HOROSCOP 2020 ZODIA TAUR – E timpul sa-ți faci visul să devină realitate!

E timpul sa-ti faci visul sa devina realitate!

Taurul este un realist si, prin urmare, nu face planuri imposibile. Dar 2020 iti va schimba punctul de vedere al vietii si te va face sa crezi ca visurile devin realitate!

Ideea este ca anul 2020 este guvernat de elementele Pamantului, la care Taurul se supune. Si asta inseamna ca vei avea o perioada de crestere a carierei si bunastare financiara. Acesta este exact momentul in care merita sa risti si sa accepti o oferta tentanta de schimbare a locului de munca. In acest an vei avea absolut totul!

Să vedem mai departe horoscopul tău pentru fiecare lună:

Horoscop anual Taur 2020

 

Ianuarie 2020

Acum este momentul să investești și să te implici în afacerea ta. Prezența a cinci planete în Capricorn reprezintă o binefacere pentru Taur. Propunerile sunt fiabile in aceasta perioada, proiectele sunt profitabile. Până pe 20 martie, Soarele vă armonizează schimbarile pe plan profesional. În perioada 1 – 16, Mercur stimulează energiile creatoare. În sfârșit, toată luna, trio-ul Jupiter / Saturn / Pluto deschide mintea către noi domenii de interes. Acum esti dispus sa împărtășesti de bună voie ceea ce sti cu cei din jur. În ceea ce privește Uranus (în zodia ta), întoarcerea lui in mers direct din data de 12 îți stimulează simțul creativ. Fie ca e vorba de sentimente sau munca, inițiativele tale sunt originale și mai îndrăznețe

 

Februarie 2020

Ca și anul trecut, Mercur aduce o energie suplimentara în Pești. Acest lucru este excelent pentru voi, dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă nou sau negociați un contract. Mercur generează empatie. Ascultând mai mult pe cei dragi, veti sti mai bine să le îndepliniți așteptările. In cuplu, legăturile sunt consolidate. În familie ca și în prietenie, aveti sansa unei împăcari dacă sunteti suparati. În perioada 20 – 29, frumosul aspect intre Soare siUranus aduce oportunitati neașteptate unice, probabil reînnoite dacă acționați cu abilitate. Daca esti singur, configurația astrala iti ofera sansa sa trăiesti o poveste frumoasă cu cineva ieșit din comun.

 

Martie 2020

Totul este bine până pe 22. Dincolo de aceasta data, lucrurile se complică puțin. Apare Saturn în Vărsător, care creeaza o încurcătură în relațiile voastre. Confuzii, inselatorii, aveți de-a face cu escroci care vă manipulează pentru a-și servi interesele. Atentie la locul de munca. Financiar, Marte te convinge să accesezi anumite pozitii si sa avansezi, pentru a obține satisfacție. La nivel emoțional, sentimentele sunt exacerbate, pot aparea conflicte. Din fericire, Venus este acolo din data de 6, pentru a vă proteja iubirile. Cei in cuplu, se simt fericiți. Un motiv bun pentru a interzice accesul intrusilor in viata ta privata.

 

Aprilie 2020

Natura infloreste precum sufletul tau în sezonul de primăvară. Pe plan profesional, evoluția carierei tale, precum și cea a afacerii tale confirmă faptul că ai făcut alegerile corecte. Din nou, problema este la nivel relațional. Între comportamente dezamăgitoare și anumite dezamagiri sentimentale, gestionarea relatiilor nu este o sarcină ușoară. Soarele va ajuta in data de 20, cu avantaje care vă permit să mențineți competiția. Vei primi incurajari si laude, iar partenerul va fi mandru de tine. Cei singuri au ocazia unor relatii care se pot dovedi serioase.

 

Mai 2020

Nu este ușor, să-ți serbezi ziua de naștere intrând în ochiul furtunii. Suficient de puternic să provoace greșeli, Saturn îți pune la îndoială intuitia încă din data de 12. Ai o indoiala in inima, în ciuda sentimentelor puternice, iar ceva te face sa eziti. În ceea ce privește locul de muncă, îți lipsesc oportunitățile pentru a primi o promovare. La rândul său, Jupiter retrogradeaza pe 15. Ai provocări de depășit, pe care le vei câștiga amestecând pragmatism și concentrare. Cu cât te lasi mai puțin influențat, cu atât vei triumfa mai bine. De asemenea, bazeaza-te pe intuiție (Marte în Pești) pentru a anticipa și a conduce situațiile dificile.

 

Iunie 2020

Două planete frumoase te însoțesc. În dreapta ta, Mercur în Rac îl trezește pe artistul din tine, prin activități creative care îți luminează viața și moralul tău. Te inspiri  din experiențe noi.. În stânga ta, Marte în Pești creează o atmosferă (în sfârșit) confortabilă și plăcută. Cu încredere în capacitatile profesionale, poți acționa liber și poți conta pe cei din jurul tău pentru a te transforma. Daca esti in cuplu, esti norocos si petreci momente romantice, iubind cu inima deschisă. O călătorie întărește legăturile cu prietenii sau cu familia.

