Horoscop 17 iunie 2021

O să aflăm ce e de remediat, cum trebuie făcut, unde e de intervenit ca să facem treabă ca lumea, nu de mântuială.

 Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

BERBEC

Starea voastră este pozitivă și vă simțiți  motivați și ambițioși. Se poate observa  o îmbunătățire sau o evoluție într-o relație, în viața intimă, cu un coleg de serviciu sau cu serviciul în sine, ceea ce este un lucru foarte bun.

Veți fi focusați pe activități practice care să vă ajute efectiv să avansați, fiind vorba de depunerea unui CV sau de inițierea unui proiect personal de anvergură. Astrele va sunt favorabile, așa că puteți trece fără grijă la treaba.

Poate fi de asemenea o zi bună în care să clarificați o problema care va afecta reputația la locul de muncă.

Nativii Berbec au şansa de a întâlni o persoană foarte specială astăzi. Aţi putea participa la un eveniment important, fiind invitaţi chiar de şeful vostru ori de o persoană influentă din cadrul organizaţiei în care lucraţi. Acceptaţi invitaţia, nu veţi regreta.

Stilul vostru de viață ar trebui reorientat într-o manieră mai sănătoasă pentru voi, iar momentul va este prielnic. Este de asemena timpul să va îndreptăți atenția și către obiectivele voastre pe termen lung și să va evaluați posibilitățile. Presiunea avută ape umerii voștri în ultima perioada va face să va simțiți capabili, competenți și ambițioși.

TAUR

Ziua pare a fi frumos aspectată din punct de vedere spiritual pentru nativii Taur. Astfel, ei pot avea relaționări foarte bune și afectuoase cu cei din jur, ceea ce-i va face să plutească de bună dispoziție. S-ar putea să fiți motivați să începeți o viață nouă în care să puteți fi creativi și romantici, iar interacțiunile voastre cu cei din jur sunt sunt pline de speranța și încredere pentru un viitor luminos.

Astrele va favorizează  tot ce ține de sectorul relațiilor și parteneriatelor, astfel că veți comunica ușor și lucrurile se vor așeza exact așa cum va doriți. Se poate să va găsiți menirea sau să simțiți că îndepliniți o misiune importantă a vieții voastre.

Aveți o deschidere deosebită spre un nou stil de viață sau activitate culturală care va va trezi interesul și veți fi prezenți cu tot sufletul.  Va veți conecta cu voi înșivă și va veți permite din nou să aveți activități recreative. Spre seară aţi putea primi şi o vizită surpriză din partea persoanei în cauză, fie ea rudă, ori prieten, pentru a vă mulţumi în schimbul suportului pe care l-aţi oferit.

GEMENI

Gemenii sunt foarte frumos aspectati  atât în plan profesional cât și în cel personal. Poate fi vorba de o evoluție în ambele sensuri, de progrese admirabile.

În cursul dimineții vă veți stabili obiectivele profesionale pentru următoarea perioada și veți lucra cu spor până la finalul zilei. Sunteți pozitivi și încercați să va schimbați modul de gândire pentru a atrage lucruri bune în viață voastră. Bravo!

Nativii Gemeni au luat decizia de a-şi schimba radical viaţa. Fie din punct de vedere emoţional, veţi lăsa în trecut amintirile care v-au măcinat în ultima vreme, veţi şterge cu buretele şi veţi începe un nou drum plin de oportunităţi, fie veţi acţiona la nivel fizic. 

Relația de cuplu se îmbunătățește vizibil, mai ales că sunteți orientați spre aprecierea partenerului și mai puțin pe descoperirea și evidențierea defectelor. Bucurați-va  de un timp de calitate alături de familie și de cei dragi, acolo unde va veți încarcă de energie pozitivă.

RAC

Nativii Rac se pot confrunta cu un soi de instabilitate, dar veți găsi suport pentru a  a alege totuși calea cea bună. Se poate să alegeți să faceți o reorganizare a activităților de zi cu zi, a proiectelor la care lucrați și chiar a relațiilor pe care care le aveți. Comunicarea este cheia zilei de azi, așa că nu evitați discuțiile cei din  jur care va pot oferi informații de ajutor pentru succesele voastre.

