Horoscop 2 decembrie 2021

În această zi este posibilă o creștere a activității fizice și va fi destul de greu să vă gestionați corect energia. De aceea, probabilitatea conflictelor va fi în creștere. Este puțin probabil ca majoritatea activităților să dea rezultatul dorit. Încercați să fiți mai consecvenți în acțiunile voastre!

Acesta nu este cel mai bun moment pentru orice demers, în special pentru cele personale. Poate că va exista o tendință de a vă apăra drepturile. Totuși, puteți să o faceți prea agresiv. În aceste zile, se recomandă să aveți grijă deosebită atunci când lucrați cu instrumente de perforare și tăiere sau cu obiecte fierbinți.

Berbecii petrec o seară romantică, Racilor le apare o oportunitate excelentă la locul de muncă, Leii se bucură de o seară distractivă, Scorpionii sunt altruiști, în timp ce Capricornii vor da sfaturi bune celor apropiați. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

BERBEC

Ce cer minunat aveți, dragi nativi Berbec! Dacă sunteți într-o relație, și mai ales cu un partener care este tot zodie de Foc, acesta va fi acordul aproape perfect, astfel încât veți beneficia total de pe urma lui. Ziua este plină de tandrețe și mici atenții reciproce.

La serviciu aveți o zi eficientă și constructivă. Într-adevăr, veți reuși să vă transmiteți toate mesajele fără nicio dificultate. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, vă va fi foarte ușor să comunicați cu eventualii angajatori. Fie în scris, fie oral, profitați de această zi!

Veți fi foarte atenți cu cei dragi. Iar dacă sunteți îndrăgostiți, mai degrabă veți dori să vă dăruiți total partenerului vostru, seara aceasta. Și aveți dreptate. Deci, dacă puteți, petreceți o seară romantică în doi!

TAUR

Aceasta nu este configurația astrală ideală pe cerul vostru, dragi nativi Taur! Nu vă simțiți cu adevărat în formă. Și asta este normal, pentru că acest context astral nu funcționează în favoarea voastră. Din fericire, nu va dura foarte mult. Dar fie că sunteți într-un cuplu sau singuri, va trebui să aveți răbdare și mai ales să evitați căderea în capcana provocărilor.

La locul de muncă, va trebui să nu spuneți ce credeți colegilor sau colaboratorilor voștri. Va trebui să reușiți să vă păstrați calmul. Ideal este să vă exprimați nemulțumirea doar atunci când astrele vă sprijină.

Nu puteți spune că nu sunteți în formă. Este altceva: acum gândiți mai degrabă într-un mod rebel. Totul vă enervează și vă este greu să fiți calmi. Fiți siguri, se întâmplă tuturor!

GEMENI

Această configurație astrală riscă să creeze puțină animozitate în relațiile voastre sentimentale, dragi nativi Gemeni! Într-adevăr, această opoziție vă induce nevoia de independență. Vă simțiți parcă înșelați de partenerul vostru, care nu va reuși să-și justifice atitudinea oarecum distantă față de voi. Vă puneți câteva întrebări? Nu-i nevoie, influența astrelor vă face să exagerați!

La serviciu, vă puneți toată energia în slujba muncii voastre. Doriți să demonstrați că meritați și că ceilalți se pot baza pe voi. Într-adevăr, veți fi deosebit de eficienți nu numai în activitățile voastre, ci vă veți ajuta și colegii.

Toată lumea vă enervează mai mult sau mai puțin. Știți foarte bine că așa ceva nu este cu adevărat posibil. Deci, luați problemele una câte una. Totul va fi mai bine în curând.

RAC

Dragi nativi Rac, va fi o zi foarte bună pentru majoritatea dintre voi! Deși ați fost cam morocănoși în ultima vreme, în această joi vă veți găsi zâmbetul și buna dispoziție. Partenerul vostru va fi, de asemenea, foarte surprins, chiar uimit dar fericit.

