împiedica să vă împărtășiți fericirea.

Vei simți că toată lumea este a voastră că totul este frumos și veți împărtăși această stare nu doar cu partenerul de viață ci și cu prietenii și familia. Veți da uitării mici conflicte din trecut și veți realiza care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață.

Va rugam sa va abonati si la canalul nostru de YouTube – >Horoscopul Zilei / VIDEO

HOROSCOP GEMENI

Nativii Gemeni vor fi doar cu gândul la relația lor. De mult timp, nu a existat un punct de vedere comun între voi și partenerul vostru și a venit momentul să reflectați la motivele care fac relația să meargă așa de greu. Încercați să rezolvați problemele mici, inconvenientele ridicole care apar zilnic.

Vă puteţi asocia cu nişte oameni care au aceleaşi preferinţe şi o să faceţi echipă la distracţie, şi poate şi la treabă, fără să vă-ntâlniţi. E nevoie de voi, de idei, de strategii, de ieşit dintr-un blocaj şi-o să vă puneţi semnătură pe organizare, sau la nivel de echipa – să fie sincron.

Sunteți conștienți că numai așa veți putea evita nașterea unor conflicte mai mari. Este adevărat că unele decizii sunt dureroase, dar priviți această perioadă ca pe o șansă de dezvoltare personală și nu ca pe un supliciu. Dacă găsiți calea potrivită, veți reuși.

HOROSCOP 21 MARTIE 2021 RAC

Relația nativilor Rac este foarte armonioasă și ar trebui să vă bucurați de această liniște, care nu va fi deranjată de nimeni! Aveți parte de cuvinte frumoase și mici atenții din partea partenerului care sunt extrem de importante pentru voi. Nu vă înăbușiți sentimentele ci spuneți celor dragi ce simțiți pentru ei și de –asemenea ce așteptări aveți din partea lor.

Aveți o relație bună cu familia și prietenii. Căutați să le acordați timp pentru a împărtăși activități de recreere în timpul serii.

Se poate să vi se mulţumească pentru ce-aţi realizat la un moment dat şi să fie un imbold pentru mai departe, să ridicaţi şi mai sus ştacheta. O să vă lăsaţi cooptaţi în diverse activităţi care să vă destindă, să vă dea idei care să vă-ncarce cu energie şi să vă imprime un optimism revigorant, dar fără să ieşiţi din casă, într-un video call.

Lucrurile merg bine, se pare că  progresați și puteți obține rezultate neașteptate. Asigurați-vă că profitați de această configurație promițătoare.

HOROSCOP 21 MARTIE 2021 LEU

Nativii Leu vor simți nevoia de atenție din partea partenerului de viață, este un timp destul de lung de când vă simțiți neglijați iar lucrurile nu mai sunt chiar la locul lor. În societate este bine să intensificați contactele cu oamenii, aceștia vă vor găsi deosebit de atrăgători și plăcuți.

Vine un mesaj de departe şi puneţi pe hârtie condiţiile unei întâlniri pentru când s-o putea ajunge. Încep să se facă plăti şi vor pica nişte bani, şi-o să aveţi de făcut achiziţii online.

Planificați-vă timpul liber din această seară cu familia și cu prietenii buni și, mai presus de toate, faceți planurile împreună. S-ar putea să doriți să fiți contactați de un vechi prieten iar momentul este ideal pentru a revigora și consolida această legătură veche.

HOROSCOP FECIOARĂ

Pentru nativii Fecioară, harta astrală  indică un nou început. Există posibilitatea ori ca o persoană nouă să intre în viața voastră, ori ca relația actuală să ia o întorsătură neașteptată. Este posibil  să vă redescoperiți partenerul și  să reaprindeți pasiunea relației voastre. Dacă doriți să primiți afecțiune, dăruiți și voi!

Poate descoperiţi printre mesaje, e-mailuri ceva care v-anunţă c-aveţi de luat bani şi că vi s-au aprobat nişte cereri. Ve-ti primi o veste, se va găsi o soluţie pentru relaţia voastră, şi-o să vă atingă la sentimente – e cineva cu care sunteţi compatibili.

Sunteți creativi și aveți idei ce vor fi apreciate pentru petrecerea serii. Sunteți plini de energie, folosiți această deschidere pentru a avea grijă de corpul și de mintea voastră. Nu uitati sa va abonati la acest canal de youtube pentru a primi horoscopul in fiecare zi

Va rugam sa va abonati si la canalul nostru de YouTube – >Horoscopul Zilei / VIDEO

HOROSCOP 21 MARTIE 2021 BALANŢĂ

Pentru nativii Balanță, ziua de duminica este favorabila relației voastre de cuplu. Momentele romantice alături de partenerul de viață vor fi deliciul serii. Trebuie să vă reamintiți de angajamentele pe care le aveți față de acesta, iar ziua nu va face decât să vă consolideze relația. Beneficiile unei cine romantice se vor resimți pe termen lung.

