Horoscop 2 martie 2021

O zi bună pentru recuperări. Încă mai avem timp să reparăm nişte greşeli, să facem lucruri pe care n-am apucat să le facem şi o să fim cu toate la zi, să putem începe proiecte noi.

Astrele le surând taurilor, dar posibil și racilor, în ceea ce privește relațiile amoroase.

Vibraţia zilei este 2 şi o să apelăm şi la cineva dintre apropiaţi dacă o să fie nevoie.

 

HOROSCOP 2 MARTIE 2021 BERBEC

Poate vă faceţi un pic de timp şi pentru investigaţii medicale şi se poate chiar să nu fie nimic, şi totuşi n-ar strica să vă duceţi la un consult.

Berbecii sunt ajutați de astre, mai ales pe plan profesional. Dacă simțiți nevoia unei noi provocări, ascultați-vă instinctul și faceți o schimbare. Momentul este prielnic. Mai mult ca niciodată, energia voastră este la cote maxime, la fel și inspirația, iar activitățile voastre nu vor rămâne fără ecou. Dedicarea vă este observată de cine trebuie și valorificată sau recompensată, după caz.

 

HOROSCOP 2 MARTIE 2021 TAUR
Se poate să faceţi un bilanţ financiar să vedeţi ce v-a rămas de plătit ca să fie clar cu ce bani rămâneţi în buzunar. Se poate să luaţi nişte bani şi să faceţi o rezervare pentru week-end să plecaţi pe undeva în doi, sau chiar cu familia, poate sărbătoriţi ceva.

Pe sectorul parteneriatelor, mai ales amoroase, taurii sunt norocoșii zodiacului. Astrele vă surâd, sunteți foarte răsfățați și vă răsfățați, la rândul vostru, partenerul de viață. Nativii singuri s-ar putea să găsească dragostea unde se așteaptă mai puțin, fiți cu ochii în patru și cu inima deschisă, iar norocul va fi de partea voastră.

 

HOROSCOP 2 MARTIE 2021 GEMENI
E momentul să regândiţi politica monetară a familiei şi să vă achitaţi de datorii, să nu se ajungă la amenzi, penalizări. Sunt lucruri de suflet pe care le puteţi face pentru cineva pe care îl iubiţi şi o să vă eliberaţi de o apăsare, de remuşcări, poate, şi o să fie bine pentru toată lumea.

Gemenii sunt comunicativi, puși pe treabă și de neobosit. Energiile noii luni vă priesc din plin și profitați la maxim de această stare de bine. Un superior se va arăta extrem de mulțumit de activitatea voastră și s-ar putea să vă facă o propunere de nerefuzat. Nu vă pripiți, totuși. Analizați cu atenție avantajele, dar și dezavantajele și nu lăsați gurile rele să vă știrbească bucuria succesului.

 

HOROSCOP 2 MARTIE 2021 RAC
E posibil să luaţi nişte bani atât de la serviciu, cât şi din particular şi o să aveţi de cheltuiala în perioada asta. Vă puteţi asocia cu nişte oameni ca să câştigaţi mai mulţi bani – decât singuri – şi o să fie de cursă lungă, lucrarea aşa că dozaţi-vă energia ca s-ajungeţi cu bine la punctul terminus.

Un potențial nou partener ar putea să apară în viața ta, poate cineva dintr-un județ îndepărtat sau dintr-o țară străină sau care lucrează într-un domeniu precum lege sau educație. Ai putea avea multe interese comune cu această persoană. Se vor naște câteva discuții interesante. Dacă dorești să continui această relație depinde de situația ta actuală, dar măcar azi te poți bucura de compania acestei persoane. Mâine? Cine știe…

 

HOROSCOP 2 MARTIE 2021 LEU
Se poate s-aveţi nevoie de un împrumut bancar, sau poate o să vindeţi ceva ca să faceţi rost de bani. Poate vă cheamă cineva în vizită prin ţară, sau în străinătate şi-o să faceţi rost de bani şi de timp, să-ncercaţi lucruri noi şi poate fi un început de relaţie, de ce nu?

Membrii familiei ți-ar putea da o veste surprinzătoare azi. Sunt noutăți despre oameni pe care îi știi sau poate un membru al familiei are niște planuri interesante despre care tu nu știai până acum. Deși pozitive, aceste vești te-ar putea surprinde. Cu siguranță ar trebui să te pună un pic pe gânduri. Nu lăsa emoțiile să îți copleșească logica.

 

HOROSCOP 2 MARTIE 2021 FECIOARĂ
Voi, se poate să luaţi nişte bani de pe urma unor colaborări şi să vedeţi ce păstraţi în continuare, că poate nu va mai ajunge timpul. Se poate să vă pregătiţi intens de un eveniment în familie şi o să pună toată lumea umărul, să iasă ceva frumos, să fiţi cu toţii fericiţi.

S-ar putea să primești o invitație la un eveniment social drăguț, în cartier. S-ar putea să auzi de el de la niște prieteni care intenționează să participe, așa că vei fi entuziasmat(ă) să participi. Te vei buucra să te revezi cu prietenii tăi. Ține cont însă că vei putea întâlni și oameni noi care se vor dovedi niște cunoștințe de afaceri bune. Ai grijă să fii în formă!

