Horoscop 16 Iunie 2021

O zi a surprizelor. Apar lucrurile pe care le-așteptam, oamenii, și mai putem schimba cate ceva-n bine – în viața noastră și să fim fericiți cu ai noștri.

Astrologii au veşti bune din punct de vedere profesional, dar şi emoţional pentru unii nativi ai zodiacului.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

BERBEC

Nativii Berbec se pot simți tracasați și obosiți.  Câteva probleme apărute în cursul dimineții le pot da ziua peste cap, astfel că pot să apară chiar mici probleme de sănătate cum ar fi dureri de cap sau de stomac, iar ei vor prefera să se retragă cât mai repede acasă. Atenție să nu alarmați familia care poate deveni îngrijorată de starea voastră.

Încercați să vă relaxați și să lăsaţi lucrurile negative să se evapore. Nu trebuie să le ignoraţi, ci pur şi simplu să vă eliberaţi măar pentru câteva ore de acest stres. S-ar putea chiar să vă ajute această decizie, iar în momentele în care vă veţi relaxa, veţi găsi chiar o rezolvare pentru o situaţie care vă macină intens.

În sfera sentimentală pot avea loc întâmplări plăcute precum o discuție interesantă cu cineva de care vă simțiți atrași și cu care aveți multe în comun.

TAUR

Preferați să fiși cinstiți și corecți cu persoanele dragi din jurul vostru, dar se poate  sa exagerați. Încercați să fiți mai diplomați pentru a nu ofensa pe nimeni, iar mesajul vostru va fi oricum înțeles.

Prietenii voştri sunt cel mai bun cadou pe care l-ai primit vreodată. Cei apropiaţi vă vor demonstra fidelitate, onestitate, bunătate şi ajutor într-un moment extrem de improtant din viaţa voastră. Veţi înţelege ce înseamnă prietenia şi cât de apropiaţi vă consideră şi ei de sufletul lor. Din acest motiv, astăzi aţi putea să le faceţi o surpriză, să le transmiteţi gândurile voastre calde, să le spuneţi cât de mult îi apreciaţi şi respectaţi.

Pe plan sentimental pot să apară evenimente și oameni noi și interesanți pe care îi veți dori în viața voastră. Se poate însă să nu puteți ține pasul cu schimbările rapide care vor avea loc.

GEMENI

Nativii Gemeni pot avea surpriza să întâlnească o persoană nouă și să constate că au foarte multe lucruri în comun. Provocările pe plan sentimental se țin de voi pe parcursul întregii zile, iar voi veți fi de-a dreptul fascinați.

Provocările cu care vă confruntați în această zi vor fi definitorii pentru deciziile pe care le veţi lua în viitorul apropiat, mai ales din punct de vedere sentimental. Discutaţi cu persoana iubită, fiţi sinceri mai ales în ceea ce priveşte neliniştea pe care aţi simţit-o recent. S-ar putea ca sentimentul să fie recirproc, iar doar printr-o comunicare eficientă veţi reuşi să ajungeţi la un consens. Astrologii întrevăd veşti bune în afaceri.

Acasă însă, lucrurile nu rămân la fel de confortabile. Spre seară se poate să primiți vizite neașteptate și să aveți senzația că vi s-a transformat casa în peronul unei gări. Nu sunteți disponibili pentru conversații și mese de protocol, dar nici nu vreți să ofensați pe nimeni.

RAC

Nativii Rac  vor simți  o dorință foarte puternică de a renunța la tot ceea ce îi ține pe loc sau îi face să trăiască în trecut.  Planeta Marte îi încurajează, iar acești nativi vor reuși să-și vindece rănile din trecut și să poată oferi din nou căldură și iubire apropiaților. Veți avea încă tendința să fiți vulnerabili și să vă retrageți în cochilia voastră, dar cu siguranță lucrurile se vor îmbunătăți pe parcursul următoarelor săptămâni.

În acest moment probabil nu te simți pe aceeași lungime de undă cu prietenii și colegii tăi, dar asta nu te va împiedica să ai o zi de succes. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți acorzi timp să faci ceea ce trebuie să faci. Nu pune presiune pe tine și fii pregătit ca mintea ta să fie în alte părți. Încearcă (încet) să te implici mai mult în activitățile oamenilor dragi sau doar să îi asculți.

Starea de spirit ușor instabilă nu vă va scuti însă de responsabilitățile zilnice pe care le aveți față de familie și prieteni, așa că veți încerca să le rezolvați cât se poate de repede pentru a aloca un timp mai lung odihnei de seară.

