Horoscop 18 februarie 2021

O zi a provocărilor. O să fim prompți în replică, să nu ratăm o șansă, că nu se știe când mai apar oportunități care să ne schimbe viața în bine.

Provocări pe plan sentimental, dar și obstacole ce vor necesita inspirație, atenție și curaj.

Vibrația zilei este 9 și o să dăm dovadă de generozitate.

 

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2021 BERBEC

O să vă invite cineva în oraș, la cafea, să vadă mai de aproape ce șanse aveți să intrați în relație și să și rămâneți. Se poate să schimbați dieta, stilul vestimentar. Vă duceți și la tuns, vă reinventați pentru că simțiți nevoia și nu pentru cineva anume.

O zi plină de pasiune îi așteaptă pe acești nativi. O persoană neașteptată v-ar putea face o declarație care să vă pună pe gânduri și să vă facă să simțiți fluturași în stomac. Bucuria va fi mai mare cu cât sentimentul este reciproc și, în sfârșit, vi se îndeplinește o dorință ascunsă. Cei mai norocoși berbeci s-ar putea să primească și un bonus la salariu.

 

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2021 TAUR

E cineva din străinătate care vrea să vă căsătoriți și dacă sunteți dispuși să lăsați totul și să vă duceți, o s-o faceți. O s-aveți de-a face cu oameni care vor să colaborați și se poate să fie la mare distanță și să veniți mai aproape unii de alții, să lucrați și mai bine.

Taurii trec printr-o perioadă mai dificilă. Nu refuzați ajutorul sau sfaturile celor dragi, poate nu ar strica nici să vorbiți cu un specialist să depășiți acest impas. Aveți nevoie de o distragere, de o activitate care să vă ajute să vă recăpătați veselia. Profitați de apropierea weekendului și plănuiți o zi de relaxare, o escapade în natură.

 

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2021 GEMENI

E un reviriment în sfera carierei și luați vreun premiu, vi se mulțumește în public pentru succesul repurtat. Încep să se adune banii și să vă bucurați de o libertate de mișcare. O să puteți pleca în weekend, să-i trimiteți și pe copii în tabere, la câmp cu echipele sportive.

Atenție, impasul financiar nu se va rezolva dacă nu luați măsuri drastice. Nu mai cedați tentațiilor și nu mai cheltuiți sume de bani pe care nu le aveți. Dacă aveți nevoie de ajutor din acest punct de vedere, cereți sfatul unui membru al familiei. Soluții există, trebuie doar să fiți consecvenți în aplicarea lor.

 

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2021 RAC

Cineva cu care ați avut o relație sau mai aveți încă, vrea să fiți mai receptivi la problemele cu care se confruntă, să vă puteți armoniza. Se poate să vă cheme șefii la o discuție. Poate vă propun ceva, un proiect nou, dar e posibil să vă treziți și cu niște reproșuri, că nu le-ați împlinit poruncile.

O persoană de care eşti atrasă pare să fie interesată de altcineva. Asta ar putea trezi în tine gelozia şi nesiguranţa. Nu te stresa prea mult din cauza asta. Încearcă să afli faptele, înainte să laşi situaţia să te afecteze. Invitații pentru mai mult de un eveniment social în aceeași seară te vor forța să faci o alegere neconfortabilă. Fă alegerea care ți se potrivește cel mai bine.

 

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2021 LEU

O să ieșiți pe la evenimentele mondene ca să fiți la curent cu ce e nou și să luați și voi parte activă la ce se întâmplă. Apar noutăți la serviciu și e bine să vă dozați eforturile ca să vă puteți achita onorabil de toate obligațiile și să mai urcați o treaptă pe linia profesională.

Cineva ascunde lucruri față de tine. Toți avem probleme private pe care nu dorim să le împărtășim, dar asta te afectează în mod deosebit dacă ești leu. Intuiția ta îți va spune probabil cine este această persoană. Încearcă să o convingi să fie mai deschisă, fără să pui presiune. Treburile neterminate te-ar putea înnebuni. S-ar putea să încerci să treci repede peste ele, dar îți va cauza prea mult stres. Fă ce este mai crucial și lasă restul deoparte.

 

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ

Se limpezesc apele în relația cu partenerul și o să vorbiți deschis, fără menajamente, ca să fie totul transparent. Poate vă faceți un program special pentru copii, să-i duceți acolo unde și-au dorit sau să faceți niște schimbări pe acasă și de nevoie și de plăcere.

Poate ai plănuit să participi la un eveniment de grup, dar circumstanțe dincolo de puterea ta îți intră în cale. Poate a fost anulat. Asta te va dezamăgi, dar și pe alții. Găsește altceva de făcut. Un proiect pe cont propriu are nevoie de atenția ta, iar această provocare te va ține ocupat ore întregi. Azi, ia cina în oraș, pentru că meriți.

