Horoscop 20 februarie 2021

O să aflăm răspunsurile la întrebările pe care le-am pus altora şi ni le-am pus şi nouă şi o să fie un deznodământ fericit, speram.

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi, o să ne fie bine.

 

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021 BERBEC
Se poate să vă găsiţi şi voi un companion de viaţă pe măsură şi să vă faceţi planuri pe termen lung, să formaţi o familie. Voi o să vă reinventaţi, pentru că planeta Venus vrea să vă facă să arătaţi şi mai bine, să vă imprime o tușa glam, şi să fiţi şi mai carismatici.

Sâmbătă e o zi grozavă pentru Berbeci. Totul merge în direcția bună, pe măsură ce piesele de puzzle se așează în locul lor. Emoțiile tale fluctuante sunt acum echilibrate și calme, oferindu-ți posibilitatea să faci un pas în spate și să îți evaluezi adevărata stare internă. Ți-ai oferit atenția pe care o meriți? Asta e ziua ta. Fă ce vrei. Vei reuși să realizezi multe folosindu-te de această energie astrală.

 

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021 TAUR
O să luaţi un examen, treceţi cu bine de un interviu, şi o să vă plasaţi mai sus într-un clasament, veţi bifa un succes. O invitaţie să vă duceţi în străinătate – e un motiv serios să vă duceţi acolo, şi o să aveţi de câştigat, împreună cu cei care va invita – aşa că e de mers.

Cineva sau ceva te va stimula azi. S-ar putea să simți o dorință de a te ridica și a face ceva. Urmează-ți instinctul și nu te mai văita ca să stai în pat. Adevărul din practică te va trezi la realitate, dar așa cum știi echilibrul este cheia. Fii atent şi sincer cu privire la starea ta emoțională şi adu echilibru în ecuaţie. Vezi ce trebuie să faci pentru ca lucrurile să meargă şnur.

 

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021 GEMENI
O să revedeţi un spectacol, o expoziţie, poate-aveti de ţinut un speach, o fi vreo conferinţă de autopromovare. Vi se pregăteşte ceva, dar nici voi nu sunteţi lipsiţi de idei inspiraţie şi mai ales promptitudine şi o să faceţi fatza provocărilor poate vi se propune o funcţie.

Strânge din dinţi şi fă ce ai de făcut. Termină proiectele şi nu mai zăbovi. Energiile sunt stabile şi vor aduce o gură de aer proaspăt în orice situaţie. Fă un pas în spate şi conştientizează cum acţiunile şi emoţiile îi afectează pe ceilalţi şi gândeşte-te cum să îţi ajustezi obiceiurile.

 

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021 RAC
Se poate să primiţi o invitaţie la plimbare şi plecaţi de mâine dacă nu sunt treburi urgente pe-acasă, care să vă reţină. O să definitivaţi o situaţie care v-a tot dat de fruca, dar acum o să vă eliberaţi de stres c-aţi obosit căutând soluţii – şi daţi restart la nişte proiecte.

Ziua de azi s-ar putea să nu mai fie atât de optimistă şi entuziastă pe cât îţi doreai, dar nu îţi bate capul. Foloseşte-ţi energia ca să finalizezi sarcinile pe care le tot amâni de ceva vreme. Lasă dramele din viaţa ta deoparte şi observă-ţi emoţiile dintr-o perspectivă mai înaltă. Realizează cum acţiunile tale îi afectează pe ceilalţi, moderează-ţi atitudinea şi evaluează situaţia.

 

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021 LEU
E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi să ajungeţi la zi cu plăţile, să puteţi pleca şi în week-end pe undeva. Se iau decizii la serviciu şi poate o să vi se propună un post, un fotoliu de şef, sau să lucraţi în alt sediu c-o fi nevoie de voi acolo – c-aveţi experienţă.

Leii mai au de lucrat la capitolul comunicare. S-ar putea ca mesajele voastre să nu fie înțelese așa cum v-ați dori, iar acest lucru să ducă la tot felul de situații conflictuale. Poate nu ar strica să luați cursuri de public speaking, v-ar puea fi de folos pe mai multe planuri, nu numai în astfel de situații.

 

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
Poate-o s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de viaţă şi să vă achitaţi onorabil de responsabilităţi ca să vă continuaţi frumos, relaţia. Vi se comunica un rezultat, şi-o să ştiţi ce-aveţi de făcut pe mai departe, dacă vă convine, iar dacă nu, puteţi face contestaţie şi să vă obţineţi drepturile.

Fecioarele plănuiesc o excursie în străinătate, dar trebuie să vă convingeți și partenerul de viață că destinația aleasă este cea mai potrivită, având în vedere și situația epidemiologică. Nu disperați. Cu siguranță veți ajunge la un punct comun și toate lumea va fi fericită.

