Horoscop 17 februarie 2021

Sunt tensiuni pe cer, dar o să fie tocmai bine să dăm zor să lichidăm restanțe şi să lansăm la apă şi proiectele noi.

O să ne străduim din răsputeri să îndreptăm nişte lucruri, situaţii şi să ne croim alt drum, fără ocolişuri.

Vibraţia zilei este 8 şi ar fi bine să ţinem de bani, să nu-i cheltuim cu furie.

 

Horoscop 17 februarie 2021 Berbec
Berbecii vor avea o zi de miercuri cu mult consum emoţional. Vei avea parte de tot felul de conflicte şi situaţii tensionate, astfel că un sfat din partea astrelor pentru tine este să încerci să îţi păstrezi calmul în cazul în care lucrurile escaladează pe o pantă nedorită şi periculoasă. Nu băga în seamă comentariile răutăcioase şi mergi mai departe cu capul sus, orice s-ar întâmpla. La serviciu, fii onest și perseverent, iar succesul nu va întâzia să apară.

Cineva căruia i-ați dus dorul are ceva să vă comunice, poate s-a decis să vă dea un răspuns legat de relaţia voastră. Se impune să luaţi o decizie referitoare la sfera profesională şi poate cereţi altceva de lucru, ori să vă mutaţi în alt birou, alt departament şi să scăpaţi de o tevatură.

 

Horoscop 17 februarie 2021 Taur

Taurii se vor trezi cu un entuziasm ieșit din comun. Ești pe pozitiv și extrem de productiv la serviciu, chiar dacă ai foarte multe lucruri de rezolvat. Reușești să duci totul la bun sfârșit, iar asta nu va trece neobservat de superiori. Așa că aștepată-te la o primă sau o mărire de salariu. Nu uita că trebuie să te și odihnești. Seara, te vei întâlni cu o persoană cu care nu ai mai vorbit de foarte multă vreme.

Poate vă faceţi curaj să le cereţi datornicilor banii pe care i-aţi împrumutat când au avut cea mai mare nevoie – să facă bine să vi-i dea. Poate faceţi nişte modificări în locuinţă, mai construiţi ceva sau deocamdată reutilati interiorul şi la primăvară renovaţi, mai construiţi ceva în continuare, pe lângă.

 

Horoscop 17 februarie 2021 Gemeni
Gemenii sunt într-o dispoziție de zile mari. Așteptați un telefon cu vești bune, fie că este vorba despre o persoană apropiată, fie că este o ofertă de muncă. Lucrurile s-ar putea întâmpla fix cum vă doriți. Ați muncit pentru a ajunge la acest nivel, meritați și o recompensă. Se pare că noul an vă priește și sunteți mai hotărâți ca niciodată să profitați de fiecare oportunitate.

Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită şi să vă faceţi program comun cât mai des, să nu va-nstrainati. O să vă deplasaţi cu uşurinţă ca să daţi de capăt atât problemelor de serviciu, cât şi celor personale, să lichidaţi toate restanțele, să vă apucaţi de proiecte noi.

 

Horoscop 17 februarie 2021 Rac
Pasiune și gânduri pozitive, cele două lucruri care domină ziua acestor nativi. Deși săptămâna a început cu mici dificultăți și obstacole, racii își revin și nu se dau bătuți. Atenție, însă. Din dorința de a demonstra că puteți face totul, riscați să vă suprasolicitați, iar pe termen lung să fiți afectați. Luați lucrurile pas cu pas, în ritmul vostru.

Se poate să începeti nişte studii, să vă perfecţionaţi într-un domeniu şi să plecaţi şi la vreo bursă, ori să lucraţi în străinătate. O să vă bucuraţi de nişte veşti, poate mai primiţi un accept, o ofertă de colaborare, poate se iveşte o rampă de lansare pentru voi şi e bine să fiţi deschişi, la tot ce e nou şi pentru voi.

 

Horoscop 17 februarie 2021 Leu
Leii ar putea avea parte de o zi cu multe surprize și nu tocmai pe placul lor. Va fi nevoie de răbdare, tact și multă atenție pentru a trece cu bine de capcanele acestei zile, însă efortul va merita. În cele din urmă, experiență căpătată și sentimentul de împlinire sunt de neprețuit. Mare grijă și la semnele trupului, s-ar putea să dea semne de oboseală. Nu aștepta să ajungi la stadiul de epuizare.

O să fie o mai bună colaborare cu anturajul colegial şi să puneţi pe roate o afacere, poate fi şi o activitate de timp liber. Se pare c-or să se adune bani în cont, poate primiţi un supliment salarial, sau vin ceva bani din urmă, c-oti fi lucrat peste program, oricum sunt nişte beneficii.

 

Horoscop 17 februarie 2021 Fecioară
Organizate și cu gândurile în ordine, nativii din zodia Fecioară vor avea ocazia să rezolve o problemă complicată a unei persoane dragi, iar asta le va aduce respect si apreciere. Este uimitor ce poate face o minte limpede, atunci când e dublată de disciplină și spirit de sacrificiu. Seara ar putea aduce o veste bună cu privire la bani, așadar – o zi excelentă, pe toate planurile.