 

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2021 BALANȚĂ

Se poate să perfectați niște acte, să achitați niște restante, ca să evitați amenzile usturătoare. O să vă bucurați de niște oaspeți de la drum și poate le întoarceți vizita în weekend-ul ăsta sau în altul, în funcție de timpul liber disponibil.

Se anunță o zi plină de provocări. Un eveniment neașteptat, o întâlnire cu o persoană din trecut sau posibilitatea de a face parte dintr-un proiect îndrăzneț îi va electriza pe nativii din zodia Balanță, iar ziua se va scurge cu o viteză amețitoare. Răbdarea nu este recomandată, ci acțiunea rapidă, inițiativa, decizia la cald. Vei avea timp să calculezi totul zilele viitoare, important este să nu pierzi ocazia.

 

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2021 SCORPION

O să mai luați câte ceva decorativ pentru casă, asta și poate și pentru că vă pregătiți de un eveniment care va avea loc în curând. Se poate să aveți de dat un examen, să absolviți niște cursuri și o să fie un consum și fizic și nervos, dar nu se poate fără.

Scorpionii ar putea avea surprize pe plan sentimental, în special dacă nu au un partener de viață. Un schimb de mesaje aparent nevinovat ascunde de fapt sentimente ce cresc de la o zi la alta, iar momentul în care cărțile vor fi date pe față se apropie cu pași repezi. Pregătește-te sufletește pentru că va urma o perioadă de neuitat.

 

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR

Noutăți în dragoste. Poate fi cineva dintr-o relație mai veche și care mai are potențial, dar poate fi cineva la prima vedere. O să tot scoateți bani din buzunar că așa v-oți fi planificat și nu pentru că apar neprevăzute, dar n-o să rămâneți în pană de bani, că aveți voi o rezervă acolo.

Săgetătorii ar putea fi puși în situația de a lua decizii dificile, cu un impact semnificativ asupra viitorului. În aceste situații nu este bine să reacționezi din instinct, la repezeală. De fapt, nu ar trebui să reacționezi, ci să preiei situația în propriile mâini, să calculezi totul din timp și să te ții de planul tău. Dacă nu ai încă stabilite obiectivele, ar fi bine să îți rezervi timp și să înțelegi unde vrei să ajungi cu adevărat.

 

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN

Poate o să mai luați niște bani dintr-o sursă colaterală și să fie un confort financiar de aici încolo. E agitație la voi. Sunt lucruri pe care trebuie neapărat să le duceți la bun sfârșit și poate fi o cursă contracronometru, ca să scăpați de niște obligații.

Pentru nativii zodiei Capricorn, ziua de marţi va fi extrem de obositoare, în care vor trebui să finalizeze proiecte extrem de importante. Sfatul astrelor pentru tine este să îţi păstrezi calmul şi să încerci să te organizezi cât mai bine. Doar aşa vei duce la bun sfârşit tot ce ai de rezolvat. De asemenea, mare grijă la comunicarea cu cei dragi, este posibil să apară un conflict în familie. Seara, o să primeşti un cadou neaşteptat şi zâmbetul îţi revine pe buze.

 

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR

O problemă de sănătate se cere urgent rezolvată ca să vă recăpătați starea de grație, să fiți din nou plini de idei, inspirați. O să treceți în revistă niște oferte de colaborare și poate vă opriți asupra uneia care sună bine și o să vă apucați de treabă, să câștigați bani frumoși.

Ziua de joi vine cu multă pozitivitate pentru Vărsători. Uiți de probleme, de conflictele de la serviciu şi vrei să petreci ziua într-o relaxare totală. Astrele îți recomandă chiar o sesiune de cumpărături. Sunt șanse să achiziţionezi lucruri la preţuri reduse, economisind astfel o sumă mare de bani. În plan sentimental, însă, fii reţinut, nu este ziua cea mai potrivită pentru experiențele în dragoste.

 

HOROSCOP 18 FEBRUARIE 2021 PEȘTI

Poate faceți o rezervare pentru weekend să plecați pe undeva sau vă duceți la un concert, la o piesă de teatru, la un film. Sunt multe lucruri de rezolvat, să semnați acte, să faceți niște deplasări. Poate aveți examene, interviuri și o să se încheie cu bine. O să aveți succes.

Astăzi, unii nativi ai zodiei Pești ar putea avea nevoie de ajutorul unui prieten. O întâlnire cu cineva din trecut îți dă viața peste cap, iar umărul lui ar putea să te ajute. Discută cu el despre asta și încearcă să îți păstrezi echilibrul emoțional. Spre seară, te mai liniștești și lucrurile se vor aşeza la locul lor. Uita-te la un film sau citește o carte, te vei simți mai bine. Gândește-te la un hobby sau să pornești o afacere, în viitorul apropiat.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...