Vi se poate propune o ofertă în domeniul profesional. Și asta indiferent de statutul vostru. De asemenea, veți fi foarte surprinși. Făceți-vă timp de gândire, înainte de a da răspunsul! Deoarece aceasta ar putea fi o oportunitate excelentă nu pe termen scurt, ci pe termen mediu.

Ca de obicei, în familie veți reuși să vă transmiteți mesajele cu subtilitate. Pe de altă parte, chiar dacă urâți să vi se dea sfaturi, încercați să ascultați și ce vă spun ceilalți! Unii chiar au idei bune.

LEU

Mercur este în armonie cu semnul vostru, dragi nativi Leu! Relația voastră sentimentală este redescoperită și veți împărtăși cu partenerul vostru lucruri și acțiuni ce vă vor face să rezonați din nou împreună.

La serviciu, proiectele la care lucrați sau afacerile pe care le veți începe joia aceasta sau în zilele următoare, vor avea toate șansele să crească și să se dezvolte în viitor. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, acesta este un moment bun. Nu ezitați să faceți abordări directe.

Cei dragi vor fi atrași de voi ca niște magneți. Ei vor aprecia foarte mult compania voastră. Mai mult, chiar o vor revendica! Sub influența lui Mercur, veți fi parteneri destul de buni pentru o seară distractivă și plină de voie bună.

FECIOARĂ

Veți avea o explozie de comunicare activă, dragi nativi Fecioară! Veți avea multe motive să râdeți, să dansați, să dați o petrecere și să uitați de toate îndatoririle plictisitoare. Dar oricât de mult vreți să vă distrați toată ziua, nu prea este practic.

La serviciu, veți câștiga mult din dezvoltarea talentelor voastre. Chiar dacă nu luați toate inițiativele care sunt necesare, va trebui să luați în considerare noi responsabilități. Astrele vă oferă idei originale care vor găsi în curând o ureche atentă.

Entuziasmul vostru este contagios și vă face să vă autodepășiți. Totuși, corpul vostru poate experimenta lipsa unui întreg complex de vitamine și elemente, de exemplu, calciu, zinc și fluor. Prin urmare, încercați să vă planificați mesele pentru această zi cu deosebită atenție!

BALANȚĂ

Cuadratura dintre Lună și Saturn formată pe cerul vostru poate fi sinonimă cu frustrarea emoțională și nemulțumirea, dragi nativi Balanță! Veți crede că partenerul vostru se îndepărtează de voi și vă veți întreba ce ascunde.

Cu acest aspect astral disonant, vă pierdeți simțul organizării și nu vă mai puteți gestiona sarcinile. Nu lăsați gândurile negative sau colegii care vă consumă inutil timp să vă copleșească! Astrele vă sfătuiesc să plecați într-o călătorie în weekend.

Se întâmplă uneori ca familia să încerce în zadar să-și impună legea sau să-și dicteze comportamentul, atunci când simte tensiune. Nu cedați, și cu atât mai puțin capriciilor unora! Îndrăzniți să spuneți ce gândiți odată pentru totdeauna! Este în regulă să exprimați ce simțiți, atât timp cât o faceți calmi.

SCORPION

După ploaie, întotdeauna vine vreme bună, dragi nativi Scorpion! După unele turbulențe, se pare că relația voastră sentimentală revine la viață. Partenerul va dori cu adevărat să vă mulțumească cumva și va depune toate eforturile pentru a se asigura că ziua voastră este luminoasă.

Aceasta este ziua artiștilor care își vor vedea imaginația și inspirația la maxim. La fel și pentru cei ce lucrează în domeniul social. Bunătatea și intuiția voastră vor face minuni, pentru a-i ajuta oamenii de care vă pasă.

