Horoscop 21 februarie 2021

O zi frumoasă. O să avem suficientă energie încât să facem şi treabă şi să ne şi mişcăm, să plecăm în excursie şi să ne distrăm, să ne scuturăm de stres. Vibraţia zilei este 3.

Dragostea pluteşte în aer pentru marea majoritate a zodiilor. Nici nu este de mirare având în vedere că se apropie Dragobetele. Gesturile romantice sunt la ordinea zilei.

 

BERBEC
Poate programaţi un tete a tete ca să vă faceţi şi mai bine înţeleşi, să depăşiţi un moment critic al relaţiei sentimentale. Daţi drumul unui nou proiect şi o să puneţi în aplicare o idee mai veche, să câştigaţi mai mulţi bani pentru că vă simţiţi în stare să munciţi, să faceţi performanţă.

Romantismul înflorește pentru dumneavoastră astăzi, iar angajamentul sau căsătoria pot fi chiar la orizont. Voi şi partenerul vostru ați ajuns recent la o nouă înțelegere care v-a legat mai strâns. Nu aveţi de ce să vă simțiți prost dacă vă petreceți ziua împreună plimbându-vă romantic. Acest lucru este perfect acceptabil – face parte din bucuria dragostei și ar putea dura o vreme. Profita din plin de ea.

 

TAUR
Poate vă invită cineva în concediu, pe undeva prin străinătate şi o să apelaţi la economii, să staţi acolo cât să vă tihnească. Se poate să vă treziţi cu nişte bani care v-ar fi de mare folos, să plecaţi în weekend pe undeva, să vă rupeţi de toată rutina şi să daţi drumul creativităţii să se manifeste.

Să faceţi servicii altora ar putea să vă ocupe o mare parte din ziua de astăzi, fie la nivel artistic sau sub forma împărtășirii energiei psihice sau vindecătoare. Să nu credeți că eforturile dvs. nu sunt apreciate. Cei pe care îi ajutați pot fi reticenți în a spune ceva, dar eforturile voastre nu sunt invizibile pentru ei. Gândiți-vă la asta. Prietenii voştri vor fi acolo pentru voi când veţi avea nevoie de ei.

 

GEMENI
Poate o să acordaţi totuşi un plus de atenţie sănătăţii, să eliminaţi tot disconfortul, că n-o să puteţi fi fericiţi dacă sunteţi bolnavi. O stare de bine, poate vi s-a împlinit o dorinţă, aţi primit banii pentru care aţi muncit o perioadă îndelungată şi o să-nţelegeţi ceva de suma respectivă.

Cuvintele pentru astăzi sunt „romantism” și „creativitate”. Povestea este sporită de pasiunea generată de o relație de dragoste plăcută, care va dura probabil mult timp. Aceeași relație și emoțiile voastre ar putea da naștere la inspirație artistică care poate produce lucrări de o calitate care vă va surprinde chiar și pe voi. Nu vă epuizaţi. Știți când să vă opriți.

 

RAC
E cineva care vrea să faceţi echipa în particular, să formaţi un cuplu şi poate sunteţi şi voi interesaţi. Se anunţa o serie de reuşite în plan profesional şi o să vină şi banii, oricât de târziu, dar o să-i primiţi, vor fi sume cumulate.

Aveţi un nou coleg de casă? Dacă da, vă puteți aștepta ca această persoană să locuiască cu dvs. o vreme. Acest lucru este de bun augur, deoarece veţi avea parte de susținere și cineva vă va ajuta cu o parte din responsabilitățile gospodăriei. Puteţi deveni foarte apropiați și, eventual, chiar prieteni pe viață.

 

LEU
Poate e un eveniment în familie care vă mobilizează pe toţi ai casei şi o să contribuiţi cu bani şi cu mâna de lucru. Poate apare o ofertă de lucru convenabilă ca timp şi bani şi o să vă doriţi măcar o vreme să lucraţi în formula respectivă, pentru că mai aveţi şi alte angajamente

O scrisoare de dragoste sau poate o poezie sau altă lucrare artistică dedicată vouă ar putea să vă facă ziua. Drept rezultat, un sentiment cald că sunteţi prețuit și adorat ar putea rămâne cu voi pe tot parcursul zilei. Agățați-vă de această strălucire, când lucrurile devin dure, mai ales la locul de muncă. Sentimentele exprimate în această comunicare vor dura probabil mult timp, așa că fiți pregătiți.

 

FECIOARĂ
Poate aveti de rezolvat nişte acte la notar şi o să aveţi de plătit taxe de timbru şi alte costuri. Se poate să vă invite cineva la o negociere şi să va-ncante ideea ca o să mai câştigaţi nişte bani care să v-ajute să achitaţi rate, facturi.

