Horoscop 15 martie 2021 – început de săptămână

Plutește în aer o stare de bine, Horoscop 15 martie 2021, empatizăm cu cei din jurul nostru și o să ne bucurăm și de cele mai mărunte lucruri care ni se întâmplă.

Vibrația zilei este 6 și oferă armonie. Noi nu trebuie decât s-o întreținem.

Horoscop 15 martie 2021. Astrologii întrevăd momente tensionate, dar şi împăcări surprinzătoare pentru unii nativi ai zodiacului.

Cum va fi viața alături de o femeie, în funcție de luna de naștere a acesteia

HOROSCOP 15 MARTIE 2021 BERBEC


Se poate să aveți prilejul să vă expuneți un punct de vedere, să atalați niște produse pe care l-ați realizat și să primiți aplauze. O să găsiți noi punți de comunicare cu oamenii dragi.

O scrisoare, un apel sau o vizită a unui iubit sau a unui prieten apropiat vă va aduce probabil știri interesante. Sunteţi energici şi curioşi astăzi, dragi Berbeci, așa că de ce să nu încercaţi să vă transpuneţi bunadispoziţie în ceva artistic. Scrieţi, desenaţi pictaţi. Transformaţi creativitatea în pasiune, iar mai apoi cine ştie, poate pasiunea se va transforma într-o sursă de venit.

HOROSCOP 15 MARTIE 2021 TAUR


O să aveţi mai multă grijă de voi, de felul în care arătaţi, ca să daţi refresh organismului, s-aveţi un tonus şi mai bun. O să rectificaţi nişte acte, mai revizuiţi şi nişte contracte ca să rămâneţi cu varianta câştigătoare – financiar – să aveţi şi voi spor în casă, condiţii de trăi mai bune.

Taurii sunt sociabili astăzi cu oricine le iese în cale. Nu ezitați să vă folosiţi talentul de buni ascultători. Veţi avea ocazia să vă faceţi apariţia la un eveniment important care are legătură cu sfera profesională. Veţi cunoaşte oameni noi şi veţi avea ocazia să începeţi proiecte interesante. În plus, starea voastră de spirit va atrage oamenii ca un magnet, implicit colaboratori şi potenţiali parteneri de afaceri.

HOROSCOP 15 MARTIE 2021 GEMENI


Găsiți noi activități de făcut, în acest weekend. Poate vizionați un film, vă odihniți după această perioadă încărcată și stați cu familia acasă.

Toate problemele legate de romantism, dragoste și căsnicie ar trebui să se rezolve astăzi, dragi Gemeni. Ar trebui să vă simțiți deosebit de sprijiniţi şi apropiaţi de sufletul vostru pereche. Conversațiile intime vor curge ușor și natural. Asigurați-vă totuşi că vă alegeţi cu grijă cuvintele înainte de a vorbi. Există un anumit pericol de neînțelegere și nu v-aţi dori ca un simplu comentariu să se transforme într-o ceartă şi să vă stricaţi ziua.

HOROSCOP 15 MARTIE 2021 RAC


O să lămuriți o chestiune mai veche cu cineva care s-a îndoit de sinceritatea voastră și acum o să vă înțelegeți. O să puteți regla niște relații și de prietenie și profesionale și de dragoste, dar de la distanță.

O întâlnire cu grupul de prietenii poate avea urmări neașteptate pentru nativii Rac. Vei purta discuții lungi și interesante cu o persoană străină care se dovedește a fi expertă într-un domeniu care te interesează foarte mult. Puteți aprofunda și alte subiecte, cum ar fi relația ta amoroasă. Niciodată nu se știe cine ți-ar putea vindeca rănile trecutului. Rămâi deschis pentru orice și oricine apare în viața ta.

HOROSCOP 15 MARTIE 2021 LEU


Familia are nevoie de câte ceva de la voi. Chiar și o vorbă bună îi poate scoate pe ai voștri dintr-o stare delicată. O reușită în plan social.

Nativii Leu și-au pierdut ușor, ușor încrederea în persoanele apropiate și decid să se bazeze doar pe propria intuiție. Te simți chinuit de comportamentul prietenilor și nu reușești să le înțelegi gândirea și mai ales reacțiile ușor ieșite din comun. Încearcă să te detașezi de tot ceea ce-ți provoacă o stare de nervozitate. Doar așa vei putea să gândești logic și să-ți controlezi mult mai bine emoțiile, să ai o perspectivă de ansamblu a tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

HOROSCOP 15 MARTIE 2021 FECIOARĂ


O să vă puteți descoperi ființa care să vă completeze frumos și să faceți cumva să trăiți împreună toată viața. Posibil să vă cunoașteți pe internet și să se lege ceva frumos.

