Horoscop 16 martie 2021 – o surpriză

O să fim inventivi, lansăm proiecte noi, Horoscop 16 martie 2021, o să ne ocupăm şi de cele arvunite cu ceva timp în urmă şi o să lucrăm la foc continuu, de acasă, unii de la serviciu, cum s-o putea.

Săgetătorii dau lovitură după lovitură la locul de muncă, iar Peştii vor avea parte de o surpriză uriașă pe plan sentimental.

Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.

HOROSCOP 16 MARTIE 2021 BERBEC

E posibil să primiţi o ofertă de job care să vă zgândăre orgoliul să fie banoasă şi să vreţi să vă duceţi – când o fi şi o fi. Vor fi nişte schimbări la serviciu, în perspectivă, şi poate vă orientaţi un pic, să prindeţi un loc mai bun în schemă şi să lucraţi la ce vă place.

O lungă conversație telefonică ar putea avea loc între dvs. și un partener romantic. Aţi putea discuta despre filozofie, evenimente curente, vreme și părerile voastre. Singurul lucru pe care probabil nu îl veţi aborda este starea relației voastre, ceea ce ar putea fi frustrant pentru voi. Cu toate acestea, veți învăța multe despre sentimentele voastre, care vă vor permite să vă înțelegeți mai bine.

HOROSCOP TAUR

Va caută cineva care simte c-aţi putea fi împreună şi dacă sunteţi şi voi în căutarea jumătăţii o să rezonaţi frumos – e rost de maturizare aici. O să vă acordaţi un plus de atenţie, poate faceţi ordine în garderoba, schimbaţi regimul alimentar, faceţi fitness acasă, încercaţi lucruri noi care să vă imprime o stare de şi mai bine.

Munca creativă ar putea necesita mai multă concentrare decât de obicei astăzi. S-ar putea să trebuiască să faceţi cercetări aprofundate, lucrări complexe sau un alt tip de proces intens care vă poate încorda şi stimula intelectual. Luați pauze. Relaxaţi-vă și închideţi ochii din când în când. Cu siguranță nu uitați să mâncați! La sfârșitul zilei, ar trebui să fiţi mulțumit de ceea ce aţi făcut.

HOROSCOP 16 MARTIE 2021 GEMENI

Or să vă fie răsplătite nişte eforturi, aflaţi c-o să luaţi bani şi vor mai fi şi alte compensaţii, care-or să vină pe parcurs. Se poate să vă interesaţi de o plecare, s-o amânaţi sau să vă cereţi banii înapoi, să nu rămâneţi în aer cu….ratele şi cu facturile.

Aţi putea avea vizitatori astăzi la voi acasă. V-aţi putea trezi pe neașteptate că trebuie să fiţi sociabil. De obicei nu vă place să fiţi în centrul atenției, dar cu această ocazie s-ar putea să vă bucuraţi de ea. Aţi putea regiza unele jocuri sau spune o poveste sau două. Orice aţi face, atât voi, cât și oaspeții voştri ar trebui să vă distraţi maxim. Bucuraţi-vă de această zi.

HOROSCOP 16 MARTIE 2021 RAC

Vă consultaţi cu familia şi o să faceţi schimb de idei, găsiţi împreună soluţii la problemele care vă dau serios de furcă. O s-aveţi de semnat acte, poate aranjaţi online, vizionaţi locuinţe, ca să vă cumpăraţi o casă şi se definitivează o situaţie.

Astăzi s-ar putea să primeşti comunicări telepatice intense de la cineva pe care nu îl cunoşti prea bine. Acest lucru ar putea fi un simptom al abilităților puternice privind percepţia extrasenzorială sau ar putea fi faptul că această persoană trimite semnale de primejdie tuturor celor pe care îi cunoaște. Dacă te simţi confortabil cu ideea, ai putea încerca să cunoşti persoana un pic mai bine. Această persoană ar putea avea nevoie de un prieten chiar acum.

HOROSCOP 16 MARTIE 2021 LEU

O prezenţă tonică diseară, poate la un telefon, vă bucuraţi de veştile bune care să vă destindă şi să vă ofere şi inspiraţie. S-ar putea să faceţi o investiţie în locuinţă, dă-ţi avansul şi primiţi lucrurile înainte de Paşte, ca să nu vă prindă sărbătorile cu casa întoarsă pe dos, să fie curat, aranjat totul.

O muncă intensă pe care ai făcut-o în trecut și despre care poate ai uitat ar putea atrage atenția cuiva cu autoritate. S-ar putea să îți vină astăzi niște recompense demult așteptate pentru acea muncă. Acest lucru ar trebui să se dovedească cu siguranță o surpriză foarte plăcută și binevenită. Ți-ar putea face mintea să se zvârcolească o vreme. Revino cu picioarele pe pământ şi apoi ieşi şi sărbătoreşte.

HOROSCOP FECIOARĂ

Vă puteţi reface viaţa sentimentală şi să fie armonioasă, dacă o să fiţi cât mai puţin critici, spre deloc – acum e momentul să faceţi o schimbare. Poate vă hotărâţi să lucraţi împreună cu cineva, fiecare de acasă de la el, şi o să faceţi echipă bună, şi dacă totul merge strună o să aveţi bani pentru familie.

O conversaţie ciudată ar putea avea loc cu cineva pe care nu cunoşti foarte bine. El sau ea ar putea fi o cunoştinţă de la muncă sau cineva care a venit de departe. Discuţia ar putea scoate la iveală noi posibilităţi în carieră pe care nu le-ai luat în considerare, dar pe care le găseşti atractive. S-ar putea să te pună pe gânduri. E ceva diferit, dar astea sunt vremuri ciudate. Dacă ţi se pare că sună bine, analizează un pic.