Vă bucurați de dragostea celor apropiați, iar prieteniile voastre sunt foarte solide. În plus, există multă înțelegere și bunătate între voi. Ați putea chiar să mergeți atât de departe, încât să dați totul pentru ei. Cu toate acestea, încercați să nu exagerați! Dăruirea de sine are limitele ei.

SĂGETĂTOR

Uranus în armonie cu semnul vostru este purtătorul unor schimbări, dragi nativi Săgetător! Dacă aveți o relație de multă vreme, veți dori să reaprindeți flacăra și să ieșiți puțin din rutină. Ce idee bună ! Veți dori să vă condimentați viața de zi cu zi, imaginându-vă niște activități plăcute.

Uranus vă oferă acum o imaginație debordantă și o veți putea utiliza în slujba muncii voastre. Deci, fie veți pune la punct noi proiecte, fie veți pune la îndoială situația actuală. Oricum, veți simți nevoia de a lămuri lucrurile.

În familie, vi se va cere să participați la activitățile celorlalți. Mai presus de orice, nu refuzați! Au nevoie de prezența voastră și vă vor mulțumi foarte mult. Pe partea prietenilor, este același lucru. Acceptați orice invitație de-a lor!

CAPRICORN

Această configurație a lui Saturn în sextil cu Soarele pe cerul vostru astral vă permite, dragi nativi Capricorn, să vedeți lucrurile într-un mod foarte lucid! De asemenea, dacă sunteți într-o relație, veți discuta cu partenerul vostru diverse chestiuni. Acest lucru vă va permite să vă îmbunătățiți relația.

La serviciu, munca voastră va fi răsplătită. În orice caz, atitudinea voastră va fi apreciată și complimentată. Sau, vă gândiți la soluții pentru a avansa în carieră. Mintea voastră este în alertă și, fără îndoială, veți găsi o modalitate de a muta pionii înainte.

În familie, veți fi cei la care toți vin să căute sfaturi sau mângâiere. Vă veți simți utili și asta vă face mult bine. Idem cu prietenii voștri. Simțiți că sunteți de încredere și asta vă face fericiți!

VĂRSĂTOR

Mercur în armonie cu semnul vostru vă accentuează sinceritatea, dragi nativi Vărsător! Veți folosi un strop de umor pentru a vă exprima dragostea sau problemele din relația voastră și mesajele vor fi primite mult mai bine decât de obicei.

Inovația și creația de care veți da dovadă la locul de muncă vă vor fi induse de Mercur. Dacă treceți prin anumite transformări și doriți să vă schimbați locul de muncă sau căutați unul, va trebui să aveți rabdare.

Relațiile voastre cu anturajul vostru vor fi bune. Mercur vă asigură deschiderea și vă crește toleranța înzecit. În general, relațiile voastre cu rudele și prietenii vor fi mai lejere, chiar dacă unii dintre ei nu sunt prea binevoitori. Aveți răbdare, ignorați reaua lor credință și veți avea o seară perfectă!

PEȘTI

Soarele este aliniat cu Uranus pe cerul vostru astral, dragi nativi Pești! S-ar putea să confundați visele cu realitate joia aceasta, fără a ține cont de părerea partenerului. Aveți grijă totuși, dacă el aprobă toate capriciile voastre, nu înseamnă că este și de acord cu ele, în sinea lui.

La locul de muncă, veți dori să lucrați cu cei care vă împărtășesc punctele de vedere, chiar dacă uneori vă înșelați. Aveți grijă, există riscul ca nimeni să nu vă urmărească în ideile voastre!

Relațiile sunt bune în sânul familiei. Putem spune că vă împărtășiți experiența cu bucurie și vă bucurați să le transmiteți celorlalți cunoștințele voastre. Cei tineri vor fi dornici să învețe de la voi și vă vor pune o mulțime de întrebări. Vă place să fiți ascultați!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 23 ianuarie 2022

Astrologii vin cu veşti bune în plan sentimental pentru unii nativi ai zodiacului. Un context ...