LEU

Nativii Leu se pot pregăti și ei de vizite neașteptate . Prieteni sau vecini vă vor trece pragul cu vești noi și destul de interesante. Va trebui să vă mobilizați energia pentru a fi gazde plăcute și a vă putea crea o stare de spirit potrivită.

Vei lua parte la o discuție foarte sinceră azi, dar s-ar putea ca toate cuvintele pe care le auzi să le iei drept critici și să intri în defensivă. Ai grijă să nu faci asta, totuși. Dacă faci asta, vei rata șansa unui feedback foarte important care te poate ajuta să evoluezi într-un mod semnificativ. Nu pierde frâiele, pentru că îți vei face doar rău dacă te lași copleșit de emoții. E timpul să îți iei medicamentul și să te faci bine.

O persoană apropiată vouă va iniția  o discuție dar nu veți reuși să fiți pe aceeași lungime de undă. Pur și simplu nu înțelegeți ce vrea să vă transmită sau nu vreți să acceptați adevărul. Mici schimbări pot să aibă loc în viața sentimentală, iar pentru cei singuri o idilă este apropiată.

FECIOARĂ

Nativii Fecioară vor începe ziua cu forțe proaspete și  vor încerca să-și depășească limitele, deși nu ar trebui să se epuizeze, mai ales ca urmeaza in cateva zile ca Mercur sa intre in tranzit retrograd si veti avea nevoie de energie. Cei din jur vă vor aprecia la adevărata voastră valoare dacă veți reuși să vă țineți impulsivitatea în frâu și să comunicați clar ceea ce gândiți.

Încercați să introduceți ceva nou în rutina voastră zilnică. Ce-ați zice să încercați o plimbare pe jos în fiecare seară? Vă va calma emoțiile și va face bine și condiției fizice.

În curând vor veni schimbări majore într-una din cele mai vechi relații. Cineva este gata să vorbească și să îndrepte lucrurile dintre voi. Dar când această persoană apare, eși pregătit să îi oferi sprijin? Dacă cineva face un efort, atunci și tu trebuie să egalezi acel efort. Arată-le că ești mereu corect, că apreciezi și respecți mutarea pe care o fac. Nu poți fi prea critic cu ceilalți acum. Ei nu sunt perfecți, dar nici tu. Este o oportunitate de apropiere.

Sfera sentimentală poate fi animată de o cunoștință care pare a fi o poartă către rai pentru voi. Lucrurile pot începe cu o discuție interesantă, dar nu știm niciodată cât de departe pot ajunge.

BALANȚĂ

Nativii Balanță pot avea  o discuție foarte interesantă cu cineva care le va da vești legate de o posibilă avansare a lor la locul de muncă. Nu vă lăsați cuprinși de emoție și încercați să aflați cât mai multe despre acest subiect.

Indiferent ce nebunie se întâmplă în rutina ta zilnică de azi, te vei bucura de ascensiunile și coborâșurile ei. Ai un mod minunat de a vedea partea strălucitoare a tuturor lucrurilor. Dacă o problemă apare în planurile tale, o vei prinde din zbor și vei construi ceva uimitor cu ea! Nimeni nu vă poate bârfi și nici să vă facă de râs, pentru că nu numai că aveți sprijinul unor oameni uimitori și puternici în spatele vostru, ci aveți și o atitudine pozitivă.

Sfera sentimentală este frumos conturată, vă puteți aștepta să petreceți momente frumoase cu partenerul vostru în cursul acestei seri. Vă simțiți apropiați unul de celălalt și veți putea discuta chiar un subiect delicat și profund.

SCORPION

Se poate ca o cunoștință nu foarte serioasă să vă solicite un împrumut încă de la prima oră a dimineții, iar voi veți oscila între a oferi sau nu suma solicitată. Ascultați-vă instinctul și nu lăsați  ca cei din jur să profite de voi. La serviciu veți pune o presiune mai mare pe voi pentru ca rezultatele să apară mai devreme decât se așteaptă toată lumea.

Chiar dacă sunteți ocupați, nu vă neglijați sănătatea și dieta zilnică.

