Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ale vieții. Începe o perioadă în care vom avea revelații semnificative. Ne reinventăm într-un fel sau altul și descoperim o nouă perspectivă care ne determină să ne schimbăm atitudinea.

Luni, Soarele și Mercur tranzitează în zodia Taurului și ne îndeamnă să consolidăm stabilitatea aspectelor importante din diverse domenii.

Spre finalul săptămânii, Marte tranzitează în Rac și ne dezvoltă intuiția și atenția pe care o acordăm bunăstării personale, dar și a celor apropiați.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

La începutul săptămânii, Soarele și Mercur se alătură planetelor Venus și Jupiter în zodia Taurului timp de mai multe săptămâni și vă orientează atenția spre stabilitatea și securitatea voastră atât financiară, dar și emoțională. Luați decizii importante care să vă susțină progresul și renunțați la chestiunile care nu mai sunt în favoarea voastră.

Mai târziu, Saturn vă aduce un val de confuzie în sfera intimă, mai exact sunteți nesiguri legat de exprimarea și dezbaterea unor chestiuni. În loc să acționați din impuls, mai bine așteptați să se clarifice situația.

Vineri, Marte tranzitează în Rac și vă activează sectorul casei și al familiei, iar acest lucru vă determină să acordați mai multă importanță planului personal. Probabil veți prefera mai des confortul casei și există riscul de a fi irascibili dacă anumite aspecte sunt amânate sau nu au loc după cum le-ați plănuit. E bine să aveți răbdare și o minte deschisă. Cu toate acestea, relațiile cu cei dragi se dezvoltă și veți găsi soluții eficiente legate de anumite chestiuni care au fost neglijate.

Taur – Horoscop 19-25 Aprilie 2021

La începutul săptămânii, Soarele și Mercur se întâlnesc în semnul vostru zodiacal alături de Uranus și Venus și vă amplifică intuiția. Urmează o perioadă în care activitatea voastră intelectuală este strălucită, iar faptul că vă urmați și inima în acest proces vă oferă armonie și vă dezvoltă creativitatea.

Mai târziu, Saturn s-ar putea să creeze un dezechilibru în sfera profesională, dar este o chestiune de moment care trebuie tratată cu prudență, răbdare și flexibilitate.

Vineri, Marte tranzitează în Rac în aria comunicării și dă startul unei perioade în care veți fi mult mai deschiși la noutăți, veți descoperi chestiuni interesante și veți cerceta diverse mistere. Vă face plăcere să aveți conversații profunde și nu sunteți interesați de aspecte cu tentă superficială.

Gemeni

La începutul săptămânii, Soarele și Mercur tranzitează în sectorul spiritualității și al minții subconștiente, alături de Venus și Uranus. Urmează o perioadă în care lumea voastră interioară este vibrantă și veți avea multe revelații legate de propria persoană. Veți înțelege mai bine anumite dorințe și sentimente și veți depăși unele limitări și resentimente.

Mai târziu, Saturn vă poate pune piedici în anumite planuri, pot exista amânări sau schimbări spontane de situație. E bine să vă gândiți la alte alternative de a vă petrece acel timp în loc să fiți întristați.

Vineri, Marte tranzitează în Rac și vă activează sectorul financiar, al valorilor materiale și al stabilității și dă startul unei perioade în care vi se amplifică puterea de câștig și energia. Veți dezvolta anumite relații și veți pune bazele unui echilibru stabil în viața voastră.

Rac – Horoscop 19-25 Aprilie 2021

La începutul săptămânii, Soarele și Mercur  tranzitează în sectorul social, alături de Venus și Uranus, și dau startul unei perioade în care veți fi mult mai deschiși în comunicarea și interacțiunea cu ceilalți. Vă face plăcere să puneți bazele planurilor și aduceți o oază de lumină în viața celor apropiați. S-ar putea să întâlniți persoane noi și să legați prietenii.

Mai târziu, Saturn vă îndeamnă să nu vă grăbiți să forțați vreun progres și să vă adaptați circumstanțelor. E cazul să înțelegeți mai bine anumite lucruri legate de propria voastră persoană înainte de a acționa sau de a lua o decizie. Analizați-vă sentimentele și asigurați-vă că ceea ce vă doriți este într-adevăr valid și onest.

Vineri, Marte tranzitează în semnul vostru zodiacal și vă încurajează să vă urmați o pasiune. Nu există nimic mai satisfăcător decât să observați cum progresați într-un domeniu/activitate care vă oferă împlinire sufletească.

