Horoscop 2 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu

O zi frumoasă.
O să facem tot posibilul să ne dezmorţim sufleteşte şi trupeşte şi o să ieşim cu prietenii, cu familia, să ne bucurăm de timpul liber comun şi de ce ne putem oferi unii altora.

Vibraţia zilei este 2 şi o să ne unim forţele să facem faţă provocărilor.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2021 BERBEC
O să vă duceţi la o ceremonie, e ceva care o să vă mişte la coarda sensibilă şi o să luaţi  probabil, o decizie de viaţă personală. Se pare c-o să luaţi parte la nişte întruniri mondene, o să vă faceţi noi prieteni cu care-o să vă tot vedeţi şi în continuare, o s-aveţi preocupări care să vă ţină împreună.

Nativii Berbec au, astăzi, nevoie de o doză de nebunie în senzul pozitiv al cuvântului. Lăsaţi-vă imaginaţia să lucreze în favoarea voastră şi căutaţi să vă simţiţi cât mai bine, indiferent că vorbim de posibilitatea de a sări de câteva ori pe stradă sau de a purta şosete neasortată. Încercaţi să nu vă faceţi griji în legătură cu ce spun oamenii şi să vă readuceţi aminte, cu plăcere, de micile bucurii ale copilăriei.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2021 TAUR
O surpriză plăcută din partea cuiva care vă iubeşte şi o să vină de la sine şi restul, să ieşiţi mai des, să construiţi o relaţie. O întâlnire cu largi ecouri în viaţa voastră sentimentală şi se poate să apară în interior convingerea c-ar fi momentul să vă căsătoriţi, sau să faceţi altă schimbare majoră – de serviciu.

Taurii sunt în pericol, astăzi, să intre în conflict cu diferite persoane. Dacă sunteţi trataţi cu aroganţă, încercaţi să nu vă lăsaţi influenţaţi de respectivul comportament. Cei care au încredere în voi ştiu cu adevărat despre ce este vorba şi nu vor ezita să vă ia partea, indiferent de cât de încinsă devine situaţia. În final important este să nu puneţi la suflet şi să treceţi peste momentele delicate.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2021 GEMENI
Se poate să vă implicaţi în organizarea unui eveniment festiv şi să iasă la mare artă, să se declare toată lumea mulţumită inclusiv voi. O să ocazionaţi şi voi o întâlnire cu cineva care insista să ieşiţi la cafea, într-o excursie, poate că s-aveţi prilejul să vedeţi cum vă asortaţi într-un cadru diferit, nu acasă.

Gemenii primesc, astăzi, impulsuri semnificative în îndeplinirea unor obiective măreţe. Este tipul acela de zi care vă asigură o doză mare de încredere şi vă face să visaţi, cu ochii deschişi, la bonusuri substanţiale din punct de vedere financiar. Însă trebuie să înţelegeţi că soarta unor asemenea situaţii nu se decide într-o singură zi, astfel că doza de încredere primită trebuie să vă ajungă şi pentru viitorul apropiat.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2021 RAC

Cineva pe care nu l-aţi mai văzut de un car de ani reapare şi o să vă faceţi planuri de viaţă împreună, s-aveţi copii. Se poate să faceţi pasul cel mare spre căsătorie, e an bun pentru aşa ceva şi să primiţi încurajări din partea familiei, a prietenilor, semn că faceţi cea mai bună alegere

Dacă acţionezi mai mult în baza impulsurilor, vei putea să ieşi din rutină şi să te distrezi un pic. Faptul că treburile zilnice devin plictisitoare au mai mult de a face cu tine decât orice altceva. Trebuie să îţi aduci aminte că ai puterea să îţi condimentezi viaţa. Prietenilor le va plăcea dacă te relaxezi un pic şi nu mai iei totul atât de în serios şi ce mult le-ar plăcea să te ajute să faci asta. Au câteva idei, aşa că de ce nu le ceri sfatul?

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2021 LEU
O să cheltuiţi nişte bani c-aveţi musafiri, dar plăcerea de a fi din nou împreună o să facă toţi banii. O relaţie care părea pe terminate, se poate resuscita dacă o să vă implicaţi mai serios şi o să ţineţi cont de ce simte şi cum se simte celălalt.

Ar trebui să continui misiunea de a fi conştient de ceilalţi oameni şi să laşi pe cineva să se bucure de lucrurile tale. Împarte ceva care e considerat valoros de către un coleg sau prieten şi fă asta într-un mod cât mai natural. Nu trebuie să faci asta ca să îi dai pe spate cât de generos eşti. Ci să îi faci să înţeleagă cât de importanţi sunt în viaţa ta. Când arăţi căldură cuiva în mod neaşteptat, relaţia dintre voi se poate consolida.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
Se poate să-i descoperiţi fiinţei iubite nişte calităţi pe care nu i le-aţi fi bănuit şi să-i spuneţi acest lucru, să-i faceţi o declaraţie de dragoste. Poate o să contributi cu nişte bani la bunul mers al unui eveniment festiv, poate se căsătoresc nişte prieteni, îşi botează copilul, sau se-mplinesc zeci de ani de la absolvirea liceului, a facultăţii.

