Horoscop 13 martie 2021 – zi de sâmbătă

O să putem pleca acolo unde ne-am propus de mult, o să putem recupera o relaţie de prietenie, de afaceri, sau de dragoste şi o să ne meargă mai bine.

 Horoscop 13 martie 2021 – Astrologii anunţă discuţii aprinse, dar întrevăd şi surprize în dragoste pentru unii nativi ai zodiacului.

Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă de ai noştri să nu le lipsească nimic.

HOROSCOP 13 MARTIE 2021 BERBEC

Poate-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi o să fiţi în forma sa şi puteţi pleca pe undeva în plimbare. Se poate să mai luaţi nişte bani şi să-i cheltuiţi împreună cu familia, cu copiii, c-o să găsiţi voi nişte locuri în care să vă duceţi ca să descărcaţi tensiuni şi să vă refaceţi.

O pauză în ceea ce priveşte cariera, domeniul profesional ar putea fi un aspect mai mult pozitiv pentru voi, dragi Berbeci. Puneţi-vă ordine în gânduri şi luaţi decizii importante care vă pot schimba categoric viaţa. Implicaţi-vă în proiecte inovatoare şi nu vă temeţi să riscaţi. Schimbarea este necesară pentru a vă atinge potențialul maxim. Lăsaţi-vă duşi de val.

HOROSCOP 13 MARTIE 2021 TAUR

E cineva care vrea de multă vreme să vă-ntâlniţi ca să se vadă dacă există compatibilitate pentru o relaţie, sau nu. Întrevederi şi cu treaba şi de plăcere şi o să rezolvaţi din mers orice problemă care vă stătea pe cap, va mai rugaseră şi alţii să puneţi umărul la câte ceva.

O eliberare neașteptată a tensiunii vă paşte astăzi, dragi Tauri. Ceva sau cineva care v-a restricționat și v-a limitat posibilitatea de a vă dezvolta mai ales din punct de vedere profesional vă va aduce în punctul în care să răbufniţi. Astrologii vă recomandă să încercaţi să vă păstraţi totuşi cumpătul şi să vă spuneţi problemele printr-o comunicare benefică ambelor părţi. Poate în final veţi reinstaura pacea.


HOROSCOP 13 MARTIE 2021 GEMENI

O să semnaţi un act care să vă dea nişte drepturi şi o să profitaţi la maximum de ele şi de alte privilegii. O să vă faceţi cunoscută muncă, o fi un autopromo sau prin terţi o să atrageţi clienţi, cumpărători şi or să iasă bani, o să vă asiguraţi un loc pe firmament.

Câteva lucruri ciudate, dar minunate, ar putea să vi se întâmple astăzi, dragi Gemeni. Norocul este de partea voastră. Ați vrut să vă mutați într-un loc mai frumos? Dacă da, acum probabil că veţi avea această ocazie. Vă aşteptaţi la un bonus sau la o mărire de salariu? Astăzi ar putea fi şansa voastră! Singurul dezavantaj este dacă unul dintre evenimente implică bani, nu ar trebui să cheltuiţi peste măsură.

HOROSCOP 13 MARTIE 2021 RAC

Se poate să vă bucuraţi de mai multă stimă şi consideraţie din partea şefilor, dar să trebuiască să munciţi şi mai mult o bună bucată de vreme. E cineva care vrea să vă asociaţi şi dac-or să vă convină termenii contractuali, vă combinaţi, dacă nu, rămâneţi pe poziţii şi poate găsiţi altceva mai bun.

O dispoziție destul de negativistă te afectează încă de dimineață devreme. Însă ar putea dispărea brusc atunci când o persoană apropiată îți aduce vești minunate, îţi dezvăluie un secret la care visai de ceva vreme. Se prea poate ca noutăţile să te facă să te simţi copleşit, însă o să ai curiozitatea satisfăcută şi o mai bună imagine de ansamblu.

HOROSCOP 13 MARTIE 2021 LEU

Vă pregătiţi de o colaborare, poate sunt treburi importante de rezolvat şi o să vă iasă pasenţa. Se poate să prelungiţi un contract şi să vă asiguraţi banii pentru rate şi facturi, să vă permiteţi şi o ieşire la sfârşit de săptămână, sau să-i trimiteţi pe copii în excursie.

Nativii trebuie să fie mai atenţi la problemele de sănătate, mai ales că de ceva timp neglijaţi să mergeţi la doctor pentru o consultaţie. Psihic vă simţiţi însă minunat. Stresul a dispărut, cel puțin pentru moment, iar energia și entuziasmul sunt mai mari decât au fost de ceva vreme. Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să luaţi în serios semnalele transmise de corp.

HOROSCOP 13 MARTIE 2021 FECIOARĂ

Se poate să vă implicaţi în nişte activităţi care să vă ofere prilejul să vă perfecţionaţi într-un domeniu, să practicaţi un hobby care să v-aducă şi bani. O să vă descurcaţi mai bine cu banii, o să mai câştigaţi şi din surse colaterale şi scăpaţi de datorii, dac-aveti şi o să mai respiraţi şi voi.

Energiile creative curg precum un râu. Ideile pentru proiecte ar trebui să vină pe bandă rulantă şi să fie cât mai generoase. Abia aştepţi să începi ceva nou. Dragostea și romantismul ar trebui să funcționeze bine în această perioadă. Pentru cei care au senzaţia că relaţia de cuplu nu mai are şanse, o împăcare se arată în peisaj.