HOROSCOP 16 MARTIE 2021 BALANŢA

O să va-ngrijiți de sănătate, luaţi şi tratament dac-o să fie nevoie, ca să fiţi în formă maximă, să vă păstraţi formă de competiţie. Se pare că tot la schimbatul casei vă gândiţi, dar nu e momentul, însă e de văzut dacă o să faceţi împrumut la bancă, sau n-o să fie nevoie ca va-ncadrati în buget.

Învăţarea trebuie să fie, astăzi, cea mai importantă preocupare pentru nativii Balanţă. Şi nu vorbim neapărat despre a învăţa ca la şcoală ci despre a trage concluziile necesare din momente mai puţin plăcute ale vieţii. Schimbul de idei avut cu o anumită persoană pare să vă stimuleze în a găsi soluţiile ideale pentru a deveni o persoană mai bună şi pentru a vă schimba viziunea asupra vieţii.

HOROSCOP 16 MARTIE 2021 SCORPION

Poate-o să faceţi nişte interviuri online ca să mai câştigaţi nişte bani, s-aveţi de excursii şi ieşiri în lume – când o să fie totul ca lumea. Vă faceţi un plan pentru mai târziu, să vedeţi cu cine vă asociaţi în vederea unei colaborări, sau poate-o să mergeţi pe cont propriu.

Scorpionii s-ar putea vedea implicaţii în discuţii agresive cu mai multe persoane. Nu sunteţi obligaţi să demonstraţi nimic. Important este să vă menţineţi punctul de vedere, indiferent de presiunile la care sunteţi supuşi. De asemenea, nu este obligatoriu să menţineţi legătura cu persoane cu care nu împărtăşiţi aceleaşi idei. Nu e cazul să vă ambiţionaţi să menţineţi relaţii bune cu toată lumea.

HOROSCOP 16 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

Se poate să vă gândiţi la o muncă de acasă, aşa c-or să tot fie solicitări în perioada asta şi vă adaptaţi din mers. Se poate să daţi refresh interiorului casei, puneţi mâna la treabă, să faceţi şi un bilanţ financiar, să ţineţi evidenta cheltuielilor şi să ştiţi cu ce bani mai rămâneţi.

Săgetătorii dau lovitură după lovitură la locul de muncă. Toată lumea vă apreciază atât pentru energia de care daţi dovadă, cât şi pentru reuşitele punctuale. Succesul de care vă bucuraţi ar putea aduce o remunerare pe măsură. Vă simţiţi bine şi aveţi multă încredere în propriile forţe, situaţie care însă s-ar putea să nu dureze prea mult, aşa că ar fi bine să vă bucuraţi din plin de ea.

HOROSCOP CAPRICORN

O să vă chivernisiţi banii să v-ajungă şi pentru cheltuielile curente şi pentru nişte achiziţii online. Un proiect nou la orizont şi o să fie de cursă lungă, promite şi bani şi vizibilitate şi-o să vă dozaţi energia să v-ajungă până-l daţi gata.

Marți, nativii zodiei Capricorn au parte de o zi liniştită, fără conflicte sau situaţii tensionate. Astăzi, chiar dacă este începutul săptămânii, vrei să te relaxezi şi cauţi o modalitate de a-ţi petrece timpul într-un mod cât mai plăcut. Vrei să fii zen, indiferent că eşti la serviciu sau acasă. Spre seară, un prieten îţi va propune o colaborare inedită. Sfatul astrelor este să fii deschis şi să ai curaj. Vei avea numai de câştigat!

HOROSCOP 16 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care crede în şansa voastră de a fi împreună – şi sentimentele sunt reciproce. Se conturează nişte bani, poate pentru c-aţi avut o colaborare şi o să-i puneţi deoparte pentru când o să-i puteţi cheltui.

Pentru Vărsători, va fi o zi în care vor să le arate tuturor de ce sunt în stare. Vei fi într-o cursă continuă şi vei lupta până în pânzele albe să demonstrezi că eşti cel mai bun. Dacă eşti singur, sunt mari şanse să te îndrăgosteşti iremediabil, la prima vedere, de o persoană de care eşti atras de mai mult timp. Chiar dacă vei fi refuzat, nu dispera. Într-un final, totul va avea un sens, iar dragostea voastră va fi una incredibilă, de povestit nepoţilor.

HOROSCOP 16 MARTIE 2020 PEŞTI

Vă gândiţi bine cum a-ţi putea salva o căsnicie, o relaţie şi îi spuneţi la telefon, în video, şi vedeţi ce zice, ce iese. Aţi putea concepe un nou proiect şi să găsiţi susţinere la cei din jur, mai ales de la cei tineri şi să vă asiguraţi banii pentru rate şi facturi când vom ieşi din criză.

Peştii vor avea parte de o surpriză uriașă pe plan sentimental. Cineva îţi va mărturisi că este îndrăgostit de tine şi te va surprinde cu o propunere inedită. Sfatul astrelor pentru tine este să fii spontan şi să acţionezi cum îţi dictează sufletul. Nu te gândi prea mult, este un tren pe care nu trebuie să îl pierzi. Relaxează-te şi desprinde-te de vârtejul cotidian. Lasă-te purtat de val și ai încredere că ai luat cea mai bună decizie.

Citeste si: Cum să posteşti, ca să-ţi fie de folos? Doar aşa primeşti binecuvântarea lui Dumnezeu

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...