Horoscop 16 februarie 2021

E bine să ne primenim, să dăm uitării lucrurile care ne-au amarat, ne-au stors de energie și să primim cu încredere spre viitor.

Vibrația zileri este 7 și o să alegem adevărul în orice situație ne-am afla.

 

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2021 BERBEC
E musai să vă și relaxați ca să vă scuturați de o oboseală acumulată și să luați o porție generoasă de respiro, să nu vă-mbolnaviti. Se pare c-o să vă alăturați unui grupcare vrea să puneți umărul la o activitate, fie ea și de plăcere și să descărcați acolo toate tensiunile.

Berbecii au astăzi parte de succese majore în plan profesional. Sunt mari şanse să fii avansat la serviciu sau să obţii o majorare a salariului. Dacă jobul tău are o componentă creativă, nu te autocenzura şi simte-te liber să experimentezi, indiferent de eventualele critici venite din partea unor colegi, cel mai probabil invidioşi. Un sfat din partea astrelor pentru tine este să te gândeşti mai mult la starea ta de sănătate, evită epuizarea.

 

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2021 TAUR
O să vă faceți cunoscute niște păreri, poate chiar scoateți pe piață un produs care să vorbească despre talentul vostru. Sunt lucruri importante de vorbit între patru ochi cu ființă iubita și ieșiți la cafea, poate plecați și-ntr-o excursie ca să fiți cât mai departe de casă.

Marţi, nativii zodiei Taur trebuie să fie atenţi la serviciu. Poţi avea probleme din cauza unui coleg băgăcios şi bârfitor, care te poate băga în gura superiorilor. Dacă simţi că aspiraţiile nu se mai potrivesc cu actualul loc de muncă, poţi lua în calcul să schimbi jobul, este un moment potrivit pentru asta. Fii însă foarte atent şi gândeşte-te bine înainte să iei o decizie. În dragoste, ai parte de surprize frumoase şi neaşteptate.

 

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2021 GEMENI
O invitație – surpriză – la un meci, un spectacol, să vă hrăniți și sufletește că știe partenerul de ce duceți lipsă. Se poate să vă caute cineva din altă loclitate, poate și din străinătate și să vă faceți program de vizitat prieteni și alte obiective turistice, niște lucruri anume.

Gemenii sunt foarte comunicativi azi, orientați către rezolvarea problemelor celor care vă solicită sfatul. Atenție, însă, să nu pierdeți din vedere planurile personale, altfel riscați să adunați tot felul de frustrări. La locul de muncă, sunteți de neoprit, iar motivația voastră este molipsitoare, la fel și energia.

 

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2021 RAC
Cu partenerul de cuplu o să puteți vorbi pe-ndelete despre cheltuielile casei și alte evenimente care-or să-nghita bani serioși de-aici încolo. Poate vă faceți timp să vă vedeți cu un partener de afaceri dac-ați fost ocupați până peste cap toată săptămâna și o să vedeți în ce condiții puteți colabora.

Oamenii tind să subestimeze dorința ta înnăscută de a atinge succesul și este foarte probabil ca astăzi să te confrunți cu probleme din această cauză, mai ales pe planul relațiilor. Luna în Berbec te va ajuta, însă, să te descurci cu orice problemă de carieră. Cu toate acestea, în a doua parte a zilei, te-ai putea confrunta cu câteva situații ce vor reflecta cu adevărat viața ta amoroasă.

 

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2021 LEU
E posibil să-ntâlniți pe cineva care se străduie de ceva timp să vă atragă atenția prin ceva care să va facă să va-ndragostiti de el/ea. O să va-ngrijiți de ai voștri, poate sunt niște rude care au nevoie de un sfat, un ajutor și se bazează foarte mult pe voi, c-aveți o disponibilitate de apreciat.

Este posibil ca leii să se confrunte cu tensiuni apărute la locul de muncă. Nu te lăsa consumat de astfel de emoții! Luna berbecului va scoate la iveală întreg potențialul tău, iar asta te poate face dornic să acționezi impulsiv. În a doua parte a zilei, cobori cu picioarele pe pământ, pentru că în realitate lucrurile nu pot fi făcute din impuls.

 

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
Poate-o să le oferiți un suport atât moral, cât și material celor dragi și care nu se-așteaptă să primească asemenea cadouri. Sunt câteva evenimente festive care-or să vă țină în priză c-aveți niște prieteni care-și serbează un număr de ani, nașterea copilului, ori căsătoria.

Nativii Fecioară au nu numai o zi bună, ci o întreagă săptămână. Șefii vă aprobă ideile, apreciază spiritul de inițiativă și vă laudă pentru performanțe. Atenție, însă, să nu vi se urce la cap tot acest succes, pentru că riscați să atrageți invidia colegilor. Aveți grijă la sănătate, este o perioadă mai sensibilă pentru voi.