 

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021 BALANŢA
O să cumpăraţi ce aveţi nevoie pentru casa, le-oti fi promis alor voştri diverse lucruri şi n-o să faceţi rabat la bani. O să rezonaţi cu cei cu care veţi colabora şi n-o să mai fie frustrant, că pân-acum, ci o să vă puteţi vedea şi de celelalte treburi care şi-aşteptau rândul.

Balanțele au mare nevoie de o vacanță sau de câteva zile libere, cât să-și mai limpezească gândurile și să se decidă, pe mai departe, dacă locul de muncă actual merită întregul efort. O problemă de sănătate necesită toată atenția voastră. Nu mai amânați controlul la medic.

 

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021 SCORPION
O veste bună care ţine de copii, c-o s-aveţi, sau c-o să vi se propună iarăşi să fiţi naşi, c-au mai fost unii care v-au propus – poate aceiaşi. Se pare c-o să vă impuneţi punctul de vedere într-o situaţie anume şi o să vă luptaţi şi în continuare să menţineţi ștacheta sus, ca să vă respectaţi.

Scorpionii se gândesc foarte serios la o achiziție serioasă, dar au nevoie de ajutor financiar din partea unui membru al familiei. Fie că este vorba despre cumpărarea unei case sau a unei mașini, sfătuiți-vă cu partenerul de viață și luați această decizie împreună, pentru a evita reproșurile, mai târziu.

 

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Vi se dau nişte bani, o fi vreo restantă şi o să vreţi să-i folosiţi ca să vă plimbaţi, pentru că aveţi nevoie de mişcare, peisaje. Poate daţi de o locuinţă mai ieftină de cumpărat, sau de închiriat, şi o să profitaţi de ocazie să bifaţi aspectul ăsta, ca să rezolvaţi problema spaţiului.

Săgetătorii trebuie să ajungă astăzi, mental, la nivelul la care să-şi permită să-şi analizeze stările emoţionale avute în ultima perioadă. S-ar putea să aveţi surprize şi să vă daţi seama că aţi pierdut prea mult timp acordând atenţia unor persoane care poate nu meritau să vă implicaţi prea mult. Dacă aveţi un plus energie, utilizaţi-l pentru a deveni o persoană mai disciplinată şi care să analizeze de două ori o acţiune înainte de a se implica emoţional.

 

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
Poate vi se aprobă o cerere de mărire de salariu, de bani în avans, ori de credit bancar, dacă aveţi nevoie de o sumă mare. O să vă bucuraţi de o serie de avantaje, dar care nu-s picate din cer, e clar c-aţi muncit serios pentru ele şi o să fie un cumul de factori care să vă ofere satisfacţii.

Nativii Capricorn par mai greoi şi mai rezervaţi astăzi, decât de obicei. Nu este momentul ideal pentru a lua decizii radicale. Cel mai bine ar fi să amânaţi evenimentele care presupun un consum mare de energie. Nu trebuie să vă încărcaţi programul cu multe sarcini. Cine are nevoie de un sfat din partea voastră poate aştepta până în momentul în care sunteţi siguri că oferiţi cea mai bună soluţie.

 

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
Se poate să aranjaţi cu prietenii o aventură turistică, poate şi în afara ţării pentru mâine, poimâine, să vă destindeţi. Poate abia acum vi se va semna un transfer, de pe-un post pe altul, dintr-o grupa în alta, ori anul de studiu e altul, şi o să urmaţi o traiectorie profesională diferită.

Vărsătorii au, astăzi, tendinţa de a considera orice evenimente insignifiant o adevărată dramă. Aveţi tendinţa de a încerca să obţineţi, cu orice cost, atenţie din partea altor persoane, însă vă veţi da seama că nu toţi au timp de pierdut cu temerile voastre. Căutaţi soluţii astfel încât să treceţi peste momentele mai dificile pe cont propriu, fără ajutorul altor persoane.

 

HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021 PEŞTI

O să revină cineva după o lungă absenţă şi-o să încerce o reacomodare, dar nu se ştie în ce pasă va prinde pe voi – bună sau mai puţin bună. O să obţineţi nişte avize favorabile, şi-o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, poate vă puteţi construi o casă, ori altceva vi se permite.

Nativii Peşti caută, astăzi, să evite eventualele conflicte în care ar putea fi implicaţi. Aveţi nevoie de linişte şi unde să găsiţi liniştea dacă nu în sânul familiei. Petreceţi mai mult timp alături de rudele apropiate sau măcar alături de persoana iubită şi încercaţi să faceţi tot posibilul pentru a întări relaţiile existente. Momentele petrecute alături de cei dragi vă pot umple cu energie pozitivă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...