Horoscop 2 decembrie 2020

O să ne luptăm pentru fiecare milimetru care ne aparţine şi să ne şi economisim în acelaşi timp, să obţinem maximum cu minimum de efort.

Vibraţia zilei este 2 şi o să lăsăm orgoliul la o parte, o să cerem ajutorul dacă avem cui.

 

Berbec
Berbecii trebuie să aibă grijă de sistemul lor nervos, să nu ezite să ia suplimente dacă simt că nu sunt în formă deplină. Oameni noi pot să intre în viața lor, dar parcă nu simt neapărat nevoia de a-i cunoaște.

 

Taur
Taurii încep ușor să își mai revină din anumite trăiri și să se obișnuiască cumva cu stare actuală în care se află. Să încerce să nu reacționeze din impuls, ci mai degrabă să-și adune forțele pentru adaptare.

 

Gemeni
Pentru Gemeni, poate că e un moment bun să ia o pauză și să se gândească la prioritățile lor. Poate că unele alegeri din trecut nu au fost chiar așa de bune sau unele cuvinte spuse nu au fost adevărate. Să nu ezite să admită atunci când simt că au greșit.

 

Rac
Racii au timp de socializare, iar asta îi ajută să se relaxeze. Fie că stau de vorbă la telefon sau chiar se întâlnesc cu cineva, este important să schimbe idei și energie.

 

Leu
Oportunitățile de a cunoaște oameni noi nu sunt neapărat interesante în aceste circumstanțe. Anumite idei bune vin din tot dezechilibrul, iar asta vă dă un pic de speranțâ.

 

Fecioară
Anumite drumuri astăzi nu vă aduc neapărat plăcere și parcă ați fi preferat să le evitați. Dar pe de altă parte, sunteți parte dintr-un tot mai mare decât propria voastră persoană.

 

Balanță
A păstra lucrurile în echilibru este specialitatea ta,  mai ales că îți place să dezbați subiecte interesante. Încearcă să ceri păreri și de la persoanele avizate,  pentru a te feri de neînțelegeri.

 

Scorpion
Ai grijă la acțiunile pe care le întreprinzi, mai ales că se pot isca discuții foarte ușor astăzi. E o zi bună pentru noi începuturi sau pentru noi planuri pe termen lung.

 

Săgetător
Toată energia ta trebuie folosită spre scopuri mărețe, deci nu te opri în lucruri mărunte și la subiecte simple. Unii oameni îți înțeleg exact prioritățile sau de ce te comporți într-un anume fel, iar celor care nu o fac, da-le timp.

 

Capricorn
Partenerul de viață are nevoie de susținerea voastră, ceea ce va solicită energia și atenția. Poate și din alte părți vin anumite griji, dar rezolvati-va fiecare problema pe rând.

 

Vărsător
Ajutorul pe care îl primești din partea celorlalți  este direct proporțional cu karma pe care ți-ai creat-o din partea clor.  Ai nevoie de energie pozitivă, ai nevoie de putere și iubire

 

Pești
Nu toate lucrurile sunt așa cum par, cum nu toți oamenii sunt cum vor să pară a fi. Cei din jur au nevoie de ajutorul și susținerea voastră. Aveți grijă de imunitatea voastră.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...