Leu – Horoscop 19-25 Aprilie 2021

La începutul săptămânii, Soarele și Mercur  tranzitează în sectorul carierei și al statusului social, alături de Venus și Uranus și vă încurajează să vă urmați cu încredere obiectivele din această arie. S-ar putea să faceți câteva revizuiri pentru a vă contura cât mai clar rezultatele pe care vi le doriți și pașii care trebuie urmați. Sunteți ambițioși și aveți o îmbinare benefică între emoții și rațiune.

Mai târziu, Saturn s-ar putea să aducă un val de neînțelegeri în aria parteneriatelor, de aceea e bine să nu luați decizii pripite sau să acționați din impuls. Dacă e cazul, detașați-vă pentru a vă clarifica viziunea.

Vineri, Marte tranzitează în Rac și vă activează sectorul spiritualității și al minții subconștiente. S-ar putea să descoperiți un sentiment pe care l-ați reprimat și care cere atenția voastră. Sunteți mai conectați la lumea voastră interioară și vă setați barierele emoționale și personale cu fermitate.

Fecioară

La începutul săptămânii, Soarele și Mercur  tranzitează în sectorul explorării și expansiunii cunoașterii, alături de Venus și Uranus, și vă determină să vă urmați dorințele și să vă satisfaceți nevoile personale. E momentul să înțelegeți mai bine o chestiune care a reprezentat o provocare în ultima perioadă și să vă găsiți echilibrul.

Mai târziu, Saturn s-ar putea să intervină în rutina voastră zilnică și să vă pună piedici în organizare, de aceea e bine să nu puneți presiune pe voi în caz că lucrurile nu decurg ca la carte, în schimb vedeți ce anume este în controlul vostru și axați-vă pe acele chestiuni.

Vineri, Marte tranzitează în Rac și vă activează sectorul social, ceea ce dă startul unei perioade în care veți fi mai deschiși în interacțiunile cu ceilalți, veți cunoaște noi persoane și vă veți dezvolta relațiile.

Balanță

La începutul săptămânii, Soarele și Mercur  tranzitează în sectorul intimității și al transformării, alături de Venus și Uranus. Emoțiile voastre devin mai intense și sunteți în căutarea unor răspunsuri și rezolvarea diverselor chestiuni problematice, în special în planul personal și al relațiilor. Acordați o atenție mai mare timpului petrecut în solitudine deoarece aveți nevoie să vă regenerați energia și să vă echilibrați.

Mai târziu, Saturn aduce un val de seriozitate și aveți tendința să fiți mai axați pe latura negativă a lucrurilor, de aceea e bine să vă păstrați perspectiva de ansamblu și să nu vă pierdeți în detalii nefavorabile.

Vineri, Marte tranzitează în Rac și vă activează sectorul carierei și al statusului social, ceea ce dă startul unei perioade în care vă preocupați cu fermitate de obiectivele voastre și vă stabiliți strategiile pentru progres. Aveți o încredere mai mare de sine și vă controlați mai bine parcursul în planul profesional.

Scorpion – Horoscop 19-25 Aprilie 2021

La începutul săptămânii, Soarele și Mercur  tranzitează în sectorul parteneriatului, alături de Venus și Uranus, și începe o perioadă în care vă dezvoltați armonios relațiile din toate planurile vieții. Sunteți activi în aria socială și vă face plăcere să purtați conversații profunde în care să existe un schimb de idei, viziuni și sentimente care vă pot inspira oferindu-vă noi perspective. Oportunitățile vin în mare parte prin intermediul celorlalți.

Mai târziu, Saturn poate să creeze niște neînțelegeri sau confuzii în aria casei și a familiei, probabil din cauza unor opinii diferite. Tensiunea poate să explodeze rapid, de aceea e bine să fiți atenți la modul în care vă exprimați și să vă detașați o perioadă dacă e cazul pentru a evita situații neplăcute.

Vineri, Marte tranzitează în Rac și vă activează sectorul explorării și expansiuni, ceea ce dă startul unei perioade în care vă veți urma dorințele și curiozitățile și veți acumula o cunoaștere mai mare. Vă dezvoltați talentele și aptitudinile, iar acest lucru vă deschide poarta unor oportunități. Preferați să abordați lucrurile diferit.

Săgetător

La începutul săptămânii, Soarele și Mercur  tranzitează în sectorul muncii, al sănătății și al stilului de viață, alături de Venus și Uranus. Vă dedicați mai mult bunăstării personale și luați măsurile necesare pentru a vă organiza timpul și planurile într-un mod eficient. S-ar putea să faceți niște schimbări în rutină care să vă ofere beneficii pe termen lung. Renunțați la anumite obiceiuri nefavorabile și abodați o nouă atitudine unde este cazul. Este o perioadă de reîmprospătare și reinventare.