Se poate  să aveți o conexiune puternică cu o persoană specială sau cu o ideea genială care să va pasioneze pe termen lung. Veți acceptă provocări,iar ideea de a învață ceva nou va surâde din plin. Chestiunile sufletești trec și ele printr-o schimbare în bine așa că ar trebui să va ascultați mai mult inima și să-i oferiți ce va cere.

Pentru Raci, astrologii au o veste foarte bună astăzi din punct de vede sentimental. S-ar putea ca persoana iubită să vă surprindă într-un mod nemaipomenit, așa cum categoric nu v-ați putea aștepta. Bucurați-vă de prezența acestei persoane și apreciați eforturile sale pentru a vă aduce un zâmbet pe chip.

LEU

Nativii Leu vor avea  sentimentul plăcut că sunt într-o continuă ascensiune și că lucrurile merg exact în direcția pe care și-o doresc. Sunt ambițioși și plini de speranța, mai ales la serviciu, unde prevăd deja rezultate excepționale într-un viitor apropiat.

O zi in care veți putea descoperi activități noi în cadrul cărora  să va puneți în valoare abilitățile, cunoștințele și talentele. O să recuperaţi, pe rând, banii pentru care-aţi muncit în ultima vreme, sau pe care i-oți fi împrumutat prietenilor. O să refaceţi grupul cu care aţi lucrat şi o să vă redresaţi din punct de vedere financiar, o să acoperiţi golul pe care l-aţi simţit din februarie încoace.

Relațiile de familie și cu partenerul sunt foarte strânse ceea ce va face să va simțiți în al nouălea cer. Este o zi bună pentru a va reînnoi angajamentele față de partenerul de viață și pentru a va declara iubirea.

FECIOARA

Fecioarele vor fi entuziaste și vor începe ziua cu o mai mare încredere în forțele proprii.  Este o zi bună în care să va folosiți creativitatea în scopuri constructive, să începeți niște cursuri de perfecționare sau să demarați un proiect.

După amiază se poate să fiți nevoiți să faceți o călătorie scurtă pentru a purta o discuție cu cineva are va poate ajută să rezolvați o problema.

Sunteți inspirați, și orice veți începe nu poate da greș. Schimbați lucrurile vechi și aduceți pozitiv în viață voastră, iar cel mai important este că rezultatele se vor vedea pe termen lung.

Poate o să daţi dovadă de un plus de toleranţă în relaţia cu partenerul de cuplu, lăsaţi reproşurile şi mai şi apreciaţi ce face celălalt. Se poate să reînnoiţi buletin, paşaport, şi să daţi emailuri, telefoane, să vă duceţi şi la sediile de unde-aveți de luat răspunsurile la cereri, la diverse revendicări.

Se poate că spre seară să fiți preocupati cu treburi gospodărești.

BALANȚĂ

Nativii Balanță vor începe ziua cu gânduri mari.Simt ceva trebuie schimbat în viață lor, că au nevoie de o îmbunătățire a calității vieții și nu vor stă pe gânduri pentru a trece la acțiune.

Responsabilitățile de zi cu zi, de acasă și de la serviciu, va apasă pe umeri și aveți totuși nevoie de puțin timp doar pentru voi. Sunteți pregătiți să faceți față provocărilor,iar acestea nu vor întârzia să apară. Păstrați o abordare pozitivă a vieții și rezultatele vor fi pe termen lung.

Balanțele se îndrăgostesc până peste cap astăzi, într-un moment complet neașteptat. Ați putea fi invitați la o petrecere între prieteni, poate chiar la ziua de naștere a unuia dintre cei apropiați. Veți cunoaște diferite persoane cu care ați putea lega prietenii, însă doar cineva vă va atrage atenția în mod special. Aveți curaj, vorbiți, fiți sinceri. Cine știe, poate fi începutul unei frumoase povești de dragoste.

SCORPION

Nativii Scorpion vor beneficia de o zi în care comunicarea cu ceilalți va fi extrem de bună, fapt ce îi va ajută să-și consolideze relațiile.

Se poate că o veste aflată în cursul dimineții să va determine să acceptați implicarea într-un proiect de lungă durata.  Un prieten apropiat va va consilia îndeaproape și îi veți solicită părerea în legătură cu planurile voastre.

Scorpionii vor face orice  pentru a ieși din tipare iar concentrarea este la cote maxime. Se poate să găsiţi un sejur de vacanţă la un preţ convenabil şi n-o să mai staţi pe gânduri, o să-l luaţi. Poate vă invită cineva într-o excursie, o minivacanţă ca le-oți fi promis mai demult acestor oameni şi o să fie o gură de oxigen, după un stres consistent.