HOROSCOP 13 MARTIE 20211 BALANŢĂ

O să puteţi reface o prietenie, o căsnicie, şi să consolidaţi relaţiile să învăţaţi lecţia parteneriatului. O invitaţie în oraş, poate e un eveniment, se iau decizii şi poate vă faceţi şi voi, cumva, simţită prezenţa, aveţi şi voi ceva de spus, de arătat.

Atenție cum comunicați cu cei din jur, dragi Balanţe. S-ar putea ca intențiile voastre să nu fie înțelese și să vă treziți în mijlocul unui conflict de zile mari. Asigurați-vă că nu transmiteți mesaje ambigue, deschise interpretărilor. Exprimați-vă clar, cu curaj și evitați situațiile confuze care pot genera certuri. Spre sfârșitul zilei, o veste s-ar putea să vă ia prin surprindere. Gestionați situația cu tact și sensibilitate.

HOROSCOP 13 MARTIE 2021 SCORPION

Încep să se-adune banii în cont, vi se plătesc orele suplimentare şi alte lucruri pe care le-aţi făcut şi o să fie un confort financiar. Păreţi mai comunicativi, poate şi pentru că v-au reuşit nişte demersuri în ultima vreme şi v-aţi mai destins, aţi depăşit un moment de tensiune care v-a stors de energie.

Dedicați întreaga zi familiei. Nu v-ați mai bucurat de foarte mult timp de o zi relaxantă alături de cei dragi și era timpul să vă luați revanșa. Nu vă displace nici ideea unei escapade de weekend, ce-i drept, nu foarte departe de casă, dar e suficient pentru a vă abate gândurile de la problemele cotidiene. Mici probleme legate de bani vor apărea zilele următoare, dar dacă sunteți calculați veți reuși să ieșiți din acest impas cu capul sus.

HOROSCOP 13 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

Poate plecaţi împreună cu familia pe undeva să faceţi un pic de mişcare şi să vă bucuraţi de aer proaspăt şi de peisaje, de drum. Se poate să mai cereţi nişte bani la salariu, dacă nu vă descurcaţi cu cheltuielile curente şi să rezolvaţi chestiunile care ţin de bani şi de cerinţele alor voştri.

Sunteți preocupați de situția financiară a familiei. Cheltuiți mai mult decât produceți și abia mai reușiți să faceți economii. Căutați soluții pentru a fi mai economi chiar și cu riscul amânării unor excursii promise celor dragi. Nici la locul de muncă lucrurile nu sunt prea roz, așa că o discuție despre un eventual bonus sau o mărire de salariu este exclusă în această perioadă. Trebuie să recâștigați încrederea șefilor.


HOROSCOP 13 MARTIE 2021 CAPRICORN

Poate vă faceţi timp să ieşiţi cu partenerul de cuplu la plimbare, la cafea, iar dacă nu e nimeni în viaţa voastră aţi putea întâlni pe cineva cu care să vă asortaţi. Aveţi o energie de-mprumut, vă-ncărcați bateriile şi poate porniţi pe un nou drum profesional, iar unii dintre voi personal şi poate vă căsătoriţi.

Astăzi s-ar putea să te trezești simțindu-te energic, entuziast, optimist și foarte fericit. Este posibil să nu lega acest lucru de nimic logic, așa că nici nu încerca. Profitați la maximum de ceea ce se întâmplă și folosiți acea energie pentru a crea viața dorită. S-ar putea să simți că poți muta munții, dar pentru moment ar fi mai bine să te concentrezi pe mușuroaiele de cârtițe. Fii conservator acum și abordează munții mai târziu!

HOROSCOP 13 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

Se poate să vă duceţi la un eveniment care-o să vă pună în relaţie cu nişte oameni ca să intraţi într-un parteneriat de afaceri care să v-aducă bani. O să puteţi ajunge acolo unde v-aţi dorit de multă vreme şi-o să vă refaceţi energia, o să vă eliberaţi de griji, s-o puteţi porni cu forţe proaspete de luni încolo.

Te-ai simțit trandescendent în ultima vreme, Vărsătorule? S-a împlinit un vis recent sau o presimțire? Orice perspective pe care le primești astăzi nu ar trebui să fie îmbrăcată într-un simbolism complex – ar trebui să fie ușor de înțeles. Scrie-le! Vei dori să le verifici mai târziu. Unele lucruri pe care le vei simți ar putea fi puțin deranjante, implicând poate o persoană publică pe care o admiri. Fii pregătit!

HOROSCOP 13 MARTIE 2021 PEŞTI

O să vă asociaţi cu nişte oameni să desfăşuraţi nişte activităţi deconectante, poate practicaţi un sport, sau o să descoperiţi un hobby. Poate vă pregătiţi de o plecare în excursie şi o să daţi zor să scăpaţi de toate obligaţiile şi de serviciu şi de familie ca să staţi până duminică la munte, sau la rude unde-o să vă duceţi.

Astăzi s-ar putea să te întâlnești cu niște prieteni inteligenți la o cafenea, pentru o conversație intelectuală. Câteva idei fascinante și informații utile ar putea fi schimbate între voi. Multe din cele spuse pot da naștere unor proiecte creative. Dacă nu este prea târziu, mergi pe jos spre casă și limpezește-ți mintea, altfel somnul s-ar putea să îți fie cam agitat.

Sursa: horoscopulzilei.net

Fie-ţi milă de tine, nu pierde vremea spre propria pierzare!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...