Mai târziu, Saturn poate aduce confuzie în comunicare sau probabil nu veți avea suficientă răbdare să dezbateți anumite chestiuni. Pentru a evita situații neplăcute, e mai bine să vă detașați o perioadă pentru a vă echilibra și să amânați niște discuții sau decizii importante.

Vineri, Marte tranzitează în Rac și vă activează sectorul intim și al transformării, ceea ce vă determină să fiți mai preocupați de lumea voastră interioară și să vă ascultați inima. Aveți o ituiție ascuțită care vă îndrumă pe-o cale benefică. O relație se aprofundează și vor exista rezolvări în planul personal. Descoperiți adevărul în diverse aspecte misterioase/dileme și vă clarificați perspectiva.

Capricorn

La începutul săptămânii, Soarele și Mercur  tranzitează în sectorul armoniei și al creativității, alături de Venus și Uranus. Începe o perioadă în care vă bucurați de multă energie pozitivă, iar talentele și aptitudinile voastre vă deschid poarta unor oportunități. Sunteți mai orientați spre latura frumoasă a vieții și evitați situațiile care vă pot dezechilibra bunăstarea. Vă exprimați cu mai multă deschidere emoțională și depuneți pasiune în ceea ce faceți.

Mai târziu, Saturn poate aduce un val de nesiguranță în aria financiară sau într-o relație apropiată, prin urmare e cazul să analizați atent situația și să nu luați decizii pripite deoarece poate fi o chestiune trecătoare.

Vineri, Marte tranzitează în Rac și vă activează sectorul parteneriatului, ceea ce dă startul unei perioade în care vă veți dezvolta relațiile într-un mod armonios. Negocierile vor decurge fluid și în favoarea voastră. Veți ajunge la înțelegeri importante.

Vărsător

La începutul săptămânii, Soarele și Mercur  tranzitează în sectorul casei și al familiei, alături de Venus și Uranus. Începe o perioadă în care vă deschideți inima față de cei apropiați și rezolvați chestiunile pe care le-ați neglijat până acum din planul personal. Vă îmbunătățiți mediul de confort, faceți schimbări care să aducă o nouă nuanță, o reîmprospătare. Sunteți mai atenți la echilibrul și bunăstarea voastră și vă exprimați într-un mod armonios opiniile, sentimentele și nevoile. Intuiția vă ghidează spre binele vostru.

Mai târziu, Saturn s-ar putea să vă aducă un val de confuzie legat de propria voastră persoană. Întâmpinați un blocaj al progresului, dar este ceva temporar și e bine să vă axați pe alte aspecte în loc să forțați anumite lucruri să evolueze. Când se închide o ușă, alta se deschide.

Vineri, Marte tranzitează în Rac și vă activează sectorul muncii, al sănătății și al stilului de viață, ceea ce dă startul unei perioade în care vă veți preocupa cu fermitate de aspectele practice ale vieții voastre. Vă interesează să fiți eficienți într-un mod inteligent și vă organizați în așa fel încât să obțineți ceea ce vă doriți fără a pune prea multă presiune pe voi. Vă reevaluați rutina și faceți niște ajustări care să corespundă nevoilor și bunăstării voastre.

Pești – Horoscop 19-25 Aprilie 2021

La începutul săptămânii, Soarele și Mercur  tranzitează în sectorul comunicării, alături de Venus și Uranus, și începe o perioadă în care vă dezvoltați talentele, aptitudinile și cunoașterea. Sunteți interesați de subiecte semnificative și interesante care vă pot inspira și oferi o nouă perspectivă. Capacitatea voastră de studiu este amplificată și vă bucurați de un progres major. Aveți mai mult curaj să vă exprimați sentimentele și să fiți autentici.

Mai târziu, Saturn vă poate aduce niște provocări în aria personală. Pot interveni situații care să vă dezechilibreze liniștea sufletească sau poate veți fi nevoiți să vă schimbați programul pe care l-ați făcut strict pentru voi. Este un aspect temporar și e bine să fiți flexibili pentru a nu rămâne influențați de energii negative.

Vineri, Marte tranzitează în Rac și vă activează sectorul armoniei și al creativității, ceea ce dă startul unei perioade în care străluciți din toate punctele de vedere. Sunteți mult mai hotărâți și știți exact ceea ce vă doriți. Vă urmați inima cu încredere și rezolvați cu ușurință diverse chestiuni problematice. Sunteți inspirați să găsiți soluții eficiente și îmbinați utilul cu plăcutul. Valorificați-vă talentele și aptitudinile.

Acum suntem si pe YouTube, ne găsesti AICI – > Horoscopul Zilei

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 8 mai 2021

Noroc în dragoste, dar probleme cu banii pentru o zodie. Luna este momentan în descreştere. ...