Se poate să vă ocupaţi de curăţenie, de amenajări interioare şi să vă şi destindeţi, citiţi o carte, ascultaţi muzică, vedeţi filme. O întrunire de familie ar face lumină într-o chestiune care v-a frământat şi o să puneţi lucrurile în ordine, ca să ştiţi ce aveţi de făcut.

Nativii singuri ar trebui să socializeze mai mult astăzi, este un moment favorabil pentru noi începuturi.

HOROSCOP SCORPION

Scorpionii sunt tot mai preocupați de viața personală, de sentimentele partenerului și de planurile de viitor. Vor realiza că lucrurile sunt mult mai complexe și că senzualitatea nu este tot ceea ce contează într-o relație, și că ar trebui să lucreze mai mult la atașamentul emoțional din cuplu.

Poate o sferă mai largă de activități pe care să le faceți împreună( culturale, sportive) ar trebui introduse în programul vostru zilnic pentru consolidarea relației.

Adoptați o viziune relaxată a vieții și lăsați iarba să crească peste vechile probleme.

Acum, bucurați-vă de revigorarea unor vechi legături.

HOROSCOP 21 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

Un răspuns din partea cuiva care vă iubeşte va da speranţe c-o să puteţi fi fericiţi, mai ales c-aveţi multe în comun. Viaţa voastră se poate rescrie frumos, să porniţi cu dreptul într-o relaţie care să vă aducă fericirea pe care o căutaţi dintotdeauna – şansă e de partea voastră.

Nativii Săgetător pot întâmpina  o tensiune în viața de cuplu. O discuție deschisă, fără ocolișuri ar putea rezolva problemele înainte ca acestea  să ia amploare. De cele mai multe ori este vorba de chestiuni minore, dar care nerezolvate degenerează.

Dacă sunteți nemulțumiți de voi sau de partenerul de viață este mai bine să clarificați lucrurile înainte de a face orice alt plan. Folosiți-vă de simțul umorului pentru a face ca discuția cu acesta să decurgă normal și pentru scăpa de nervozitate.

HOROSCOP 21 MARTIE 2021 CAPRICORN

Se poate să luaţi un permis, să se scrie de bine despre voi, şi să vă faceţi planuri pentru proiectele de sertar, c-aveţi ceva la secret, să vă reinventaţi. Se poate să vă faceţi timp şi pentru treburile gospodăreşti, dar şi să ieşiţi puţin la aer – la voi în curte, dacă nu puteţi ieşi în oraş.

Nativii Capricorn se simt independenți , deschiși la experiențe noi. Nu vă grăbiți, chiar dacă aveți o șansă reală de a cunoaște pe cineva nou și interesant. Există o lume care așteaptă să fie descoperită. Dinamismul tău crescut îi va inspira pe alții să roiască în jurul vostru.  Fiți flexibili și spontani și nu refuzați o călătorie scurtă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Ve-ti primi o veste bună de la cineva care vă simte lipsa şi vrea să vorbiţi, să vă facă vreo mărturisire – de dragoste. Voi o să vă faceţi planuri pentru o activitate de grup, care o să se desfăşoare probabil după Paşte, dacă mai devreme nu se poate.

Pentru nativii Vărsător, va fi o zi foarte grea din punct de vedere al comunicării și al interacțiunii cu cei din jur. Reacționați la cele mai mici lucruri și sunteți irascibil încă de dimineață. Poate ar fi bine să vă detașați puțin, să vă faceți ordine în gânduri și să abordați lucrurile cu mai mult calm. Care sunt argumentele reale pentru această stare de nemulțumire?

Chiar dacă vă confruntați cu probleme complexe și o serie de sarcini aparent imposibil de realizat, încercați să priviți lucrurile dintr-un alt unghi și să găsiți soluții originale.

Colaborările cu persoane din exterior vă vor ajuta să reveniți pe drumul cel bun.

Amintiți-vă că întotdeauna relațiile bune necesită compromisuri.

HOROSCOP 21 MARTIE 2021 PEŞTI

Se poate să găsiţi o metodă de joacă pentru copii, poate vă implicaţi şi voi, ca să le tineti companie, şi să vă mai dezmorţiţi şi voi. O să tot aveţi parte de surprize, o să primiţi telefoane, va caută cineva care vrea să fiţi împreună.

Nativii Pești se pot simți astăzi respinși de partenerul de viață. Nu este o situație îngrijorătoare atât timp cât veți înceta să vă copleșiți partenerul. Este ideal să oferi într-o relație, dar oamenilor nu le place să fie sufocați, iar voi cam asta ați făcut până acum.

Încercați să empatizați cu persoana iubită  și cu cei dragi și să aveți o abordare cât mai blândă. Nu mai puneți presiune pe cei din jur și veți vedea că lucrurile pot deveni chiar distractive.

Va rugam sa va abonati si la canalul nostru de YouTube – >Horoscopul Zilei / VIDEO

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...