 

Iulie 2020

În perioada 1 – 22, alianța Mercur cu Uranus îți aduce noroc. Mercur simbolizează munca intelectuala și micile deplasări. Uranus combină creativitatea și originalitatea. Pe plan profesional, afacerile, contractele, călătoriile și alte proiecte legate de comunicare sunt sortite succesului. În Rac, Mercur reunește oameni de încredere în jurul tău. Bună reputație vă precede, motiv pentru care sunteți atât de solicitați. Pe partea inimii, dragostea este în plină dezvoltare. Primiti o surpriză si o propunere la fel de romantică pe cât de neașteptată, te va incanta aceasta situatie.

 

August 2020

Viața ta emoțională este împlinită și satisfacatoare. Profitați de stabilitatea adusă de trio-ul Jupiter / Saturn / Pluto, la care se adaugă complicitatea generată de Venus în Rac (din data de 8). Daca esti singur, totul este jucat într-un cadru intim, o seară într-un restaurant va aduce o noua cunostiinta, de exemplu. In cuplu, te pregătești pentru timp alaturi de partener, cu activități distractive sau călătorii. Pe 16, Uranus , planeta imaginatiei si a revoltelor se intoarce in mers direct.La nivel social, trebuie sa urmezi proiectele incepute, pentru a le putea dezvolta așa cum doresti. Jocul pare strans.

 

Septembrie 2020

Marte ocupă tot terenul în Berbec, scazand putin din vitalitate. In loc de o strategie obositoare, preferă tactica practică,fapte si nu vorbe. Aveti tendinta sa ocoliti obstacolul, în loc să-l înfruntați. Grozav, pe 14 sepetembrie, Jupiter revine in miscare directa. Dacă așteptați un răspuns, veștile ar trebui să fie pozitive. Uranus întărește energia jupiteriană cu câștiguri bruște care te fac să zâmbești. Există, de asemenea, oportunitatea de a începe un nou proiect. La job se poate ivi o oportunitate interesanta fără îndoială, e bine să negociezi cu siguranță. Studiați detaliat propunerea înainte de a lua decizia.

 

Octombrie 2020

Octombrie este luna Scorpionului (semnul tau opus). Și în Scorpion anumite aspecte in afaceri sunt afectate. Din 5 pana pe 10, Mercur aduce dezavantaje, anumite situatii se destabilizeaza. Starea de spirit este iritabilă, moralul e scazut. Dar perioada care sta sub semnul lui Venus în Fecioară aduce compensații emoționale care vă vor ajuta să vă recuperați moralul și va ofera incredere in voi.Spre deosebire de primăvară, toamna are premise relationale mult mai solide, care vor consolida relatia sentimentala actuala. Cereti sprijinul familiei si al prietenilor pentru a obține sfaturile potrivite. În ceea ce privește forma fizica, amestecul de fizioterapie și relaxare vă poate oferi o ușurare. Aveti nevoie de miscare si de mai multa odihna si somn.

 

Noiembrie 2020

Nici o veste grozavă în aceasta luna, nici in bine dar nici in rau. Intervine întoarcerea lui Mercur în Scorpion (semnul opus). Vigilanța este necesară, ceea ce ați crezut ca e rezolvat, poate reapărea. O procedură, de exemplu, amenință că va fi repornită. Latura profesională este insa bine aspectata, cu toate ca esti ingrijorat. Micile afaceri si intreprinderi personale sunt incurajate, nu se confruntă cu criza. Un pas pentru a urca și în administrație. Puteit obtine o pozitie interesanta. În dragoste, riscul nerostit poate genera un decalaj în cuplu. Prin urmare, este important să păstrăm cu orice preț dialogul deschis cu partenerul.

 

Decembrie 2020

Adună-ți ideile, foloseste-ti talentele și înaintează cu incredere.! Poti cunoaste succesul înainte ca Jupiter să paraseasca zodia inteleapta a Capricornului. Profitați de ocazie pentru a vă concentra asupra priorităților. Schimbările sociale sunt în curs. Evenimentele vă aduc în contact cu oameni noi. Din obligație, poate și prin alegere, te îndepărtezi de anturajul tău obișnuit. Decizia ta reflectă dorința de a cultiva schimburi de idei reale, de a îndeplini anumite vise. Finanțele merg bine, primesti bani in mod neasteptate. In dragoste, trăiești relația in modul cel mai cald, in aceasta ultima luna a anului.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 18 ianuarie 2021

Să fim en garde, c-apar lucruri noi, oameni și noi și vechi cu care-o s-avem ...