Sursa foto: ProTV

Horoscop 19 martie 2021 – rezolvări astăzi

Or să ne parvină acele răspunsuri, horoscop 19 martie 2021, pe care le așteptăm de multă vreme și o să putem începe lucruri noi care să ne hrănească speranța de viață mai bună.

Nativii îşi vor face planuri pentru o escapadă în weekend. Fie că e vorba de o plimbare in parc sau chiar o excursie.

Vibrația zilei este 1 și o să ne fie tocmai bună pentru noi începuturi.

Horoscop 19 martie 2021 Berbec

Poate vinde cineva o mașină și vă încântă ideea, dar dacă aveți nevoie și de carnet o să mai aveți de așteptat. Poate o să primiți ajutor din partea cuiva, că poate muncește cineva în locul vostru și voi o să vă ocupați de alte lucruri.

Sunteți înzestrat în moduri despre care nici măcar nu știți. Astăzi este posibil să descoperiți acest dar în mod neașteptat. Astăzi vă simțiți inspirat și s-ar putea să le dați idei chiar și prietenilor. Aveți imaginație și vă gândiți că poate există și alte lucruri pe care le-ați putea face cu viața voastră. Cercetați alte posibilități online.

Horoscop 19 martie 2021 Taur

Se poate să luați niște bani care să vă ofere posibilitatea să faceți cumpărăturile și dacă nu ieșiți, le luați online, dar durează. Se întâmplă ceva bun, care să vă imprime o stare de spirit și mai bună. O fi și cineva care vă animă speranța de trăi fericiți în doi.

O excursie la un muzeu sau galerie vă poate aduce câteva informații interesante. Poate că veți ignora picturile și fotografiile realiste care vă interesau și veți admira în schimb lucrările abstracte. Acestea vă captează cu siguranță interesul și, până la sfârșitul zilei, vă puteți gândi să luați un curs de artă pentru a afla mai multe despre ele.

Horoscop 19 martie 2021 Gemeni

Se poate să dați un examen, să vi se schimbe și salariul, dar nu imediat și o să vă bucurați și de alte privilegii. Vă invită cineva la o colaborare online, ca să fie mai ușor așa, să câștigați și unul și celălalt.

Și tehnologia este la înălțime astăzi. Poate că tocmai ați cumpărat cel mai recent gadget și doriți să vă petreceți ziua aflându-vă cum funcționează. Sunteți în elementul vostru! Un apel telefonic de la un prieten îndepărtat ar putea să vă întrerupă. Puteți vorbi mult timp, dar nu vă va deranja deloc întârzierea. Este minunat să vorbești cu prieteni vechi.

Horoscop 19 martie 2021 Rac

Poate vi se plătesc niște ore suplimentare sau alte proiecte pentru care n-au fost bani la momentul respectiv și acum au apărut. Relația cu șefii o să fie mai bună dacă lucrați de acasă, că nu mai stau cu ochii pe voi și n-or să aibă ce să vă reproșeze.

Dacă îţi doreai să te implici într-un fel de organizaţie de voluntariat, azi ar putea fi ziua în care te înscrii pe lista de susţinere a unei cauze importante. Fie că este vorba despre o asociaţie caritabilă de mediu sau o oportunitate de voluntariat, vei realiza că munca în folosul planetei este un element important care ţi-a lipsit în viaţă. Viaţa e mai strălucitoare când eşti altruist.

Horoscop 19 martie 2021 Leu

E cineva care vrea să recuperați un timp pierdut și să fiți împreună la bine și la greu și se poate să vă convingă. O să interacționați cu niște oameni care sunt la fel de pricepuți ca și voi și o să faceți rost de bani și dacă o să vă sincronizați la treabă, unii de la serviciu, alții de acasă, o să prelungiți contractele.

Cariera ta va lua o turnură spre bine, pentru nativii din Leu. Noi posibilităţi profesionale ar putea să îţi iasă în cală. Fii receptiv la orice invitaţie sau ofertă. Avansarea s-ar putea să nu vină pe căi tradiţionale, aşa că va trebui să fii foarte atent. Nu trece cu vederea ceva ce pare peste capabilităţile tale. Întinde-te mai mult decât ţi-e plapuma!

Horoscop Fecioară

Se poate să ajungeți la o înțelegere cu partenerul de cuplu și să împărțiți treaba de acasă, cu programul de supraveghere al copiilor. Se poate să fie vreo reorganizare la serviciu și o fi un volum mare de muncă, dar le puteți cere șefilor și diverse lucruri de care aveți nevoie, dacă munciți de acasă.

Anticiparea este deobicei la fel de bună, sau chiar mai bună, decât evenimentul în sine. Asta experimentezi tu azi, când îţi faci planuri cu partenerul pentru o escapadă. E o zi aglomerată, cu rezervări de hotel şi bagaje, dar este şi distractiv. Tu şi partenerul tău sunteţi foarte încântaţi. De asta are nevoie relaţia ta.