 

HOROSCOP 2 MARTIE 2021 BALANŢA
Se poate să vină cineva în vizită şi să rămână şi o zi, două până-şi rezolva nişte treburi şi o să profitaţi din plin de programul comun. O să faceţi echipă cu cineva care simte şi gândeşte la fel ca voi şi puteţi aştepta până la sfârşitul anului să vedeţi dacă totul merge bine şi vă puteţi căsători.

Nativii Balanţă primesc astăzi veşti bune de ordin financiar. În cazul în care încasaţi o sumă de bani, ideal ar fi ca o parte din suma respectivă să o folosiţi pentru a vă invita apropiaţii în oraş. Astfel veţi reuşi să împuşcaţi doi iepuri dintr-o lovitură. Timpul petrecut alături de cei dragi vă poate oferi energia pozitivă de care aveţi nevoie pentru a înfrunta viitoarele provocări.

 

HOROSCOP 2 MARTIE 2021 SCORPION
O să primiţi vreun bonus, ceva înlesniri, c-aţi repurtat vreun succes, sau pentru că munca din ultima vreme a adus roade. O să vă bucuraţi de reîntâlnirea cu cineva, poate primiţi şi veşti bune, c-o să plecaţi, pe undeva în week-end, or fi ceva evenimente festive la care vreţi să fiţi şi voi prezenţi.

Scorpionii au nevoie, astăzi, să-şi îmbunătăţească relaţiile avute cu persoanele apropiate. Iar acest lucru poate fi făcut printr-o comunicare sporită şi care să fie făcută dând toate cărţile pe faţă. Sinceritatea voastră ar putea să deranjeze pe moment însă, pe termen lung, oamenii şi-ar putea da seama cât de important este să vă aibă în viaţa lor şi cât suport puteţi oferi la greu.

 

HOROSCOP 2 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR
Va trebui să treceţi în revistă nişte contracte să păstraţi ce e convenabil şi să renegociaţi ce nu mai e de actualitate. Poate v-aţi mai eliberat de poveri şi-o să apară şi confortul sufletesc, o să mai ieşiţi în doi, să daţi refresh relaţiei de cuplu pentru că nu vă place monotonia.

Săgetătorii au un program extrem de încărcat. Aţi lăsat o mulţime de activităţi casnice în aşteptare, însă timpul a trecut şi este momentul să rezolvaţi tot ce aveţi de rezolvat. Încercaţi să acţionaţi conform unui plan bine stabilit, pentru a nu mai pierde timp, şi încercaţi să rezolvaţi problemele în ordinea importanţei lor pentru că, pe finalul zilei, există riscul să rămâneţi fără energie şi chef.

 

HOROSCOP 2 MARTIE 2021 CAPRICORN
Se poate s-aveţi o discuție între patru ochi cu fiinţa iubită şi să reglaţi comunicarea, să puteţi convieţui în cei mai buni termeni. Se poate să vă interesaţi de o nouă locuinţă, apelaţi, sau nu la o agenţie imobiliară şi faceţi tot ce trebuie ca să fie mulţumiţi şi ai voştri, nu numai voi.

Marți, nativii zodiei Capricorn au puterea de a convinge pe orcine de aproape orice. O persoană importamtă îţi va face o propunere şi o invitaţie interesante, însă acest lucru va presupune să lipseşti de la serviciu. Deşi va părea imposibil, cu tact şi diplomaţie vei reuşi să împaci pe toată lumea. Seara, partenerul de viaţă te va surprinde cu un cadou valoros, astfel că ziua se încheie cum nu se putea mai bine. Vei adormi fericit și cu zâmbetul pe buze.

 

HOROSCOP 2 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR
O să vă puteţi primi înapoi banii împrumutaţi şi o să-i investiţi în ceva – flerul va spune în ce. Puteţi semna un contract care să v-asigure banii de care aveţi nevoie şi o să fie o şansă în plus de a vă face reclamă, să atrageţi atenţia prin ceva inedit, tipic vouă.

Astăzi, Vărsătorii care nu sunt implicați într-o relație și își caută jumătatea, au şansa să se îndrăgostească. Este foarte posibil ca o persoană specială să-ţi dea lumea peste cap. Spre seară, un apropiat va avea nevoie de ajutorul tău din punct de vedere financiar. Încearcă să faci un efort și să nu dezamăgești. Mai ales că, foarte curând, vei avea parte de câştiguri nesperate, iar neajunsurile tale vor fi istorie. Fă bine, pentru că faptele bune vor fi răsplătite înzecit.

 

HOROSCOP 2 MARTIE 2021 PEŞTI
O să vă ocupaţi de mai multe treburi, în paralel, ca să lichidaţi restanțele şi să-ncepeți lucruri noi. O să puteţi legaliza nişte acte şi să-ncepeți lucrul la ceva pentru care v-aţi luptat în ultima vreme şi o să aveţi de câştigat.

Unii nativi ai zodiei Peşti vor avea ceva probleme cu prietenii sau colegii de serviciu. Bârfele și vorbele aruncate aiurea te scot din mințienervează, mai ales dacă persoana luată în colimator esti chiar tu. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să fii mai tolerant. Nu uita că şi tu, poate, la un moment dat, ai făcut acelaşi lucru cu alte persoane. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie amoroasă, astăzi ai toate şansele să îţi găseşti jumătatea mult aşteptată.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...