O relație de dragoste care există de multă vreme ar putea fi îmbunătățită astăzi de un nivel crescut de senzualitate. Emoția intensă ar putea pătrunde în ființa voastră, ceea ce face dificilă concentrarea asupra multor altor lucruri. Probabil veţi petrece ziua nerăbdător cu gândul că veţi putea rămâne singur cu partenerul vostru. Pasiunea care străbate dragostea voastră acum este demnă de un roman de dragoste.

 

BALANŢA
O s-aveţi parte de o surpriză plăcută, poate v-a luat cineva bilete de teatru, la un spectacol, la un meci important sau să plecaţi în excursie. E posibil să faceţi un efort financiar să vă luaţi ceva frumos şi util pentru casa, dacă nu cumva e cazul să vă schimbaţi maşina.

Un apropiat vă cere ajutorul cu privire la o decizie pe care urmează să o ia. Fiți deschiși și nu lăsați prejudecățile să vă întunece judecata. Încercați să aduceți argumente clare. Ajutorul vostru nu va rămâne nerăsplătit. Atenție la aspectul financiar. Nu cedați tentațiilor de a face cheltuieli iresponsabile.

 

SCORPION
Relaţia sentimentală promite să fie şi mai bună, să puteţi comunica, să vă înţelegeţi, să fiţi toleranţi unul cu celălalt. Poate va trebui să revizuiţi un contract, sau mai multe, ca să vedeţi cu ce rămâneţi, să păstraţi ce e mai convenabil, ca să nu ajungeţi la surmenaj.

Nu este o zi bună pentru finanțele acestor nativi. Deși plănuiați să faceți economii mai drastice, se pare că nu vă puteți abține. Cel mai indicat ar fi să ieșiți din casă cu o listă clară de cumpărături și să nu vă mai plimbați prin magazine, știind cât de ușor cedați tentațiilor. Rămâneți fermi pe poziții. Vă veți mulțumi mai târziu.

 

SĂGETĂTOR
E posibil să fie o problemă de sănătate care să vă poarte pe la doctori, dar o să-i daţi de capăt şi o să vă recăpătaţi forţele. Se poate să urmeze o perioadă încărcată la serviciu, cu volum mare de muncă şi să fie şi un ritm alert, dar şi cu promisiuni de bani mai mulţi.

Soarele răsare pe strada săgetătorilor. Plănuiți o zi de relaxare, cu cei dragi, prin parc sau la un restaurant, cât să vă mai luați gândul de la problemele de la locul de muncă. Vă gândiți tot mai serios să investiți mai mult în voi. Poate alegeți un curs, un atelier de creație sau vreți să vă ocpuați mai cu atenție de imaginea fizică.

 

CAPRICORN
Poate mai lăsaţi de la voi în relaţia cu partenerul de cuplu ca să faceţi casă bună împreună, să detensionaţi atmosfera. E posibil să daţi de cineva care să vă finanţeze un proiect şi o să-ncepeti muncă, deloc uşoară şi de durată, dar nici satisfacţiile nu vor întârzia să apară.

Prietenii sunt foarte importanți pentru capricorni, la fel și membrii familiei. Dar aveți grijă să nu vă neglijați pe voi. Este important să rămâneți în formă și să fiți mulțumiți e propria persoană. Spre seară s-ar putea să apară câteva discuții în contradictoriu cu persoana iubită, dar totul se poate rezolva cu calm, în urma unei discuții deschise.

 

VĂRSĂTOR
Întâlnire cu prietenii, poate e ziua de naştere a vreunuia, sau ieşiţi la cafea să puneţi ţară la cale, să vă faceţi planuri de weekend. O să primiţi un răspuns favorabil la o cerere, poate luaţi şi bani, o fi şi un examen pe care l-aţi trecut, sunt şi alte reuşite, fie ele şi mărunte, dar pentru care aţi muncit, nu-s gratis.

Vărsătorii trec prin momente dificile din cauza unei probleme de sănătate. Cu ajutorul unui specialist puteți rezolva această situație și vă puteți recăpăta veselia care vă caracterizează. Nu sunteți în apele voastre, posibil și din cauza unor tensiuni apărute la locul de muncă. Nu vă pierdeți încrederea. În cele din urmă, lucrurile se vor calma.

 

PEŞTI
Întâlnire cu cineva care vrea să vă câştige pentru totdeauna şi se pare că şi inima voastră e de acord. Se conturează o reuşită, vi se recunosc nişte merite, după o perioadă în care păreaţi invizibili şi tot alţii culegeau laudele, acum sunteţi vizibili.

Veselia peștilor este molipsitoare, dar nu și de durată. Profitați de această zi de relaxare, pentru că de luni s-ar putea să vă confruntați cu câteva momente dificile la locul de muncă. Până se vor limpezi apele, încercați să rămâneți cu capul pe umeri și cel mai important, calmi. Orice dispută se poate rezolva cu diplomație.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...