Horoscop 14 februarie 2021

Or să iasă la iveală sentimente ţinute bine la păstrare şi o să le putem împărtăşi, şi-o să primim şi răspuns, tot e ziua îndrăgostiţilor.

Vibraţia zilei este 5 şi pasiunea e la ea acasă.

 

 

Horoscop 14 februarie 2021 BERBEC

Daţi refresh total, schimbaţi tunsoare, vestimentaţie, vă duceţi la sală, la cosmetică, la spa, să căpătaţi prospeţime. Se-anunță un succes şi o să vă plaseze pe un nou palier social, să vă construiţi poate o carieră care să vă deschidă o nouă perspectivă de viaţă.

Este timpul să ieșiţi din cochilia în care v-aţi ascuns, dragi Berbeci! Luna este prezentă în preajma semnului vostru în această dimineaţă, amplificând doza de energie şi dorinţa de a fi văzuţi, validaţi, apreciaţi, înţeleşi şi sprijiniţi. Planurile şi obiectivele voastre pot fi duse la bun sfârşit cu mult succes, important este să nu renunţaţi.

 

Horoscop 14 februarie 2021 TAUR

Vă invită cineva în străinătate în vizită, să petreceţi o vacanţă, sau măcar un week-end, ca să vă refaceţi. Întrevedere cu cineva care vrea să vă dea de lucru, şi deşi vreţi şi voi sunt câteva aspecte care nu vă convin şi o să faceţi cumva să vă impuneţi punctul de vedere.

Sentimente mixte pătrund în starea nativului Taur. Pe de o parte, planurile importante încep să prindă contur în ceea ce priveşte sfera profesională, întrucât Mercur, care aduce veştile importante se alătură lui Jupiter, marele visător. Pe de altă parte, luna vă poate transforma într-un singuratic, reflectând profund viitorul din punct de vedere romantic.

 

Horoscop 14 februarie 2021 GEMENI

Se poate să legalizaţi un act care să vă permită o libertate de mişcare, de la un departament la altul, sau vă duceţi la alt serviciu. Sunt câteva mondenităţi la care o să fiţi şi voi prezenţi, pentru că pregătiţi o relansare şi să tatonaţi terenul, să ştiţi la ce să v-aşteptaţi.

Este greu să nu vă simțiţi bine astăzi, dragi Gemeni. Planeta voastră conducătoare Mercur își petrece ziua alături de optimistul Jupiter. Când aceste două fuzionează, este ca și cum toate micile detalii și fapte pe care le-ați adunat se încadrează în sfârșit în marele puzzle al vieții voastre. Îmbrățișați energia înălțătoare pe care o simțiți și puneţi-vă în aplicare toate ideile la care v-aţi tot gândit în ultima vreme.

 

Horoscop 14 februarie 2021 RAC

Se observă o ieşire la rampă cu ceva nou şi o s-aveţi oameni care să vă susţină şi să vă netezească drumul spre top. O să vă puneţi în ordine nişte lucruri, poate şi situaţia financiară ca să vă luaţi o casă, o maşină, să rezolvaţi şi alte aspecte care ţin de familie.

Nativii Rac se bucură din plin de Ziua Îndrăgostiţilor, mai ales dacă ştiţi să menţineţi totul sub o doză de suspans în aşa fel încât, la final, să vă bucuraţi şi mai mult de redescoperirea cu persoana iubită. Sunteţi încurajaţi să preluaţi iniţiativa şi nu trebuie să pierdeţi o asemenea oportunitate. Aveţi resurse nelimitate la dispoziţie pentru a vă îndeplini obiectivul.

 

Horoscop 14 februarie 2021 LEU

O să-i daţi de capăt unei chestiuni financiare poate pentru c-o să cereţi un împrumut unei bănci, dacă n-aveţi acasă nicio rezervă de bani. O să fie mai mult de lucru la serviciu şi veţi avea de câştigat, nişte gradaţii, o funcţie, e momentul să primiţi un plus de vizibilitate.

Leii trebuie să lămurească anumite aspecte legate de relaţia cu persoana iubită. Aveţi schimbări de făcut, iar de alegerile pe care le faceţi depinde viitorul relaţiei. Nu trebuie să vă grăbiţi. Ar fi mai bine să analizaţi de câteva ori înainte de a decide. Important e să ştiţi că, dacă aveţi puterea să daţi cărţile pe faţă, veţi obţine un plus de linişte pentru perioada următoare.

 

Horoscop 14 februarie 2021 FECIOARĂ

O să găsiţi cele mai bune soluţii pentru copii, să-i îngrijească, să-i ducă la şcoală, la grădiniţă, să facă lecţii cu ei şi multe altele. Se poate să aveţi nevoie de o mână de ajutor din partea unor oameni despre care ştiţi că n-or să vă lase la greu şi o să rezolvaţi şi voi multe alte treburi.

Norocul este de partea voastră astăzi şi veţi obţine un succes important, indiferent că vorbim despre asigurarea unui bonus financiar sau despre posibilitatea de a atrage atenţia unei persoane pe care încercaţi să o cuceriţi de mai mult timp. Ideal ar fi să transmiteţi exact ce aşteptări aveţi pentru ca lumea să ştie cum să gestioneze relaţia cu voi şi cum să vă susţină mai bine.

