Horoscop 15 februarie 2021

O zi lejeră. O să ne putem echilibra sufletește, să ne bucurăm de prezența celor dragi și să încercăm să ne facem viața și mai frumoasă.

Vibrația zilei este 6 și o să vrem să-i facem fericiți pe cei din jurul nostru.

 

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2021 BERBEC

Se poate să vă întâlniți perechea de suflet dacă sunteți singuri și să vă gândiți și la postura de părinți. Se poate să găsiți un bilet mai ieftin la un hotel, o pensiune și să vă duceți în doi, să vă relaxați, să porniți cu forțe proaspete într-o nouă aventură profesională.

Nativii Berbec îşi petrec ziua în compania persoanei iubite, mai ales dacă nu au foarte multe sarcini de îndeplinit la serviciu. Dacă nu aţi petrecut cum trebuie de Ziua Îndrăgostiţilor, astăzi este momentul să pregătiţi ceva special pentru perechea dumneavoastră. S-ar ptuea ca şi voi să aveţi parte de o surpriză frumoasă.

 

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2021 TAUR

E posibil și în cazul vostru să apară cineva care să vă schimbe viața și să faceți niște lucruri incredibile pentru această ființă. Poate faceți cumva să-i adunați pe prieteni la masă. Poate aveți de făcut un anunț și o să-i vreți pe cei dragi în preajma voastră, să trageți un chef.

Puteți face multe lucruri dacă aveţi încredere în propria persoană, dragi Tauri. Luna vine cu oportunităţi bune în carieră. Veţi experimenta o bunădispoziţie şi o dorinţă nouă de implicare în proiecte complicate, dar care pot atrage atenţia superiorilor. Spre seară veţi primi un telefon important. S-ar putea ca viaţa voastră să se shcimbe în doar câteva clipe.

 

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2021 GEMENI

O să vă prindă bine o ieșire în lume că o să dați de niște oameni de afaceri care să vină cu idei de colaborare, din care o să aveți ce alege. Or să vă ia pe sus niște rude care sărbătoresc ceva, acasă la ele sau în oraș și o să uitați și voi de toate apăsările, că o să vă binedispuneți.

Dragi Gemeni, viața voastră socială reprezintă un element cheie, deşi v-ar plăcea pentru o clipă să scăpaţi de contactul cu cei din jur pentru o vreme. Este însă importantă comunicarea. Dacă aveţi nevoie de puţin timp în completă solitudine profitaţi de această zi. Puneţi-vă gândurile în ordine, relaxaţi-vă şi pregătiţi-vă pentru o săptămână extrem de activă din punct de vedere social.

 

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2021 RAC

E posibil să întâlniți pe cineva la o petrecere și să se nască o idilă care să ducă și la mariaj anul acesta. Se poate să aibă loc un eveniment de familie și o să fie o tratație. Poate luați și niște decizii, că o să tot aveți câte ceva de sărbătorit și o să alegeți cu ce să contribuiți.

În ciuda restricţiilor existente, nativii Rac s-au bucurat din plin de viaţa lor socială în ultima perioadă, iar acest lucru începe să-i coste în materie de energie. Trebuie să mizaţi mai mult pe odihnă sau măcar să vă adaptaţi dieta la regimul intens de viaţă pe care vi l-aţi impus. Mici probleme de sănătate s-ar putea să vă oblige să amânaţi câteva acţiuni pe care le-aţi plănuit pentru viitorul apropiat.

 

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2021 LEU

O să se ivească un prilej să faceți lumină într-o chestiune de ordin sentimental și să puteți continua o relație în care ați pus suflet. O să fiți în centrul atenției poate pentru că e un moment festiv, e o aniversare, o tratație, că ați terminat niște cursuri, că v-ați angajat undeva.

Leii au parte de momente pozitive în relaţia cu persoana iubită. Se iveşte ocazia să puneţi la punct anumite aspecte ale vieţii de cuplu, astfel încât să faceţi un pas important spre solidificarea relaţiei voastre. Trebuie precizat că ideal ar fi să puneţi mare preţ pe sentimente şi să încercaţi să priviţi anumite probleme şi din punctul de vedere al celeilalte persoane.

 

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ

Poate aflați despre o sursă suplimentară de bani la o recepție undeva și se poate să va găsiți și sponsorul. Se poate să vă lăsați convinși să ieșiți pe afară și n-o să vă mai luați cu treabă, să petreceți toată ziua în casă, că aveți nevoie și de un respiro.

Fecioarele mizează mult pe ambiţia personală, astăzi. Indiferent de proiectul în care sunteţi implicaţi, totul trebuie pariat pe victorie. Sunteţi în situaţia de a nu vă păsa de nimic în afară de succesul personal. Iar acest succes vă poate asigura un important bonus financiar, o posibilă avansare în organigrama firmei sau măcar laude din partea şefilor şi nu numai.