 

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2021 BALANȚĂ
E cineva care se insinuează în viața voastră și dacă și voi vreți să vă găsiți un partener de cuplu o să scanați situația, persoană. O să faceți echipă cu prieteni și cunoscuți, ca să vă dezmorțiți la trup și la suflet, c-o să alegeți niște activități recreative, în care-o să-i implicați, poate și pe copii.

Balanțele ar putea avea o zi încărcată din punct de vedere emoțional, în care oportunitățile se vor amesteca cu anumite obstacole de ordin sentimental. O decizie pare a fi greu de luat, însă va fi necesară pentru a liniști apele. Încearcă să găsești echilibrul dintre datorie și dorință personală, între ceea ce ai vrea să faci și ceea ce trebuie să faci. Te va măcina pentru scurt timp, dar va fi spre binele tău și al tuturor.

 

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2021 SCORPION
Poate are loc o întrunire cu oameni cu care-aveți multe în comun și o să vă exprimați acolo un punct de vedere. Poate faceți o tratație pentru niște buni prieteni, o fi și cu un motiv expres, și o să vă simțiți bine împreună, o să fie o gură de oxigen pentru noi toți.

Scorpionii ar putea găsi dragostea acolo unde se așteaptă mai puțin – în cercul de prieteni, la serviciu sau chiar într-un spațiu public, precum un magazin sau un restaurant. Lucrurile se întâmplă rapid și frumos, atunci când destinul își arată cărțile, așa că nu ai de ce să te îngrijorezi cu privire la circumstanțe. Lasă totul să curgă de la sine. Instinctul tău va simți când este momentul potrivit și care este persoana potrivită.

 

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
O să vă scoată cineva la plimbare și se poate să primiți și cadouri, poate sărbătoriți ceva împreună, sau separat. E o exuberanță, vă caută cineva care vrea să fiți nu numai acum împreună, ci probabil va vrea pentru restul vieții și se poate să ziceți da.

Intuiţia Săgetătorilor ar putea creşte azi până la punctul în care vor crede că pot deduce gândurile şi motivele oamenilor pe care nu i-au mai întâlnit până acum. Cititul ştirilor ar putea să aducă informaţii despre cum vor decurge lucrurile. Ai putea alege să te foloseşti de această abilitate pentru a face progrese în plan financiar. Fă asta dacă poţi, dar în limite rezonabile. Intuiţia ta este probabil corectă.

 

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
Simțiți nevoia să faceți o schimbare în viața voastră sentimentală și o să alegeți pe cineva să vă fie alături. Plecați pe undeva, poate fi și departe cu avionul și să vă-ntoarceți peste câteva zile c-aveți treabă pe-acolo, sau o fi iubirea voastră care v-așteaptă.

Ar trebui să fii foarte pasionat acum, în special în ceea ce priveşte relaţiile. Parteneriatele romantice cu siguranţă cer o seară petrecută împreună, doar voi doi. În plan profesional şi creative, pe de altă parte, este timpul pentru un proiect nou în care amândoi credeţi cu tărie. Priveşte spre evenimente în judeţe îndepărtate sau ţări străine pentru inspiraţie. Ceva care a început departe de casă ţi-ar putea aprinde imaginaţia.

 

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
Prietenii vă țin isonul oriunde-ați vrea să va duceți și o să va-ntretineti frumos, c-aveți multe de împărtășit. Se poate să plecați într-un city break, o să va plimbați oricum, că n-aveți chef de stat în casă, va încărcați cu o energie care o să vă modeleze frumos, pe dinăuntru.

Dacă nu ai fost în apele tale recent, un plus de putere interioară ar putea să te aducă pe picioare şi să te facă să te simţi puternic şi sănătos din nou. Ai putea alege să finalizezi azi toate treburile neterminate. Ai putea să le faci pe majoritatea până la finalul zilei. Nu uita să îţi aloci timp şi pentru a te simţi bine. Vrei să profiţi în toate planurile de noua putere descoperită.

 

HOROSCOP 16 FEBRUARIE 2021 PEȘTI

O ieșire în lume v-ar ajuta să luați pulsul societății și să faceți cunoștință cu niște oameni cu care-o să colaborați într-un fel sau altul. O să vreți să faceți lucruri inedite, și-o s-aveți o altă stare de spirit, să simțiți că trăiți din plin, că vă bucurați de viață.

Emoţiile sunt mari azi pentru Peşti. Cineva din anturaj ar putea avea o problemă cu o figură autoritară, ceea ce ar da naştere la probleme de natură politică. Tu probabil te simţi puternic acum şi ai putea fi tentat să urci în ring. Dar e mai bine să te fereşti de orice e politic şi să îţi canalizezi puterea şi pasiunea într-un proiect propriu. Asta îţi va aduce mai multe rezultate pozitive.

Sursa: horoscopulzilei.net

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 26 februarie 2021

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un ...