Horoscop 15 mai 2022

Luna iși continuă periplul prin zodia Scorpion, apropiindu-se din ce in ce mai mult de faza de luna plină și de eclipa totala din ata de 16 mai.  Aceasta este o zi  in care pot exista dezamăgiri pe măsură ce ne concentrăm mai mult asupra diferențelor și punctelor slabe, decât asupra punctelor tari ale interacțiunilor noastre. Temporar, putem fi mai puțin încrezători în relațiile noastre și mai suspicioși decât de obicei. â. Suntem mai conștienți și, eventual mai nesiguri cu privire la gândul că afecțiunile noastre sunt sau nu reciproce.

În timp ce acest aspect poate indica o tendință de a ne îndoi de noi înșine,  conjunctia Marte-Neptun este, de asemenea, pe cerul astral, ajutându-ne să discernem problemele și să ne sporim concentrarea. Potențialul nostru crește pentru o perspectivă mai profundă, precum și o conștientizare și atenție superioare.

Căutăm mesajul ascuns și atragem cu ușurință persoane prin puterile noastre de convingere. A face față îndoielii și vinovăției acum poate ajuta la clarificarea drumului către noi oportunități. Este un moment bun pentru a elabora strategii și a face observații. Suntem extrem de calificați în rezolvarea problemelor.

Berbecii și Balanțele se bucură de atmosfera din familie, Vărsătorii au idei mărețe, în timp ce Pștii vor să rupă rutina.

BERBEC

Conjunctia Marte-Neptun anunță o îmbunătățire a relațiilor voastre sentimentale, dragi nativi Berbec! În cuplu, dialogul cu partenerul vostru este constructiv și favorizează reconcilierea. În orice caz, discuțiile cu persoana iubită sau cu cea curtată se vor dovedi benefice.

Contextul astral vă protejează sectorul financiar. Dacă ați avut griji legate de bani, probabil că vor fi rezolvate în scurt timp cu ajutorul unei surprize plăcute. Astrele acordă acum o atenție deosebită bunăstării voastre. Atât ca ​​formă fizică, dar și morală, vă veți simți împliniți.

Seara promite să fie favorabilă vieții de familie. Relațiile cu cei dragi vor fi calde și prietenoase, făcând din locuința voastră un cuib confortabil în care să vă puteți bucura de compania binevoitoare a celor dragi.

TAUR

Armonia planetei Venus  cu semnul vostru este de bun augur, dragi nativi Taur! Indiferent dacă sunteți în cuplu sau singuri, aceasta zi de duminică  vă face să doriți să vă revizuiți relațiile romantice. Veți dori să aveți grijă de partener, pentru cei care sunt într-o relație, iar cei singuri vor lua în considerare inițierea unei povești romantice mai stabile. Veți dori să simțiți din nou emoțiile iubirii.

Din punct de vedere financiar, această configurație planetară este destul de neutră. Aveți o lizibilitate destul de bună pentru lunile de vara care urmează  și asta este destul de liniștitor.

În familie, vă veți asigura că legăturile sunt consolidate și că toată lumea se simte bine și în siguranță. Cu siguranță, veți petrece timp la sfârșitul zilei, liniștind un membru al familiei care nu este într-o dispoziție prea bună.

GEMENI

Dacă sunteți singuri, conjunctia Marte-Neptun vă va ajuta să reluați o relație romantică, dragi nativi Gemeni, fie pentru o noapte, fie pentru o viață! Suferințele voastre din trecut au dat loc dorinței de a deschide un nou capitol în viață.

Dacă sunteți într-un cuplu, dragostea ocupă tot mai mult loc în viața voastră. Vreți ca relația să ia o nouă întorsătură și, mai presus de toate, veți simți că această dorință este împărtășită.

Ziua va fi deosebit de favorabilă investițiilor financiare profitabile. Dacă intenționați să investiți o parte din capitalul vostru în acțiuni, acestea vă pot aduce bani foarte repede, dar vigilența este încă necesară, deoarece acțiunile pot crește sau scădea. Prin urmare, nu ar trebui să vă puneți toate ouăle într-un singur coș.

RAC

Conjuncția Lună- Neptun pe cerul vostru astral va crea puțină agitație, dragi nativi Rac! Va fi puțin dificil să exprimați clar ceea ce gândiți sau simțiți cu adevărat. De asemenea, fiți atenți la ceea ce spuneți, deoarece vă puteți enerva partenerul!

În plan relațional, veți avea o mulțime de dificultăți în a susține oamenii oricine ar fi, chiar dacă sunt rudele voastre. Va fi și mai dificil dacă aveți copii. Dacă aveți ocazia să vă delegați sarcinile, faceți acest lucru în timp ce explicați celorlalți că sunteți obosit și luați o pauză de odihnă!

LEU

În cuplu, unele dificultăți de comunicare vor fi de actualitate, ici și colo. Va trebui să fiți capabili să vă faceți înțeleși de partener, adoptând modul său de a vorbi sau de a asculta.

Pe plan financiar, influența contextului astral este foarte imprevizibilă. Vă recomandăm să nu semnați acum nimic din ce vă poate face rău pe viitor, nici măcar nu faceți o rezervare de vacanță Evitați să vă asumați riscuri financiare pe cât posibil!

