Horoscop 17 ianuarie 2021

Sunt tensiuni pe cer, dar o să fie tocmai bine să dăm zor să lichidăm restanțe şi să lansăm la apă şi proiectele noi.

Vibraţia zilei este 8 şi ar fi bine să ţinem de bani, să nu-i cheltuim cu furie.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 BERBEC

O să fiţi în centrul atenţiei prin ceva care poate fi amprenta personală şi o să primiţi un premiu, o recompensă chiar şi verbală şi-o să vă bucuraţi. O să vă mobilizaţi din mers s-o porniţi spre o destinaţie turistică şi să rămâneţi o zi, două cât va ţine buzunarul.

Anumite transformări se întâmplă în viața ta și în sufletul tău, iar tu trebuie să te adaptezi lor. Cei din jur te susțin, iar Venus are un impact pozitiv asupra energiei tale creatoare.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 TAUR

Poate vi se propune ceva nou de lucru, dar e posibil să nu fiţi întru totul de acord şi să negociaţi, să nu fie o treaptă mai jos, atenţie! Apare cineva care vrea să faceţi echipa, să formaţi un cuplu, să vă căsătoriţi, poate şi pentru că vă doriţi copii, să fie şi mai plină viaţa voastră.

O anumită dezvoltare sau evoluție din ultima perioada te mulțumește cumva,  iar relațiile cu cei dragi se îmbunătățesc. Soarele în casă a 9-a te face să te gândești la călătorii, drumuri la distanță, dar și te întoarce la spiritualitate.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 GEMENI

Vă pregătiţi de o colaborare, de la care aveţi mari aşteptări, c-aveţi nevoie de mai mulţi bani în perioada asta. O s-aveţi ocazia să lichidaţi un conflict şi să continuaţi o relaţie care vă alimentează frumos sufleteşte.

Activitățile în aer liber sunt cel mai bune remedii pentru a-ți elibera mintea și a-ți curată energiile. Planurile de construcții, amenajări și tot ce mai ai tu în gând pot să aștepte. Astăzi e ziua să fii liniștit.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 RAC

Întâlnire cu cineva de care o să vă lege o prietenie, ori poate o relaţie sentimentală, oricum o să va-ntelegeti cât se poate de bine. Se poate să primiţi o numire-n funcţie, un titlu, luaţi un examen important şi o să fie o upgradare, o să atingeţi un alt nivel, de care să fiţi încântaţi.

Oamenii din  jur îți dau optimism, iar de asta ai nevoie mai ales acum. Chiar dacă nu simți că ai progresat foarte mult în ultimul timp, ai  timp să le faci pe toate la momentul potrivit.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 LEU

Puteţi pleca de azi într-o excursie, dar e bine să verificaţi starea maşinii, dacă vă suiţi la volan şi aveţi mult de condus. Vă puteţi implica într-un nou proiect şi să fie un crescendo de lună viitoare, să vă bucuraţi de un alt statut financiar, s-aveţi un nivel de trăi mai bun.

Cei din jur îți sunt alături, mai ales că ai nevoie de energie pozitivă și de iubire în această perioada. Încearcă să creezi acea stare de bine și în relația cu partenerul de viață, deoarece  acesta are nevoie de susținerea ta.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 FECIOARĂ

Pot apărea surprize la capitolul – deplasare – dacă plecaţi pe undeva şi să luaţi un alt mijloc de transport, să vă ia prietenii cu ei. Voi vă aliaţi cu nişte oameni pricepuţi, la treabă şi o să munciţi cot la cot cu ei să faceţi ceva de calitate, să vă găsiţi şi în continuare ceva de lucru, nişte colaborări.

În sfârșit niște vești bune legate de muncă pot începe să apară, iar asta te bucură. Poți trece destul de ușor peste discuțiile care nu te afectează direct, mai ales că ele reprezintă  supărările personale ale altor persoane.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 BALANŢĂ

O ieşire diseară la distracţie, într-un club v-ar prinde bine de tot şi aţi relua vechi prietenii, aţi ieşi mai des la socializare. Poate se aşteaptă un răspuns cu da, ori ba, referitor la un accept legat de un job care vi s-ar potrivi mănuşa, nu însă şi banii.

Aveți energie și entuziasm așa încât tot ce faceți astăzi să fie pe sufletul vostru. Atenție sporită și la sistemul vostru digestiv, evitați orice exces alimentar sau experiment culinar.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 SCORPION

Se poate să se ivească ceva neaşteptat şi s-o porniţi la drum pentru că v-aşteaptă cineva şi sunteţi şi voi la fel de nerăbdători să vă vedeţi. Vouă vi se pot plăti nişte ore suplimentare, să luaţi o restantă de anul trecut, s-apara un cumul de sume şi să faceţi o rezervă, un capital, de care să nu v-atingeţi o vreme.

Timpul petrecut alături de cei dragi poate fi unul de calitate, mai ales dacă reușiți să comunicați cu partenerul de viață despre tot ce a rămas nediscutat în trecut și să faceți pace.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR

Voi păreţi a fi într-o dispoziţie de plimbare şi o să vă alăturaţi unui grup, să plecaţi în excursie, la schi, la distracţie. O să vă mai gândiţi până luni dacă vă-ncumetati la un proiect de anvergură, sau mai amânaţi un pic până vă eliberaţi de restul treburilor, deloc puţine la număr.

Anumite cunoștințe pot reveni în viață voastră. Unele din ele sunt o sursă de motivare, iar de altele ați fugi, dar nu se poate. Încercați să nu puneți la suflet și să vă îngrijorați mai mult de propriile treburi.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 CAPRICORN

Se poate să vă coste mai mult decât aţi estimat reparaţia maşinii, or mai fi şi asigurări de achitat şi o să fie prea mult de plătit. Se poate să intraţi la cheltuiala c-aveţi taxe, impozite de plătit, poate plecaţi şi în excursie şi o să le faceţi pe plac alor voştri pentru că merită.

Odihnă și calmul trebuie să fie parte din programul tău astăzi, mai ales  că trebuie să faci niște schimbări cât de curând. Un pic de liniște îți va face bine.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR

O să vă puteţi implica într-un proiect care v-aduce bani şi se poate să vă mai deschidă nişte uşi, să vă extindeţi. Aveţi idei, iniţiative şi de muncă şi de distracţie şi o să-i adunaţi la un loc pe cei care sunt pe lungimea voastră de undă şi vă susţin, fiecare cum poate.

Ai nevoie să faci exerciții, chiar dacă și pentru o scurtă durata. Plănuiește-ți activitățile viitoare și includeți timpul dedicat sufletului tău în acest program. Rezultatele vor fi minunate.

 

HOROSCOP 17 IANUARIE 2021 PEŞTI

Poate-o să luaţi parte la o competiţie fie pe linie profesională, fie cu prietenii, într-o staţiune de agrement, sau mai pe lângă casă. O să vă luați haine noi, mai schimbaţi câte ceva şi la înfăţişare şi o să vă pregătiţi de o relansare, c-aveţi un proiect de lansat la apă.

Activitățile împreună cu cei dragi sunt binevenite, mai ales că astăzi e o zi în care v-ați propus să nu faceți mai mult decât trebuie. Puneți emoții și vă gândiți la niște subiecte care se vor rezolva oricum la timpul lor.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...