Horoscop 19 ianuarie 2020

O să dăm glas lucrurilor pe care ni le dorim şi o să primim şi răspunsurile mult aşteptate.

Află care este zodia ce primește astăzi bani și cadouri. Ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia în care ești născut. La ce să te aștepți de la a doua zi din această săptămână.

Vibraţia zilei este 1 şi o să avem curaj să facem şi să spunem ce ne dorim, ca să şi obţinem.
HOROSCOP 19 IANUARIE 2021 BERBEC
Aţi putea lua şi trenul dacă drumul spre destinaţia aleasă e cu peripeţii, ninge, e polei, vizibilitatea o fi redusă. O să luaţi în serios invitaţia unor prieteni să ajungeţi şi voi într-o staţiune de agrement să vă distraţi cu toţii c-aveţi nevoie de un moment de respiro.

Vei avea parte de o discuție specială cu o persoană la care ții foarte mult. Îți va spune ceva ce nu ai crezut că poți auzi din gura ei. Învață să primești complimente.

 

HOROSCOP 19 IANUARIE 2021 TAUR
Se poate să daţi o mână de ajutor la organizarea unui eveniment şi o să v-alegeţi cu mulţumiri din partea beneficiarilor. Vine cineva cu gând de împăcare şi o să fiţi de acord cu scuzele, poate recunoaşteţi că aţi avut şi voi o parte din vină şi o să se stingă conflictul.

Ai o putere de convingere extrem de mare și o vei folosi astăzi într-o chestiune de viață și de moarte. Nu lua decizii decât după ce te-ai informat mult și bine.

 

HOROSCOP 19 IANUARIE 2021 GEMENI
Cineva de care v-ați separat poate recent dă semne de revenire la sentimente mai bune – şi voi la fel. O să va-ntretineti cu nişte oameni cu care aveti nişte lucruri în comun şi o să puneţi la cale nişte activităţi care să v-aducă recunoaştere publică.

Elocvența vă va ajuta să insistați asupra punctului de vedere al vostru și al partenerului vostru. Posibil să accepte să faceți o achiziție foarte scumpă.

 

HOROSCOP 19 IANUARIE 2021 RAC
O să vă relaxaţi cumva, ca să v-apucaţi de treabă, în următoarele zile şi acasă şi la serviciu – o s-aveţi multe de făcut. O să vă faceţi timp şi pentru familie, o să ieşiţi şi cu prietenii, iar dacă sunteţi prea obosiţi, poate-i chemaţi pe la voi să staţi la cafea, la poveşti.

Nu te poți hotărî pe plan sentimental. Pur și simplu ți-e greu să alegi, deși nu ar trebui să fie greu deloc. Nu risca să ajungi la faza în care culegi în loc să alegi.

 

HOROSCOP 19 IANUARIE 2021 LEU
Vă conversaţi în reţelele de socializare cu un posibil predendent dar se poate să vă şi întalniți undeva la cafea. Se poate să vă implicaţi într-o acţiune care să fie atât spre beneficiul altora, cât şi al vostru, ca să vă folosiţi potenţialul cât mai util cu putinţă.

Acești nativi dau dovadă de mult romantism astăzi și fac tot ce pot să intre în grațiile persoanei iubite.

 

HOROSCOP 19 IANUARIE 2021 FECIOARĂ
Apare cineva şi la voi şi se poate să vă prindă cu garda jos, şi să nu-i acordaţi maximum de atenţie persoanei – fiţi pe recepţie. Poate faceţi masă mare în familie ca să vă sfătuiţi cu ai voştri în privinţa unei nunţi sau al unui botez care urmează în scurt timp şi-o să puneţi mâna de la mâna să fie frumos.

Plănuiți o ieșire la munte, dar mai aveți multe de rezolvat până să vă permiteți acest timp liber. Spre seară veți fi plăcut surprinși cu bani și cadouri din partea cuiva neașteptat.

 

HOROSCOP 19 IANUARIE 2021 BALANŢA
O veste bună de la cineva aflat departe şi poate vine pe la voi, sau vă cheamă să vă duceţi într-o vizită şi va şi interesaţi de bilete de avion. Se poate să vă faceţi curaj să vă cereţi drepturile băneşti şi să le primiţi dacă nu mâine, în următoarele zile, şi-o s-aveţi de cheltuială.

Acești nativi se confruntă astăzi cu mici situații conflictuale la serviciu. Nu e ceva grav, dar se poate transforma în ceva grav dacă nu vor fi temperați și atenți la vorbe și gesturi.

 

HOROSCOP 19 IANUARIE 2021 SCORPION
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră şi o să simţiţi nevoie să-l păstraţi pentru totdeauna. O să vă răsfeţe şi pe voi cineva, poate-ncepe cu un mic dejun la pat, cu o invitaţie la plimbare, la un spectacol, la o cină în doi.

Ești concentrat pe vacanță, timp frumos petrecut cu cei dragi și multă libertate. Bucură-te din plin, știi bine că urmează câteva luni cu multă muncă.

 

HOROSCOP 19 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR
O să fiţi asimilaţi de un grup şi-o să aveţi diverse activităţi care să vă ţină în priză şi să va-ntretina spiritul viu. Vă puteţi deplasa în orice direcţie, vă cheamă cineva şi o să fiţi în elementul vostru, lărgiţi cercul de prieteni, cunoscuţi, poarteneri de afaceri ca să vă extindeţi sfera de influenţă.

Se schimbă situația la locul de muncă, apare ceva ce nu îți convine deloc și te gândești tot mai serios să faci o schimbare. Nu e o perioadă propice pentru demisii, însă tu ai încredere că te așteaptă ceva mult mai bun.

HOROSCOP 19 IANUARIE 2021 CAPRICORN
Aflaţi lucruri noi despre cineva care se lupta să vă câştige inima şi o să vă convingă să fiţi împreună, dacă n-aveţi pe nimeni. O să găsiţi în jurul vostru nişte oameni care să va-nsoțească pe la evenimente, să vă distraţi, să porniţi la drum, dacă aveți chef de plimbare.

De apreciere ai nevoie astăzi și o vei primi, cel mai probabil, în a doua parte a zilei. Nu uita să și oferi apreciere când simți asta. Oamenilor le place să audă cuvinte laudative.

 

HOROSCOP 19 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR

Vă invită nişte prieteni la o sindrofie şi o să vă duceţi în speranţa că o să revedeţi nişte prieteni la care ţineţi. Aţi tot amânat întâlnirea cu cineva care vrea să faceţi echipa fie la treabă, fie la distracţie, poate şi – şi, dar se iveşte un prilej pe care ar fi bine să nu-l rataţi.

Analizați comportamentul pe care l-ați avut în ultima vreme și veți descoperi greșeli ce trebuie neapărat evitate. Nu vă obișnuiți să așteptați toleranță și indulgență. Nu ține la nesfârșit.

 

HOROSCOP 19 IANUARIE 2021 PEŞTI
Se poate să vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, vreo rudă şi o să trageţi un chef pe cinste. Poate luați legătura cu nişte parteneri de afaceri ca să plănuiţi o combinaţie de zile mari, să vă puneţi în operă tot potenţialul creativ, să aveţi succes în carieră.

Cu o floare nu se face primăvară, dar poți să bucuri pe cineva, poți să schimbi o decizie, poți să înfrumusețezi ziua cuiva..și exemplele continuă.

 

Sursa foto: ProTV

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...