Relațiile cu cei tineri vor fi, fără îndoială, cele mai dificile odată cu venirea serii, mai ales dacă tensiunea de peste zi v-a consumat răbdarea. Indiferent de situație, va trebui să faceți față propriilor constrângeri. Asumați-vă sarcina de a rămâne zen, mâine va fi o altă zi!

FECIOARĂ

O zi in care veți fi mult mai încrezători în propriile forțe, dragi nativi Fecioară! De asemenea, indiferent dacă sunteți în cuplu sau singuri, ar trebui să aveți o zi cu adevărat plăcută. Întâlnirile surprinzătoare sunt, de asemenea, pe ordinea de zi.

Va fi, fără îndoială, pentru o mare parte din voi, o zi prosperă. Același impact pe plan financiar. Cel puțin nu veți mai face și reface calcule. Veți reuși, totuși, să spuneți că viața este scurtă și că ar trebui trăită. Această schimbare de atitudine va fi observată cu siguranță de ceilalți.

Efectele acestei armonii vor fi, prin urmare, benefice dar s-ar putea să aveți mici probleme în familie, mai ales dacă aveți copii.

BALANȚĂ

Veți dori să abordați decisiv subiectele zilei, dragi nativi Balanță! Dacă relația voastră este prosperă, acum veți avea oportunitatea de a o dezvolta și mai mult. Dacă este în criză, veți fi hotărâți să spargeți abcesul, în bine sau în rău.

În plan financiar sunteți împărțiți între nevoia de a vă menține nivelul de trai și de a vă bucura mai mult de viață. Această dilemă vă subminează de câteva luni și va trebui să faceți o alegere la un moment dat.

Acasă toată lumea arată bunăvoință și niciun conflict nu vă deranjează. Sunteți mândri de ei și de ceea ce ați construit împreună. O seară frumoasă și în anturajul de prieteni. S-ar putea chiar să vă faceți prieteni noi.

SCORPION

Cu Luna in semnul vostru,  nu este configurația ideală pentru voi, dragi nativi Scorpion, mai ales dacă aveți lucruri de spus! De asemenea, dacă sunteți într-o relație, încercați să vă păstrați orice reproșuri pe care ați dori să le faceți partenerului. Discuțiile ar putea degenera.

Comunicarea va fi degradată acum. Fără să realizați, s-ar putea să fiți deosebit de critici cu cei apropiați. Dacă începutul zilei va fi destul de calm, sfârșitul zilei s-ar putea transforma într-un uragan. Încercați să nu vă implicați prea mult!

SĂGETĂTOR

Un context astral care  va genera unele tulburări în toate domeniile, dragi nativi Săgetător! Dacă sunteți în cuplu sau singuri, veți avea tendința de a pune la îndoială totul. Simțiți că sunteți blocați în ceva care nu vă mai place. Trebuie să vă puneți întrebările corecte. Este doar o impresie sau realitate?

Pe plan financiar veți dori să vă bucurați un pic mai mult de viață și veți afla cum vă puteți crește veniturile. Cu siguranță veți găsi soluții, dar nu sub această configurație astrală. Așteptați câteva zile înainte de a lua decizii. Vă va fi greu să faceți acest lucru, dar dacă puteți, încercați să nu răspundeți provocărilor! Este în interesul vostru să vă izolați și să așteptați ziua de mâine.

CAPRICORN

Este posibil ca partenerul să nu fie înclinat spre duioșie și s-ar putea să vă simțiți respinși, dragi nativi Capricorn! Nu-i nimic personal, există zile cu și zile fără! Poate e vorba doar de o mică lipsă de energie.

O greșeală făcută de un membru al familiei sau de un prieten ar putea arunca o umbră pe imaginea voastră. Aspectele planetare promovează un climat emoțional greu de calmat. Nu turnați gazul pe foc, calmați jocul creând spațiu pentru un dialog liniștitor!

VĂRSĂTOR

Cu această armonie astrologică , cu siguranță veți avea idei mărețe, dragi nativi Vărsător! Dacă sunteți într-o relație, veți dori să-i propuneți partenerului proiecte de anvergură. V-ați gândit cu atenție la fezabilitatea lor? Și ce va crede el despre toate acestea?

Voi, care adorați compania celorlalți, veți putea trăi o seară de vis, deoarece este posibil să aveți musafiri și asta vă încântă! Dacă sunteți singuri, vă va fi greu să petreceți seara solitari, așa că sunați-vă prietenii!

PEȘTI

Marte si Luna se intalnesc cu Neptun, protectorul vostru și acest context  ar trebui să vină și să vă susțină în tot ceea ce faceți, dragi nativi Pești! Dacă sunteți într-o relație, veți fi destul de întreprinzători. Veți dori să rupeți rutina, iar partenerul va fi încântat. Dacă sunteți în criză, veți fi puțin mai toleranți.

Relațiile vor fi, de asemenea, într-o formă bună, chiar dacă, seara, veți acorda prioritate celor care vă sunt apropiați. Veți dori să vă dedicați copiilor sau soției. Dacă nu aveți familie, veți dori să petreceți cu prietenii. Ce idee buna!

x

Check Also

Horoscop 27 mai 2022

Entuzіаѕmul șі іdеаlіѕmul nоѕtru vоr сrеste desi vitalitatea nu vа fі prezentă în асеѕt moment, ...