 

Horoscop 14 februarie 2021 BALANŢA

E cineva care vrea să vă intre în graţii şi-o să şi reuşească, pentru că sentimentele par să fie reciproce. E posibil să luaţi nişte bani şi să-i puneţi deoparte pentru că vreţi să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, familiei, celor pe care-i iubiţi.

Valentine’s Day este una dintre zilele pe care le-ați așteptat cu nerăbdare. Fie că așteptați să primiți un cadou inedit sau să oferiți multă dragoste, acestă zi va fi de-a dreptul magică. Uitați de problemele financiare pe care le-ați tot întâmpinat în ultima vreme și bucurați-vă de prezența persoanei iubite. La finalul zilei veți realiza cât de norocos sunteți.

 

Horoscop 14 februarie 2021 SCORPION

O să vă puteţi recăpăta tonusul de altădată, să aveţi energie ca să-ncepeti proiecte noi, să daţi o lovitură de imagine. O să cheltuiţi probabil mai mulţi bani decât aveaţi de gând că se le luaţi copiilor ce au nevoie, ce le-aţi promis, poate sunt şi nişte cursuri de plătit.

Jocurilor video vă ocupă cea mai mare parte a timpului liber și, din această cauză, neînțelegerile din relația de cuplu au început să apară. Această zi este ideală pentru a vă repara toate greșelile și a recupera momentele tandre alături de persoana iubită. Astrele vă recomandă să vă organizați mai bine viața amoroasă și să nu mai lăsați pe mâine ce puteți face astăzi.

 

Horoscop 14 februarie 2021 SĂGETĂTOR
O nouă dragoste la orizont şi dacă nu sunteţi angajaţi în nicio relaţie o să fiţi receptivi la semnalele pe care-o să le primiţi. Vă adunaţi forţele să-ncepeti proiecte noi c-aveţi multe de dovedit celor din jur, şi-n primul rând vouă, că sunteţi în competiţie cu voi înşivă.

Pentru nativii zodiei Săgetător va fi zi lungă şi extrem de obositoare. Este foarte posibil să ai de rezolvat tot felul de probleme casnice, administrative, lucruri care îţi vor provoca iritaţie şi stres. Mare atenţie la comunicarea cu cei din familie, în special cu partenerul de viaţă. Un eventual dezacord poate duce la tot felul de conflicte nedorite. Seara va fi însă una liniştită. O plimbare în aer liber te va elibera de toată energia negativă acumulată în timpul zilei.

 

Horoscop 14 februarie 2021 CAPRICORN
O să câştigaţi mai mulţi bani poate pentru că o să lucraţi în paralel, o s-aveţi nişte colaborări care să vă rotunjească veniturile. O să aveţi de semnat acte, de legalizat o situaţie şcolară, poate fi şi a copiilor şi o să vă bucuraţi de succes, pentru că v-aţi pregătit cu tot ce trebuie.

Astăzi, Capricornii simt că pot face orice, au un tonus excelent. Pentru tine, nicio problemă nu este de nerezolvat, eşti capabil să găseşti soluţii pentru orice situaţie, oricât de dificilă ar putea să pară. Dacă eşti în căutarea jumătăţii, Cupidon îşi face apariţia, o poveste de dragoste poate să se înfiripe. Spre seară ar fi bine să te odihneşti, altfel pot să te încerce mici probleme de sănătate. Bucură-te din plin de linişte şi încarcă-ţi bateriile!

 

Horoscop 14 februarie 2021 VĂRSĂTOR

O s-aveţi de luat de pe undeva nişte bani şi să acoperiţi cu ei nişte urgente, să scăpaţi de nişte frustrări. O s-aveţi un program încărcat, dar n-o să uitaţi nici de întâlnirea cu partenerul c-o să-i oferiţi probabil şi ceva în dar şi-o să primiţi şi voi ceva, un cadou.

Pentru unii nativi ai zodiei Vărsător, 14 februarie va fi într-adevăr o zi exclusiv dedicată iubirii. Astăzi, ai şansa să ieşi la o întâlnire romantică împreună cu o persoană specială, faţă de care nutreşti sentimente de multă vreme. Duminică, de Ziua Îndrăgostiţilor, ai în sfârşit curajul de a-i spune adevărul şi, din fericire pentru tine, răspunsul va fi cel la care ai visat. Seara, o veste extraordinară va fi cireașa de pe tort, iar seara se va încheia într-un ton romantic.

 

Horoscop 14 februarie 2021 PEŞTI

Se poate să câştige mai mult şi partenerul de cuplu şi să se-adune un capital la contul comun. Se poate să-începeți o colaborare şi să mai faceţi rost de nişte bani, c-aveţi multe de cumpărat în perioada asta şi ceva bani în plus nu vă strică, ba dimpotrivă.

Peștii vor experimenta, astăzi, emoţii puternice. Dragostea pluteşte cu adevărat în aer pentru tine, în această zi. Sfatul astrelor este să stai departe de oamenii invidioşi, care îți pot strica energia pozitivă. Concentreză-te pe relația de iubire, poți să-ți surprinzi partenerul/partenera de Ziua Îndrăgostiţilor cu un cadou făcut chiar cu mâinile tale, efortul va fi cu siguranţă apreciat. Spre seară, te vei relaxa la lumima lumânărilor, alături de persoana iubită.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...