Visele tale au fost întotdeauna interesante, chiar dacă confuze, dar acum sunt importante. Aceste viziuni din timpul nopții ar putea să vă ofere informații valoroase despre ceea ce se întâmplă în subconștientul vostru și să confirme câteva suspiciuni pe care le-ați avut despre o persoană în care aveți încredere. Vorbește cu altcineva care cunoaște această persoană și află ce știe despre situația de care te îngrijorezi. Suspiciunile pot fi mai mult despre temerile tale, decât despre realitate, deci verifică de două ori.

Partenerul de cuplu vă poate inspira în această seară să petreceți o seară romantică împreună.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător se pot simți energici peste măsură și vor avea impresia că pot întoarce lumea. La serviciu vor face tot posibilul să-și realizeze toate sarcinile și pot rămâne câteva ore peste program, iar acasă se vor ocupa de treburile restante care așteaptă să fie terminate.

Ai mai multă libertate în viața ta socială chiar acum, ca niciodată. Profitați la maxim? Dacă ești single, profită de abilitatea ta de a face orice vrei. Este un experiment minunat de a petrece timp și a explora. Extindeți-vă orizonturile. Dacă sunteți într-o relație, luați-vă partenerul de mână pentru plimbare! Amândoi veți învăța lucruri noi.

Încercați să nu vă suprasolicitați și cereți ajutor și celorlalți membri ai familiei.

Relația sentimentală pare să se revigoreze  și veți face tot posibilul să  vă asigurați partenerul de adevăratele voastre sentimente. O ieșire în doi și vorbe frumoase în această seară.

CAPRICORN

Nativii Capricorn pot avea o zi dificilă . Dacă vă gândiți de ceva vreme la o plecare în străinătate și o schimbare profesională se poate ca azi să discutați și acasă despre aceste noi planuri. Partenerul de viață se poate să nu fie prea încântat de aceste vești și se pot naște tensiuni în viața de cuplu.

Astăzi ai ocazia perfectă să descoperi lucruri despre o persoană pe care voiai de multă vreme să o cunoști mai bine. Și pare că este mai interesantă decât ai fi crezut inițial. Capacitatea ta de a te conecta cu ceilalți a fost mereu una puternică, iar acum e momentul prielnic să cimentezi această relație, fie ca e una romantică sau nu.

Nici la serviciu lucrurile nu par a fi foarte bune. Aveți așteptări prea mari de la echipă, colegi sau subalterni și riscați să fiți dezamăgiți descoperindu-le potențialul redus. Încercați să fiți mai toleranți.

VĂRSĂTOR

Pentru Vărsători ziua  începe cu o stare de oboseală cauzată de multitudinea atributiilor si  odihna puțină. Veți avea avantajul ca lucrurile să decurgă totusi ușor, mai ales la serviciu,  unde nimeni nu vă va solicita nimic.

Perseverenta, cuvântul de ordine de azi! Orice ai face, continuă așa! Nu lăsa pe nimeni să te abată de pe drumul asta. Nu ți-a stat niciodată în fire să disperi și nu e cazul nici acum. Apropiații te admiră pentru atitudinea asta și pentru că reușești mereu să îndeplinești ceea ce îți propui. Ești o sursă de inspirație pentru unii dintre ei.

După amiază veți reuși să vă mobilizați, iar acasă veți fi în formă pentru partenerul de viață.  O conversație incitantă vă va ocupa seara pe care o veți considera perfectă.

PEȘTI

Nativii Pești vor avea o zi extrem de agitată. Responsabilitățile lor sunt foarte mari și se pare că nimeni nu este interesat să-i ajute. Pot avea mici frustrări acasă unde toată lumea a lăsat greul pe umerii lor. Sfatul astrelor este să vă menajați și să faceți atât cât puteți, este și mâine o zi.

Zi de răsfăț pentru Pești, care se bucură de dragoste și atenție din partea celor dragi. Dacă bugetul îți permite, cumpără-ți ceva ce ți-ai dorit de ceva vreme. Trebuie să ai grijă de tine înainte de a putea avea grijă de oricine altcineva, deci asigură-te că ești fericit. Dacă ești într-o relație, nu mai lăsa ca totul să se învârtă în jurul acelei persoane. Ai nevoie de propria identitate. Și dacă nu ești într-o relație, atunci profită de independența pe care o ai.

Se pare că în sfera sentimentală veți încerca să preluați controlul si să vă dominați partenerul. Nu exagerați însă, aceștia au și ei propria lor personalitate.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Ce spun astrele pentru ziua de Marti

Astrologii anunţă veşti bune şi surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului. Horoscop 27 iulie ...