Acasă veți avea mici chestiuni de pus la punct cu partenerul de viață, iar acesta va avea nevoie de cooperarea și deschidreea voastră.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător au o harta astrală foarte frumoasă. Astrele va trimit unde de optimism, iar voi va veți simți revitalizați și capabili să întoarceți lumea. Aveți nevoie însă de puțină liniște pentru a va putea conecta cu voi înșivă și cu intuiția voastră pentru a rezolva câteva probleme curente.

Este o zi foarte bună în care să va puneti in valoare abilitățile și să aduceți îmbunătățiri pe plan profesional și financiar. Lucrurile se îndrepta spre bine, iar asta nu va face dacât să fiți mai motivați să construiți și să evoluați.

O să vă scoată cineva la o întâlnire, să vă evaluaţi şansele de a fi împreună şi o să puteţi fi fericiţi. E cineva care vrea să revină în viaţa voastră şi o să se vadă, clar, o schimbare, voi însă trebuie să ştiţi dacă mai aveţi disponibilitate şi-i acordaţi credit persoanei.

Pot să apară rezultate ale unui proiect mai vechi sau un câștig neașteptat.

CAPRICORN

Nativii Capricorn vor prioritiza lucrurile în așa fel încât să aibă timp suficient pentru toate.

O provocare să poate face să va redescoperiți valorile și va va scoate din zona de confort în care sunteți captiv de ceva vreme. Sunteți încrezători în propriul sistem de valori și veți avea o atitudine autoritara cu cei din jur, mai ales cu cei ce nu vor fi în acord cu principiile voastre.

Este o zi bună pentru încheierea unor noi parteneriate, semnarea contractelor în lucru sau pentru o  nouă relație, chiar și de prietenie.

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au şansa astăzi de a câştiga o sumă foarte mare de bani. Fie veţi participa la un joc de noroc cu o miză mare, fie veţi avea surpriza de a fi contactaţi în vederea primirii unei moşteniri de la o rudă foarte îndepărtată care a considerat că sunteţi persoana potrivită pentru a beneficia de averea sa. Este motiv de bucurie, aşa că nu ezitaţi să sărbătoriţi alături de cei dragi.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător pot începe ziua cu un sentiment de nesiguranță, dar convingerea că pot face schimbări în bine îi va redresa pe parcursul zilei. Astrele va acordă suport pentru noi conexiuni care să va ajute să găsiți soluțiile de care aveți nevoie.

Nativii Vărsători sunt hotărâţi să îşi ducă un plan la bun sfârşit. Există posibilititatea ca acest lucru să fie legat de serviciu, ori de viaţa amoroasă, doar voi ştiţi ce este în inima şi sufletul vostru. Fiţi însă hotărâţi, ţineţi capul sus şi înfruntaţi greutăţile cu demnitate, pregătiţi de apărare. Astrologii au veşti bune din punct de vedere profesional. E o perioadă bună pentru a avansa în carieră.

Spre seară veți găsi potrivit să va petreceți seară cu partenerul de viață iar discuțiile cu acesta vor fi constructive și va vor deschide parcă ochii.

PEȘTI

Pot există schimburi fericite și încurajatoare pentru nativii pești. S-ar putea să fiți entuziasmați și să elaborați planuri de viitor.

Încercați să progresați, să creșteți și nu doriți să întâlniți aceleași probleme ca și până acum – este timpul să schimbați lucrurile. Relațiile și parteneriatele strânse, cu schimburi de idei și planuri de viitor va pot aduce beneficii.

Sunteți într-o poziție bună pentru a face conexiuni de durata. Eforturile de consolidare a unui parteneriat pot fi utile acum, iar împingerea limitelor poate duce la rezultate impresionante.

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Peştelui ar putea primi o declaraţie de dragoste extrem de emoţionantă, urmată poate chiar şi de o cerere în căsătorie. Bucuraţi-vă de moment şi alegeţi-vă răspunsul după bătaia inimii. S-ar putea să fie începutul unei căsnicii frumoase, durabile, mai ales dacă iubirea şi respectul pe care vi-l oferiţi este enorm.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Ce spun astrele pentru ziua de Marti

Astrologii anunţă veşti bune şi surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului. Horoscop 27 iulie ...