Horoscop 2019-2020: Saturn în Capricorn vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar şi cu lecţii dure

Saturn în Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandăm să concepeţi un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru următorii 29 de ani Saturn în Capricorn până pe 21.03.2020 vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar şi cu lecţii dure.
În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulţi vor învăţa să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, să conştientizeze dacă ura le este de folos, ne vom întoarce la obiceiurile de demult.

Saturn înseamnă reguli, muncă grea, restricţie, răbdare, structură. Saturn are capacitatea de a transforma totul în jurul nostru, dacă evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem. În caz contrar, ne va oferi o lecţie dură, în urma căreia vom reveni cu picioarele pe pământ.

Cei care au muncit ani la rând dar şi cei au profitat de munca lor acum vor fi scoşi în faţă, nimeni nu va mai profita de ei, cu alte cuvinte, se vor răzvrăti. Până la sfârşitul tranzitului lui Saturn în 2020, toţi ne vom schimba atitudinea asupra unui domeniu din viaţa noastră.

De aceea recomandăm răbdare şi înţelepciune. Saturn în Capricorn doreşte să facă curăţenie din interior, poate de aceea vom simţi că avem o stare ciudată, care ne apasă pe suflet. Capricornul guvernează: politică, biserică, monarhie, marile corporaţii, sistemul monetar, macroeconomia.

Schimbările produse în aceste structuri ale statului vor genera ample conştientizări în memoria colectivă. Recomandăm să concepeţi un plan pe domeniul de viaţă analizat pentru fiecare semn zodiacal , pentru a şti unde doriţi să mergeţi, deoarece aceste proiecte vor fi în lucru în următorii 29 de ani.

Horoscop BERBEC: ambiţie, tenacitate în atingerea scopurilor

Pentru nativii Berbec această schimbare va aduce mai multă ambiţie, tenacitate în atingerea scopurilor. Tot ce aţi conceput la nivel de viziune, sub influenţa lui Pluto până acum, în urma acestui tranzit va fi dus la superlativ, de aceea recomandăm gestionarea cu atenţie a energiei.

Horoscop TAUR: vor evolua pe plan intelectual, vor studia

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulţi vor învăţa să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, proiectele iniţiate acum vor fi în lucru în următorii 29 de ani: Nativii Taur, în urma acestui tranzit, de aproximativ 2 ani, vor evolua pe plan intelectual, de aceea cei ce nu au avut posibilitatea de a studia ceea ce îi pasiona, acum pot să mai înceapă o facultate.

Horoscop GEMENI: vor renunţa la acele plăceri costisitoare

Saturn în Capricorn pentru nativii Gemeni aduce câştiguri financiare, aceste sume venite de pe urma unor speculaţii pot să fie înmulţite, dar de cele mai multe ori ulciorul nu merge de multe ori la apă, prin urmare, recomandăm evitarea speculaţiilor, mai ales ale celor ce irită legea, deoarece Saturn nu umblă cu astfel de lucruri.

Nativii Gemeni ce ştiu că sunt dependenţi de ceva să ia aminte, căci pe parcursul următorilor 2 ani, totul va funcţiona astfel încât ei vor renunţa la acele plăceri costisitoare, poate chiar cu preţul sănătăţii

Horoscop Rac: probleme sau restricții în cãsnicie, frustrãri, piedici, responsabilităț

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani: Saturn, plasat în casa căsătoriei, se va manifesta asemenea unui cutremur în căsniciile ce nu mai au nimic solid, de fapt cred că acești nativi vor avea și ei puterea să spună STOP acolo unde lucrurile nu mai merg.

Relațiile care au mers din inerție, în următorii 3 ani vor înceta, pe cale amiabilă, vestea bună este că acești nativi vor întâlni la scurt timp altă persoană care să îi facă să simtă că recuperează timpul pierdut.

Horoscop Leu: au tot ce le trebuie pentru a reuși, vin mari realizări

În urma tranzitului Saturn în Capricorn mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani: Nativii din Leu vor pune preț pe munca lor, vor învăța să se aprecieze mai mult, să își acorde timp și pentru odihnă.

Dacă ultimii ani Leii au simțit că muncesc în zadar, că eforturile lor nu sunt apreciate, acum pare că a venit și vremea lor.

Horoscop Fecioara: vor fi nevoiti să renunțe la critică

Fecioarele vor fi nevoite să renunțe la critică, mai ales față de copiii lor, vor învăța să respecte mai mult, toate aceste învățăminte vor fi conștientizate pe propria persoană. Prin urmare, Fecioarele vor fi puse la zid de iubire, vor renunța la principiile lor, ceea ce va aduce, după multe perioade de umilire, iubirea mult așteptată.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...