Horoscop 19 februarie 2021

O zi cu rezolvări. O să-ndreptam lucrurile pe care nu le-am făcut după standardele pe care ni le-am impus şi o să avem de câştigat, chiar dacă asta presupune un efort suplimentar.

O să fie o zi plină de romantism pentru vărsători, iar peştii vor contempla asupra trecutului.

Vibraţia zilei este 1 şi să-ncepem proiecte noi, de care ne-om mai fi apucat cândva.

 

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2021 BERBEC

E posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment festiv şi să amânaţi restul treburilor ca să vă duceţi că v-ar prinde bine. O să puteţi repara o relaţie sentimentală şi să începeţi o viaţă nouă, să vă bucuraţi de traiul în doi şi să vă gândiţi la o familie, dacă vă doriţi şi copii.

Berbecii sunt extrem de sensibili. Iau totul foarte personal și sunt puși pe ceartă. Ar trebui să vă dați seama că singuri generați situațiile conflictuale din cauza lipsei voastre de încredere. Învățați să vă apreciați mai mult, să vă puneți în valoare și nu vă mai comparați cu ceilalți. Dacă lăsați garda jos s-ar putea să descoperiți că, de fapt, ceilalți încearcă să se apropie de voi, dar au fost descurajați din cauza atitudinii voastre.

 

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2021 TAUR
Se poate să faceţi nişte achiziţii pentru casa, dar o să mai şi reparaţi câte ceva ca să fie totul perfect, curat, frumos. Sunt nişte oameni care vor să puneţi şi voi umărul la punerea în operă a unui proiect care v-ar aduce bani, faimă şi v-ar plasa mai sus, în carieră.

Taurii sunt foarte ocupați. Aveți mai multe drumuri de făcut, vă gândiți și să plănuiți un concediu scurt, acasă, cu familia. Aveți nevoie doar de câteva zile de relaxare pentru a vă reîncărca bateriile. Nu sunteți în cea mai bună formă, iar asta o observă și cei din jur. Poate aveți nevoie de o activitate care să vă ajute să vă luați gândul de la situațiile neplăcute.

 

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2021 GEMENI
O să vă relansaţi pe scenă socială, vă faceţi un bun renume, dacă n-aţi reuşit pân-acum şi o să menţineţi ștacheta sus. Puteţi negocia un contract şi să decurgă totul aşa cum trebuie, să aveţi profit, şi să vă puteţi cumpăra o casă, ori să faceţi ceva cu maşina – s-o reparaţi, s-o schimbaţi.

Gemenii sunt norocoșii zodiacului. În sfârșit vă faceți curaj să discutați cu șefii despre o situație de la locul de muncă, care nu prea vă dă pace. O să ajungeți la niște rezultate pozitive și totul datorită dialogului constructiv. Învățați să aveți mai multă încredere în ceilalți și învățați să vă exprimați nemulțumirile sau dezamăgirile pentru a putea fi soluționate fără să vă mai cauzeze atât de mult stres.

 

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2021 RAC
O s-ajungeţi la o înțelegere cu partenerul de cuplu, poate vă regrupaţi dacă aţi fost pe punctul să vă separaţi. Vă pot intra bani şi să eliminaţi restanțele, să puteţi lua ce au nevoie ai voştri, să puneţi şi ceva deoparte pentru sărbători, concedii şi aşa mai departe.

Epuizarea îi prinde din urmă pe raci. Vă este gândul la vacanță, la câteva zile libere, dar mai aveți de tars până acolo. Încercați să învățați să delegați, cereți ajutorul atunci când sunteți copleșiți. Spre finalul zilei, persoana iubită v-ar putea surprinde cu o propunere care să vă ajute să vă mai relaxați, poate o scurtă escapadă de weekend sau o cină în oraș.

 

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2021 LEU
E posibil să apara o nouă iubire şi să vă acordaţi şansa de a fi într-o relaţie de cuplu care să vă facă ordine în viaţă. Voi păreţi prinşi cu multe treburi şi o să daţi zor să vă puteţi primi banii, c-aveţi de onorat facturi, rate la termen.

Discuţiile emoţionale cu partenerul tău te-ar putea face să plângi. Dacă au fost dificultăţi în relaţia voastră, aţi trecut peste ele şi probabil aţi ajuns la un compromis. Orice relaţie romantică sau de prietenie începută sau avansată acum dă semne că va fi una de durată. Înclinaţia ta va fi să îţi controlezi sentimentele, dar nu îţi fie teamă să ţi le arăţi. Este ok în situaţii ca aceasta.

 

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
O ieşire în lume diseară, la un ceai, o cafea, v-ar pune în contact cu ce se mai întâmplă în societate şi o să vă repoziţionaţi şi voi. Se conturează o ofertă de lucru, poate s-a ivit un post mai bine plătit şi v-ar conveni, totul e să va-ncumetati să faceţi pasul, că tot ce e nou sperie.