Horoscop 19 martie 2021 Balanță

O să alegeți o activitate casnică și care să vă pună în funcțiune creativitatea, să lucrați la ceva care să vă facă să mai uitați de griji. Se poate să legalizati niște acte, cu semnătură electronică, să vi se recunoască și alte drepturi și să încheiați un capitol care v-a dat mult de furcă.

Nativii din zodia Balanță ar putea avea parte de surprize pe plan sentimental, însă surpriza s-ar putea să nu fie atât de evidentă la o primă vedere. O persoană interesantă îți dă undă verde într-un mod subtil și depinde doar de tine să prinzi din aer această ocazie. De altfel, acesta este si farmecul. Cumva simți că trebuie să faci ceva, dar nu știi când și, mai ales, ce anume.

Horoscop Scorpion

Or să vă reușească preocupările online cu grupul de colegi, prieteni și o să ajungeți la niște rezultate de care să fiți încântați. O să treceți și voi cu bine de niște interviuri, or fi și examene în fața calculatorului, vă angajați undeva și o să faceți lucruri care mai sunt și pe sufletul vostru.

Scorpionii sunt sfătuiți să pună bani deoparte, chiar dacă suma este mică și între timp intervin tot felul de probleme ce necesită resurse. Asigură-te că, în cazul unor evenimente neplăcute sau chiar dramatice vei avea resursele necesare la îndemână. Mai devreme sau mai târziu, cu toții vom întâmpina probleme. Important este să fii pregătit. Îți vei mulțumi pe viitor.

Horoscop 19 martie 2021 Săgetător

O să scoateți din banii strânși atât cât e nevoie, ca să mai cumpărați câte ceva prin casă, ori vreți să amenajați ceva pentru afară, în curte, pe terasă, pentru Paște. Sunteți pe punctul de a semna un contract de colaborare și o să aveți bani pentru coșul zilnic, rate, facturi și alte lucruri pe care vi le doriți pentru voi și familie.

Săgetătorii nu sunt sfătuiți să ia decizii la cald, chiar dacă asta pare a fi specialitatea casei. S-ar putea să faci lucruri care nu sunt în interesul tău pe termen lung. În ceea ce privește job-ul sau educația ta nu ar trebui să te grăbești la concluzii sau să faci schimbări majore fără a ști unde vrei să ajungi și când.

Horoscop Capricorn

O să luați acei bani care vi s-au promis la începutul anului și o să-i investiți într-o mașină probabil sau aparatură tehnică, în ceva util, oricum. Apar confirmări, vi se permite să lucrați în ture la un proiect care pană acum era intangibil și o să vă puteți cumpăra casa mult dorită, ori mașina la care visați de mult.

Pentru Capricorn există o lume care îi face semne disperate şi aceea este natura. Trebuie să ieşi, să te relaxezi. De ce să nu planifici o aventură într-un ținut îndepărtat? Ai lucrat din greu și meritați o recompensă. Dacă nu vă puteți lua liber acum, cel puțin contactați un agent de turism sau faceți câteva cercetări online. Chiar dacă știi că nu poți călători acum, poate că vei ajunge acolo în curând.

Horoscop 19 martie 2021 Vărsător

O să vă eliberați de niște obligații financiare, poate achitați ratele finale ale unui credit și o să începeți o viață nouă, fără datorii, în libertate. Poate vi se aprobă un credit bancar, un salariu, două în avans, dacă nu vă ajung banii pentru niște cumpărături pentru familie și o să vă atingeți niște obiective importante.

Vărsătorul probabil că va întreprinde câteva proiecte de decorare, aparent urgente, pentru a-şi pune casa la punct. S-ar putea să fie necesare doar câteva achiziții minore. Dar, s-ar putea şi să decideți că nu mai puteți trăi cu culoarea dormitorului, să luați lucrurile în mâinile voastre și să vă ocupați singuri. Nu e o idee bună. Veți fi epuizat, iar rezultatul s-ar putea să nu fie unul tocmai aşteptat.

Horoscop 19 martie 2021 Pești

O să vă asociați cu niște oameni, ca să dați drumul unor proiecte noi și o s-o porniți pe o altă traiectorie profesională, dacă aveți curaj. Se poate să vă orientați spre ceva care să vă aducă bani și să vi-i recuperați pe cei pe care nu i-ați luat când trebuia.

Peștii se pare că vor face o călătorie sau o deplasare importantă în curând. Se pare că vei împărți o cameră cu cineva special. O persoană apropiată vă poate însoți şi da, vă puteți gândi cu nerăbdare la toate posibilitățile romantice care vin odată cu această călătorie. Va fi o experienţă minunată, pe care nu o veţi uita prea curând.

Citeste si: Zăpadă de peste 3 metri la Bâlea Lac – Risc foarte mare de avalanşe

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...