 

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2021 BALANȚĂ

Poate faceți o tratație că ați repurtat un succes și o să vă bucurați de prezența prietenilor. Poate la invitația cuiva o să dați o fugă la un hotel, o cabană, la casa unui prieten dintr-o stațiune turistică și o să vă recuperați fizic și psihic.

Un început de săptămâna promițător pentru nativii balanță. Ziua începe cu vesti bune și o vizită surpriza din partea unei persoane speciale. Nu lăsați probleme de la locul de muncă să vă strice buna dispoziție. Toate se vor rezolva la momentul potrivit. Doar bucurați-vă de micile satisfacții ale vieții.

 

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2021 SCORPION

O atmosferă mai caldă în cămin. Se aplanează conflicte mai vechi și o să fie un confort afectiv, după o perioadă de agitație. O întâlnire cu grupul o să vă trezească niște amintiri și poate reluați o preocupare de timp liber, un sport, ceva care să vă resusciteze, să fie revigorant.

Nativii Scorpion tânjesc după zilele calde de vară. Fotografiile va răscolesc amintiri frumoase legate de persoane dragi și de locuri fascinate în care ați fost. Dar să nu fiți prea dezamăgit. Surprizele apar de nicăieri, iar o vacanță scurtă într-un loc însorit și lipsit de griji și probleme ar vindecat dorul de vară. Accepți o astfel de provocare și bucurați-va din plin de ce vă oferă viața.

 

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR

Sfera sentimentală e animată și puteți întâlni pe cineva cu care să vă completați frumos și o să meargă bine în relație. Or să vă cam scape banii printre degete, cu toate că v-ați făcut un buget anume, dar, ca un făcut, apar neprevăzute la tot pasul și o să cedați tentațiilor.

Săgetătorii au tras lozul câștigător astăzi. După o lungă perioadă de muncă, roadele încep să apară. Primiți bani astăzi, bani mulți și munciți din greu. Dar, din păcate, asta nu va rezolva tensiunea din cuplul dumneavoastră, tensiune care a apărut din cauza problemelor financiare. Astrele vă recomandă sa fiți chibzuit și să nu lăsați pe nimeni și nimic să intervină in relația de cuplu.

 

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN

Prietenii vă scot la o întrunire de grup. Poate vă duceți la un spectacol, la un meci, se întâmplă ceva care o să vă unească. Se pare ca aveți mai multă încredere în voi, o stimă de sine ridicată și o să adjudecați noi succese, atât în carieră, cât și în viața personală.

Sunteți melancolic astăzi. Amintirile frumoase din trecut vă dau fiori și vă încarcă cu energie pentru ziua lungă și grea ce urmează a fi. Dar aveți grijă la cine vă gândiți. Un apel telefonic surpriză nu întârzie sa apară, iar cursul zilei va lua o întorsătură neașteptată. Recomandarea astrelor este să nu vă pierdeți cumpătul și sa îmbrățișați cu drag surprizele frumoase ale începutului de săptămână.

 

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR

E posibil să deveniți și mai vizibili în societate că ați ieșit la rampă cu ceva nou și o să vă bucurați de succes. O să cheltuiți o sumă de bani pe lucruri care vă fac plăcere și de care au nevoie și ai voștri, ca să vă puteți destinde, să vă refaceți forțele pentru săptămâna care vine.

Vărsătorii vor avea parte, luni, de un început de săptămână perfect. La serviciu, dai dovadă de profesionalism, iar asta va aduce cu sine succesul şi recunoştinţa superiorilor. Vei fi avansat în funcție sau vei primi un bonus substanțial la salariu. În cazul în care plănuieşti să îţi schimbi jobul, acum este momentul cel mai potrivit. Fii, însă, înţelept şi cu băgare de seamă, nu orice persoană îţi este prieten. Înainte de a lua o decizie, gândeşte foarte bine pasul şi acţionează doar atunci când eşti sigur că mergi în direcţia bună.

 

HOROSCOP 15 FEBRUARIE 2021 PEȘTI

Se poate să vă facă o surpriză ființa iubita și vă ia la plimbare pe undeva, să vă depărtați de toate sursele de stres. Or să vă invite niște prieteni la o zi de naștere sau la un botez, un mini party. E ceva festiv și care o să vă aducă o energie de împrumut.

Peştii vor trece fără prea multe probleme de această zi de luni. Va fi un început de săptămână monoton, o rutină destul de plictisitoare. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să ieşi din această zonă de confort. Nu uiata că viața este frumoasă şi trebuie trăită la maxim. Depășește această etapă de letargie și treci la acţiune. Experimentează lucruri şi nu-ţi fie teamă să greşeşti. Doar aşa obţii experienţă şi înveţi cum să acţionezi mai bine în viitor.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...