Astăzi fecioarele vor simţi nevoia să facă multă treabă în casă. Poate că aştepţi vizitatori sau doar vrei să faci curăţenie pentru liniştea ta sufletească. Dar trebuie să iei lucrurile pe rând, nu să faci totul deodată. Ai putea să te loveşti de lucruri dificile care necesită ajutorul altora care nu sunt în preajmă. Reglează-ţi ritmul şi controlează nevoia de a defila prin sarcinile zilnice.

 

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2021 BALANŢA
Vouă, sentimental ar avea de unde să vă meargă mai bine şi să vă şi căsătoriţi – că tot sunteţi casa mariajului. Poate va bate gândul să vă mutaţi altundeva, sau să vă duceţi la alt serviciu, să aduceţi ceva nou în viaţa voastră – poate pentru că sunteţi într-o nouă relaţie.

Nişte discuţii intense cu un prieten apropiat sau persoană iubită îţi vor dezvălui lucruri minunate despre relaţia voastră. Poate că aveţi mai multe în comun decât credeai. Poate că temerile s-au dovedit că nu au fundaţie. Drept rezultat, relaţia voastră va înflori şi veţi descoperi un nou sens comun. Bucură-te de sentimentele pozitive şi aveţi o zi minunată împreună.

 

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2021 SCORPION
Se poate să deveniţi mai creativi şi să vă asiguraţi un venit suplimentar dac-o să şi valorificaţi obiectele respective. Se poate să v-alegeţi cu un premiu, o recompensă, cu sau fără bani, dar cu aprecieri din partea unor oameni care se-arata mulţumiţi de felul în care aţi muncit.

Tradiţiile sociale vechi ocupă o parte importantă din ziua ta. Un eveniment emoţional în familia ta – nuntă, botez sau de altă natură – te-ar putea emoţional. În graba pentru interacţiune socială, probabil îţi vei ascunde adevărata faţă a sentimentelor tale. Să păstrezi aparenţele ar putea fi mai important decât deobicei. Fă-o, dar fii natural.

 

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Sunt nişte evenimente prin oraş şi o să ajungeţi şi voi la câteva, să mai vorbiţi cu lumea, să vă faceţi relaţii noi şi-aveţi şi câte ceva de spus. O să vă gândiţi de două ori înainte să semnaţi un contract, ca să n-aveţi surprize la final, să vă asiguraţi că angajatorii sunt buni platnici.

Săgetătorii au, astăzi, probleme în relaţia cu persoana iubită. Trebuie să găsiţi un oarecare echilibru. Aveţi nevoie de interacţiune dar, în acelaşi timp, trebuie să găsiţi şi puterea de a vă oferi unul altuia mai mult spaţiu pentru a putea respira. Ideal ar fi ca motivele care duc la diferite certuri să fie transformate în tensiuni romantice care vă ajută să reaprindeţi flacăra iubirii.

 

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
E momentul să vă luaţi o casă, poate o să vă şi căsătoriţi dacă relaţia s-a copt, c-aveţi nevoie de stabilitate. Voi sunteţi în plin proces de reinventare şi o să scoateţi la iveală talente nebănuite, pentru că jupiter vă forţează mâna să vă depăşiţi pe voi înşivă.

Nativii Capricorn au toate şansele să-şi îndeplinească obiectivele pe care şi le-au propus pentru ziua de astăzi. Siguranţa unui program bine pus la punct vă oferă posibilitatea de a străbate paşii necesari pentru a îndeplini toate obligaţiile pe care le aveţi. Important este să nu culcaţi la urechea la tot ce spun cei din jur pentru că nu aveţi timp de pierdut cu bârfele ieftine.

 

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
O să vă faceţi timp pentru diverse activităţi de grup să vă dezmorţiţi, să aveţi acel vibe de zile mari. O să faceţi monetarul să vedeţi cum staţi că poate e nevoie de un credit ca să cumpăraţi tot ce trebuie pentru casa, pentru copii, în mod special.

Romantismul pluteşte în aer pentru nativii Vărsător. Aveţi poftă de multe momente pasionale, iar astrele se dau peste cap pentru a vă oferi cât mai multe momente în care să vă simţiţi bine. Concentraţi-vă pe activităţile care vă pot oferi plăcere şi lăsaţi de o parte obligaţiile de la locul de muncă, mai ales că aţi excelat în ultima perioadă şi trebuie să mai luaţi o pauză.

 

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2021 PEŞTI
Vi se pot da acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o s-aveţi de buzunar, să călătoriţi, să vă distraţi. Apar proiecte noi la orizont şi o s-aveţi de unde s-alegeţi că paleta pare să fie mai largă şi o să vă sporiţi veniturile, rezolvaţi frumos latura financiară.

Pentru nativii Peşti, ziua de astăzi este una tocmai bună pentru a contempla asupra trecutului. Faceţi o analiză profundă a trecutului, a vieţii de acasă şi a relaţiilor cu rudele apropiate. Este important să găsiţi soluţii pentru a îmbunătăţi toate relaţiile şi pentru a-i face pe apropiaţi să simtă suportul psihologic pe care îl puteţi oferi în momentele mai dificile.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...