Fecioarele își încep ziua cu stângul. Ești morocănos încă de la prima oră a zilei și pare că toți cei care îți ies în cale au o dispoziție proastă. Dar cu toate acestea, farmecul tău și umorul cu care ești înzestrat te ajută să ieși de sub acest nor negru de energii negative. Astrele îți recomandă să acorzi atenție întâlnirilor pe care urmează să le ai, pentru că este posibil să cunoști o persoană care să-ți deschidă noi orizonturi în cariera ta profesională.

HOROSCOP 15 MARTIE 2021 BALANȚĂ

Se poate să luați o decizie legată de viața de familie. Se poate să schimbați impresii la telefon, cu prietenii, să mai povestiți, să depănați amintiri.

Poziţionarea planetelor vă ajută, astăzi, să vă daţi seama că în relaţia cu partenerul de viaţă este nevoie de mai multă pasiune decât de obicei. Poate pe undeva s-a pierdut flacăra iubirii şi trebuie să întreprindeţi demersurile necesare pentru a revitaliza relaţia. Căutaţi să petreceţi cât mai mult timp împreună pentru a vă regăsi şi pentru a vă readuce aminte ce vă place unul la celălalt.

HOROSCOP 15 MARTIE 2021 SCORPION


Vă lăsați purtați de sentimente și o relație cu cineva care vă fascinează o să prindă, imediat viață. O să vă petreceți ziua acasă, așa că vă puteți descoperi noi hobby-uri.

Pentru nativii Scorpion, astrele arată astăzi că veţi avea ocazia de a vă implica într-un proiect de suflet alături de persoana iubită. Dacă aveaţi în plan să vă măriţi familia, poate acum este momentul ideal pentru a persevera. Indiferent de planuri, trebuie să reţineţi că nu este ziua ideală pentru a rămâne în casă şi a vă lăsa în continuare pradă rutinei care v-a afectat viaţa în ultima perioadă.

HOROSCOP 15 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR


O să primiți mesaje de încurajare, pentru o problemă cu care  vă confruntați. Rămâneți optimiști și faceți ce vă place.

Nativii Săgetător sunt implicaţi astăzi în tot felul de conversaţii care par fără sfârşit. Încercaţi să lăsaţi de la voi şi să vă daţi credit şi părerilor celorlalte persoane. În cele din urmă trebuie să vă daţi seama că apariţia unor conflicte inutile nu vă avantajează sub nicio formă aşa că cel mai bine ar fi să vă vedeţi de planurile personale şi de conservarea energiei.

HOROSCOP 15 MARTIE 2021 CAPRICORN


Poate o să aveți o discuție cu ființa iubită și o să simțiți dacă vă puteți angaja într-o relație conjugală sau nu, încă. 

Luni, nativii zodiei Capricorn vor vea parte de tot felul de probleme, pe toate planurile. Nu căuta vinovaţi în persoanele din jurul tău. Încearcă să rămâi calm, este important să îți păstrezi echilibrul în cele mai delicate situații. Fii relaxat şi dă dovadă de intelgienţă, nu vei avea de pierdut. Mai devreme sau mai târziu, toate aceste probleme se vor sfârşi. Seara, urmăreşte un film sau ieşi la plimbare cu persoana iubită.

HOROSCOP 15 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR


Se poate să dedicaţi o oră, două, din timpul liber unui hobby care să vă destindă şi o să se activeze creativitatea. O problemă de serviciu se cere – urgent – rezolvată şi s-aveţi grijă şi de voi, să fie în bună stare organismul şi să fie şi comunicarea în linie dreaptă cu toată lumea.

Pentru Vărsătorii singuri, ziua de luni este una specială. Vei întâlni o persoană inteligentă și atrăgătoare, alături de care vei dori să întemeiezi o familie. În plan profesional, ai şansa de a avansa, depinde doar de tine cum îţi impui să evoluezi. Acesta este un moment în care poţi atinge noi culmi. Mare atenție, însă, la sănătate. Pot să apară mici probleme, aşa că fii atent la semnele pe care ţi le dă propriul corp.

HOROSCOP 15 MARTIE 2021 PEȘTI
 

Or să aterizeze şi banii care s-au rătăcit prin conturile altora. Încep să se rezolve o sumedenie de lucruri care v-au ţinut încurcaţi şi o să daţi drumul proiectelor noi, o să vă simţiţi mai bine şi cu sănătatea.

Astăzi, nativii zodiei Peşti se bucură de o zi frumoasă, liniştită, iar cei care nu sunt implicaţi într-o relaţie, au şansa să se îndrăgostească. Trebuie să ai curaj pentru un prim pas, chiar dacă există şi riscul să fii refuzat. Sfatul astrelor este să nu laşi această ocazie să scape printre degete. În plus, poate ai noroc și acea persoană are exact aceleași sentimente, dar nu îndrăznește să le mărturisească. Sunt șanse mari să se nască o frumoasă poveste de dragoste.

Citeste si: Toți monahii din Sfântul Munte s-au rugat pentru încetarea pandemiei

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 20 aprilie 2021 – facem echipă

Horoscop 20 aprilie 2021 – O să putem accesa un filon afectiv în această perioadă ...