Horoscop 20 ianuarie 2021

O zi a provocărilor. Apar situații neobișnuite și o să avem și noi reacții pe măsură. Oricum, o să ne descurcăm frumos, că suntem preveniți.

Vibrația zilei este 2 și facem echipă cu cel de lângă noi.

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2021 BERBEC
Se pare că aveți de rezolvat niște acte, să puteți pune în aplicare un proiect care să vă aducă o promovare în carieră. O să vă contacteze cineva din străinătate și poate găsiți un interes comun, să lucrați, să vă petreceți o vacanță de zile mari acolo, să vă întemeiați o familie.

Te bucuri te prezența unor oameni pe care nu apuci să îi vezi prea des, astfel că ziua ta este una foarte bună. Totuși, spre seară lucrurile nu mai stau atât de bine.

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2021 TAUR
Cineva în care v-ați pus mari speranțe o să revină după o lungă absență și o să puteți constata că iubirea există și în continuare. O reușită în plan financiar. Vă intră banii pe care-i așteptați de multă vreme. Se poate să fie și împrumutul pe care l-ați cerut unei bănci.

Vrei să mergi la coafor sau la tuns, să faci ceva pentru a-ți schimba aspectul exterior. Simți nevoia de o schimbare, așa că o faci!

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2021 GEMENI
Poate o să vă exprimați niște nemulțumiri mai vechi, să remediați niște situații parteneriale, să vă puteți înțelege și cu prietenii și cu colegii. Întrevedere cu cineva care o să vă dea de lucru, dacă nu sunteți prinși cu prea multe treburi, pentru că, altfel, o să lăsați pe altădată colaborarea.

Vrei să pleci undeva cu prietenii, căci nu ai mai făcut asta demult. Este momentul să te relaxezi și să te bucuri de puțin timp liber.

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2021 RAC
O să adunați niște bani de prin diverse surse și o să strângeți un capital pentru momentele mai speciale. Se pare că aveți de lansat la apă niște proiecte, să pregătiți o numire în funcție, un titlu la care aspirați și o să fie un succes, chiar dacă mai trebuie să așteptați un pic.

Ar trebui ca cei din zodia Rac să aibă mai multă grijă cu banii și cu finanțele, pentru că nu este o perioadă prea bună.

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2021 LEU
Se poate să ieșiți la o șuetă cu prietenii și să puneți la cale o excursie la sfârșit de săptămână, să vă revigorați. Se poate să vă apucați de un nou proiect și să vă puneți în valoare niște calități cu care să-i impresionați pe beneficiari și să căpătați bani frumoși la salariu.

Sunteți mereu invitat la diferite evenimente fie legate de muncă, fie legate de prieteni, pentru că ești o prezență foarte agreabilă.

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2021 FECIOARĂ
O să vă fie și vouă mai bine sufletește. Poate vă pregătiți de nuntă, de botez, fie și doar în calitate de nași. Apar și la voi recompensele, poate pentru că s-au convins șefii că ați muncit cu eficiență maximă și nu vor să vă piardă pentru că sunteți valoroși.

Fecioarele ar trebui să aibă grijă la prioritățile lor. Este foarte ușor să pierzi din vedere ce este cu adevărat important și să te piezi în detalii.

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2021 BALANȚĂ
Se anunță un eveniment de familie care vă ține în priză și puneți pe hârtie. Vă consultați cu ai voștri să vină fiecare cu o contribuție. Voi se pare că aveți de perfectat niște acte ca să vă puteți lua banii cuveniți, să intrați în posesia unei proprietăți, să aveți un statut clar.

Vrei să ieși la restaurant. Să te destinzi, să mânânci un preparat rafinat și să ai o companie bună.

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2021 SCORPION
E posibil să vă deranjeze ceva la serviciu, dar lucrurile se vor calma și o să vină o perioadă reușită. Se poate să găsiți ceva de cumpărat la un preț bun și să luați acum ce aveți nevoie, ca să nu pierdeți ocazia, c-o fi într-adevăr un chilipir.

Cineva care locuiește departe are o surpriză pentru tine, iar tu încă nu știi sigur despre ce este vorba. Vei fi surprins!

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Se poate să primiți o veste bună de la bancă, legată de un credit pe care l-oți fi cerut și vi s-a aprobat, în sfârșit. Banii pe care-i așteptați trebuie să apară și o să-i cheltuiți cu furie. Or fi niște neprevăzute, dar și ceva scump care să vă ia ochii, se pare.

Nu mai pune la suflet tot ce se petrece la locul de muncă și furia pe care o arată unii, căci ea nu este îndreptată către tine.

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2021 CAPRICORN
Se pare că o să luați o decizie referitoare la viața de familie, după ce vă veți consulta cu toți membrii familiei, că e importantă. Puteți semna o serie de acte care vă redau niște libertăți și o să vă puteți croi și alt drum în carieră, să vă luați și casă, să vă întemeiați o familie.

Zodia Capricorn are o zi foarte bună. Se concentrează, în sfârșit, pe ea, pe activitățile pe care vrea ea să le facă.

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR
O definitivare. Vi se propune o funcție. Poate semnați un contract de vânzare-cumpărare. Pare să fie o schimbare de statut. Apar noutăți care să va țină în priză și să vă dea idei de afaceri, de relansare atât în sfera profesională, cât și personală, și o să aveți parte de câștiguri.

Pui piciorul în prag într-o situație care a apărut în familia ta. Nu prea îți convine ce se petrece, așa că îți spui nemulțumirea.

 

HOROSCOP 20 IANUARIE 2021 PEȘTI
O să vă compuneți alt look. Simțiți nevoia de o schimbare. Poate și tunsoarea o să fie una nouă, că vreți să vă reinventați. E o reușită, vi se oferă șansa de a pleca fie la studii, fie ca să vă gășiți alt rost în străinătate, să vă căsătoriți, să vă realizați profesional.

Fii mai creativ, mai destins și lasă deoparte toate grijile ce te fac să te simți incomod.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...