Din punct de vedere strategic este inteligent să fii flexibil cu colegii de muncă din când în când, dar nu lăsa lucrurile să degenereze. Nu vrei să stabileşti un precedent că te poate juca lumea cum vrea pe degete. Spune ce ai de zis dacă începi să te simţi că eşti călcat în picioare şi nu te sfii să îţi protejezi teritoriul sau să clarifici o neînţelegere. Uneori singurul mod de a primi respect este să îl ceri. Un cuvânt şoptit persoanei potrivite îţi va aduce satisfacţia de care ai nevoie şi le va arăta altora că nu e de glumit cu tine.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2021 BALANŢA
Poate vă implicaţi într-o competiţie sportivă, poate fi şi a copiilor şi să fie cu emoţii, cu descărcare de adrenalină. E cineva de la care aveţi mari aşteptări şi se pare să n-o să vă dezamăgească persoană, o să pună fiecare dintre voi ceva solid la temelia relaţiei şi-o să fie bine.

Balanțele care au așteptări foarte înalte ar putea fi dezamăgite de desfășurarea evenimentelor. Este mai bine să pleci la drum cu modestie și să fii pregătit sufletește pentru răsturnări de situație nu tocmai plăcute. În orice caz, fii cu ochii în patru și asigură-te că vei reacționa rapid, dar nu neapărat la cald, în cazul în care apar probleme.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2021 SCORPION
O s-aveţi prilejul să întâlniţi pe la mondenităţi nişte oameni cu care o să încropiti nişte afaceri. O vizită – surpriză – vine cineva pe la voi doar ca să vă scoată în oraş, să vă mai spălaţi gândurile şi să vă bucuraţi de o conversaţie, un schimb de idei.

Scorpionii sunt sfătuiți să își măsoare cuvintele dacă vor să ceară o favoare de la superiori sau oameni aflați în poziții de putere. O astfel de inițiativă ar putea apărea într-o lumină rea, mai ales dacă situația generală este dificilă și, mai mult ca oricînd, sunt necesare eforturi suplimentare din partea întregii echipe. Toate la timpul lor, poate că acum este momentul să intensifici eforturile, nu relaxarea.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
O să daţi dovadă de sinceritate în discuţia cu partenerul de suflet care nu crede că sunteţi atât de ocupaţi, dar o să se convingă că aşa e. O să primiţi o veste bună despre un accept, o fi o afacere care-o să vă asigure nişte bani şi o libertate de mişcare, va mai deschide nişte uşi

Este momentul ideal pentru ca Săgetătorii să-și afirme recunoștința pentru acele persoane care i-au ajutat atunci când totul părea a fi pierdut. Un simplu gest poate lega prietenii indestructibile și, în plus, va fi ca o piatră de hotar pentru noua ta viață. Dacă ai trecut peste episoadele grele tasă trecutul în spate și privește cu ambiție spre viitor.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
Se poate să-i faceţi loc acolo, în inimă, cuiva care-a avut răbdare cu carul, c-aţi stat baricadaţi în propria singurătate, acum e liber la relaţie. Prietenii vor să vă scoată din casă, la plimbare, la evenimente, într-o scurtă excursie poate şi o să-i însoţiţi, că aveţi şi voi nevoie de un respiro.

Capricornii sunt mai sensibili în această perioadă. Luați totul prea personal și declanșați conflicte care altfel ar fi putut fi evitate. Cel mai bine este să încercați să dați de urma a ceea ce v-a adus în această stare și să încercați să rezolvați problema fără a atrage altfel situații tensionate. Spre finalul săptămânii, lucrurile vor intra ușor ușor în normal.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
Se poate să fie un eveniment monden şi să vă bucuraţi de întâlnirea cu nişte oameni cu care aveţi gânduri de colaborare pe mai multe planuri. Se poate să ieşiţi în evidenţă prin ceva care să fie în stilul vostru şi să aveţi succes la un public care contează pentru voi, să fie un succes în carieră.

Vărsătorii sunt foarte precauți cu sănătatea lor. Vă doriți să luați lucrurile mai ușor, să vă relaxați mai mult și să încercați să vă găsiți echilibrul. La locul de muncă lucrurile sunt pe făgașul cel bun, totul merge strună, iar șefii sunt mulțumiți. Păstrați același ritm și s-ar putea să vă reompenseze cu o mărire de salariu pe care de altfel o și meritați.

 

HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2021 PEŞTI
E posibil să apară cineva în viaţa voastră şi să încercaţi o apropiere, dacă veţi descoperi elemente comune – pentru o relaţie de cuplu. O să vă faceţi un pic de timp şi pentru cei care v-au invitat pe la ei şi o să vă încarcati frumos sufleteşte, aveţi nevoie de un sfat, un ajutor concret poate şi-o să le primiţi.

Peștii sunt deciși să mai dea o șansă persoanei iubite. Situația se va calma treptat, odată ce partenerii spun sincer ce au pe suflet și se abțin să acuze. Discuțiile constructive pot scurta calea spre împăcare. Se pare că și starea de sănătate a peștilor este infleunțată de problemele senimentale, dar răbdare. Totul se va rezolva în avantajul vostru.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...