Horoscop 17 august 2018. Luna nouă în Leu aduce multe surprize pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de vineri, 17 august 2018, pentru fiecare zodie.

Berbec

Distracţie de zile mari, în acest week-end care, pentru dumneavoastră, începe chiar azi. Cel mai mult se vor distra tocmai Berbecii care nu se află în concediu şi ştiu că de luni trebuie să revină la serviciu.

Taur

Trebuie să vă amintiţi că rufele murdare se spală în familie şi că nimeni nu trebuie nu implicat, dar nici măcar să afle de problemele cu care vă confruntaţi dumneavoastră şi persoanele apropiate.

 

Gemeni

Profitaţi de faptul că alături de dumneavoastră se află o persoană cu interese şi pasiuni similare şi faceţi schimb de idei, împărtăşindu-vă experienţa referitoare la subiecte care nu mai interesează pe nimeni altcineva.

 

Rac

A venit în sfârşit timpul să vă îndepliniţi o parte din promisiunile de care se părea că aţi uitat. Vă daţi seama că nu este frumos să uiţi de cuvântul dat şi faceţi eforturi pentru duce la bun sfârşit treaba la care v-aţi angajat.

 

Leu

Sunteţi extrem de activi, chiar dacă, de obicei, vinerea mai degrabă trăgeaţi mâţa de coadă, aşteptând week-end-ul. Dacă nu aveţi nicio treabă urgentă de rezolvat, atunci cu atât mai rău pentru cei din jur: le veţi face capul calendar.

 

Fecioară

Reuşiţi să vă faceţi un program extrem de bine pus la punct, astfel încât în zilele următoare veţi face faţă cu succes tuturor obligaţiilor impuse de societate. Deocamdată însă, petreceţi mai mult timp acasă.

 

Balanţă

Prietenii nu vă oferă prea multe momente de răgaz, ba chiar dimpotrivă. Invitaţiile curg pentru acest week-end, iar atunci când nu vă invită pe la ei, vă treziţi că vă vizitează acasă.

 

Scorpion

Vă hotărâţi greu să mergeţi la un eveniment monden, dar odată ce v-aţi hotărât să participaţi, vă pregătiţi în cele mai mici amănunte pentru a face o impresie cât mai bună. Şi veţi reuşi ceea ce v-aţi propus.

 

Săgetător

Când eşti Săgetător, se spune că fiecare zi este potrivită pentru o călătorie. Astăzi, această afirmaţie se verifică în cel mai înalt grad, deci chiar nu are rost să rămâneţi acasă.

 

Capricorn

Sunteţi cuprins de un interes puternic pentru ocultism, studii esoterice, preziceri şi tot felul de lucruri de acest gen. Este o latură a vieţii care merită cercetată şi aprofundată.

 

Vărsător

Unul dintre membrii familiei vă spune că are o dorinţă şi vă faceţi luntre şi punte pentru a o transforma în realitate. Dacă veţi reuşi să rămâneţi şi mâine la fel de determinat ca astăzi, aveţi şanse mari de reuşită.

 

Peşti

Este o zi dedicată muncii, nu neapărat pentru că aşa v-aţi propune, ci pentru că apare o sarcină de serviciu care trebuie neapărat rezolvată chiar astăzi. Veţi reuşi, dar cu preţul unui mare consum de energie. Noroc că urmează week-end-ul, tocmai bun pentru refacere.

Sursă: clubmistic.ro

Sfatul zilei de 17 august 2018

BERBEC. Nu vrei să te gândești prea mult la viitor astăzi. Îți dedici ție această zi. Foarte bine! Bucură-te de ea! Numărul norocos al zilei: 1.

 

 

TAUR. Îți dorești să știi că te poți baza pe cei dragi. Însă nu uita că în primul rând trebuie să te bazezi pe propria persoană. Numărul norocos al zilei: 4.

 

 

GEMENI. Acești nativi nu știu cum să reacioneze în unele situații. Sunt sfătuiți să spună și să facă ceea ce simt Numărul norocos al zilei: 9.

 

 

RAC. Este ziua în care se vor lua decizii importante. Să gândești și cu inima, dar să fii și rațional! Numărul norocos al zilei: 7.

 

 

LEU. Înceracă să îți schimbi atitudinea față de unele persoane! Te vor condeiera arogant și sigur nu vrei asta! Numărul norocos al zilei: 12.

FECIOARĂ. Mai gândește-te și la tine! Este suficient ce ai făcut gândindu-te la alții! Numărul norocos al zilei: 6.

 

 

BALANȚĂ. Nu este cazul să iei în serios glumele altora! Poate pur și simplu nu au un simț al umorului la fel de bine dezvoltat ca al tău. Numărul norocos al zilei: 4.

 

 

SCORPION. Ai mai multă grijă când spui ceva! Informațiile circulă foarte repede, iar pereții pot avea urechi. Numărul norocos al zilei: 16.

 

 

SĂGETĂTOR. Simți nevoia să iei o vacanță! Poți profita de weekend! Ai la dispoziție două zile pentru a te distra! Numărul norocos al zilei: 3.

 

 

CAPRICORN. Știi că ai făcut o greșeală în trecut și încă te simți vinovat. Lasă în urmă ceea ce s-a întâmplat! Prezentul contează acum! Numărul norocos al zilei: 8.

 

 

VĂRSĂTOR. Este o zi perfectă pentru a o petrece alături de familie și prieteni! Vei vedea cât de mult te va ajuta asta. Numărul norocos al zilei: 6.

 

 

PEȘTI. A venit vremea să iei o decizie legată de un aspect important din viaa ta. Gândește-te bine și fă-o! Nu mai amâna! Numărul norocos al zilei: 15.

 

x

Check Also

Horoscopul de Weekend 22-24 Aprilie 2022

Energiile acestui weekend ne îndeamnă să ne eliberăm de anumite presiuni și să ne dedicăm ...