Se poate să puneţi capăt unei situaţii tensionate acasă, între voi şi partenerul de cuplu şi o să vă înţelegeţi mult mai bine de-aici înainte. Poate vă interesaţi de un credit ca să aveţi pentru taxele şcolare impozite, dacă nu cumva o să vreţi o casă, ori o maşină – vă sfătuiţi cu familia să vedeţi ce şi cum.

 

Horoscop 17 februarie 2021 Balanță
Balanţele au de îndeplinit mai multe obligaţii în legătură cu locul de muncă, însă misiunea s-ar putea să fie mai dificilă decât vă aşteptaţi şi asta în special din cauza problemelor de comunicare avute cu colaboratorii sau cu cei din conducerea firmei. Trebuie să faceţi tot posibilul să arătaţi că intenţiile voastre sunt dintre cele mai bune şi sunteţi pregătiţi 100% pentru a vă face datoria.

Pot apărea nişte semne de întrebare la capitolul sănătate şi o să vă duceţi la medic să vedeţi ce se-ntâmplă. O să vă implicaţi într-o serie de proiecte care să v-aducă bani, aprecieri din partea unui public şi să fructificaţi la maximum această oportunitate, să căpătaţi experienţă.

 

Horoscop 17 februarie 2021 Scorpion
Scorpionii au emoţii în ceea ce priveşte succesul înregistrat în ultima perioadă, atât la nivel profesional, cât şi în plan personal. Ideal ar fi să ajungeţi în momentul în care să vă daţi seama că ţineţi doar de voi dacă perioada bună continuă. Dacă ştiţi cum să vă jucaţi cărţile, veţi putea rămâne pe un trend ascedent şi vă veţi putea bucura de momente care să vă asigure o doză mare de optimism şi entuziasm.

E cineva interesat de o relaţie cu voi şi dacă sunteţi în perioada de refacere după o separare poate-i acordaţi ceva credit persoanei. Se poate să vă răzgândiţi în privinţa unui contract şi să amânaţi semnarea lui, sau chiar să renunţaţi cu totul c-o fi apărut ceva nou în peisaj.

 

Horoscop 17 februarie 2021 Săgetător
Munca peste program te poate avansa profesional, dar ai grijă că asta te-ar putea îndepărta de cei dragi, iar o tensiune emoțională să apară pe neașteptate. Te simți ușor extenuat, dar dorința de a fi promovat te face să mergi înainte. Încearcă să petreci mai mult timp de calitate cu familia și uită puțin de grijile de la job. La final, toată lumea se va bucura de roadele muncii tale.

Se poate să-ntâlniţi şi voi pe cineva care să vă facă viaţa mai frumoasă şi să ajungeţi şi la căsătorie. Poate faceţi o schimbare radicală, vă duceţi la alt serviciu, începeţi ceva pe cont propriu, v-apucaţi de nişte studii care or să vă acapareze cu totul.

 

Horoscop 17 februarie 2021 Capricorn
Nativii Capricorn sunt puși în dificultate de o sarcină care are legătură fie cu locul de muncă fie cu viața personală. Aceasta s-ar putea dovedi a fi mai grea decât te-ai fi așteptat. Muncești prea mult și s-ar putea să te simți ușor obosit și abătut. Ar trebui să te gândești bine dacă sarcina pe care o ai trebuie făcută acum sau mai poate aștepta. O pauză ți-ar prinde bine având în vedere perioada grea prin care treci.

O să puteţi recupera banii împrăştiaţi pe ici, pe colo şi să vă străduiţi să-i păstraţi într-un depozit bancar. O să puteţi legaliza o situaţie şi să vă bucuraţi de un nivel superior – financiar – şi să fie un crescendo şi din punct de vedere profesional, să avansaţi în carieră.
Horoscop 17 februarie 2021 Vărsător
Cineva, posibil o persoană care face parte din grupul tău, ar putea să îți ceară ajutorul într-un fel sau altul. Probabil nu vrei să faci asta, pentru că ai alte planuri. Nu îți fie teamă să refuzi. Energia ta creativă ar trebui să fie la cote înalte și imaginația să lucreze ore suplimentare, dar alte responsabilități interferează cu treburile tale acum. Notează-ți ideile și revino asupra lor mai târziu.

O problemă de sănătate se poate rezolva şi să daţi un randament şi mai bun la slujbă, să fiţi în mare formă. Puteţi semna un contract care să vă asigure un venit constant, să fie mai uşor cu ratele şi cu facturile, să faceţi şi altceva cu banii, să vă mai şi distraţi în vacanţă.

 

Horoscop 17 februarie 2021 Pești
Dezvoltarea carierei arată promițător acum și s-ar putea să te grăbești să termini ceea ce ai de făcut. Dar responsabilitățile de acasă și față de familie s-ar putea să încurce lucrurile. Din oarecare motiv, o să fii nevoit să stai acasă. Poate ai avut niște visuri intense pe care le consider semnificative, dar pe care nu ți le aduci aminte. Dacă nu mai încerci să îți amintești, s-ar putea să revină.

O s-aveţi prilejul să ieşiţi la socializare, să vă faceţi prieteni noi, daţi şi de posibili parteneri de afaceri, şi de sponsori pe-acolo. Vi se pot întâmpla acele lucruri la care aţi visat de multă vreme şi să gestionaţi frumos fiecare situaţie, să vă puneţi ordine în viaţă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...