Horoscop 13 mai 2022

O zi care ne încurajează să ne sortăm atent sentimentele. Abordăm dragostea, relațiile, banii sau căutarea plăcerii într-un mod mai matur, mai responsabil și mai echilibrat. Este o zi bună pentru stabilizarea relațiilor, precum și pentru demonstrarea afecțiunii noastre prin sprijin practic și demonstrații de loialitate.

Această influență ne amintește de valoarea constanței și fiabilității. Ea tinde să genereze o viziune realistă și poate materialistă a relațiilor noastre. Poate fi, de asemenea, un moment în care ne bucurăm de responsabilitățile, munca sau îndatoririle noastre mai mult decât de obicei. În același timp, observăm și apreciem elementele unice ale oamenilor, situațiile și proiectele din jur.

Contextul astral actual poate sugera o  bătălie între nevoia noastră de a ne relaxa sau detașa de rutină și dorința de a ne organiza și rezolva problemele practice cu care ne confruntăm.

Balanțele și Capricornii sunt favorizați de astre, Racii sunt plini de iubire, în timp ce Leii pot lua un credit avantajos de la bancă.

BERBEC

Veți avea o zi reușită! Într-adevăr, partenerul poate constata că vă lipsește energia sau poate ați acumulat prea multă oboseală în ultimul timp. Oricum, aceasta zi  promovează plăcerile sănătoase și echilibrul psihic.

La locul de muncă, răbdarea va fi o virtute pe care o veți demonstra din plin. Reușiți să așteptați destul pentru a vă satisface dorințele și stăpâniți bine arta așteptării. Cu cât este mai lungă, cu atât satisfacția este mai mare!

Veți fi obsedați de organizare și disciplină spre seară. Unii dintre voi vor tinde chiar să stabilească un orar în memorie și să măsoare timpul necesar pentru a finaliza o sarcină dată. Relaxați-vă, e în regulă dacă întârziați cinci minute!

TAUR

O zi care va lasa impresia ca sunteți complet neînțeleși, dragi nativi Taur! Cei aflați într-o relație vă așteptați la acțiuni concrete de la partener dar acesta nu va fi pregătit să vă satisfacă așteptările.

La locul de muncă veți simți, de asemenea, că sunteți neînțeleși sau chiar ignorați. Și, din nou, depinde doar de voi să aflați dacă este vorba doar de o impresie sau de realitate. Nu lăsați problema să treacă și discutați despre această senzație! Poate fi doar o simplă neînțelegere.

De asemenea, nu veți avea cu adevărat dorința sau puterea de a purta discuții cu cei dragi, în această seară. Mintea voastră este deja confuză datorită altor preocupări. Acordați-vă un moment de tihnă și solitudine, pentru a putea distinge prioritățile!

GEMENI

Cerul astral vă este favorabil, dragi nativi Gemeni! Nu căutați nod în papură dacă nu aveți un motiv valid! Partenerul vostru și-ar putea pierde răbdarea. Ar fi păcat să începeți ziua cu o astfel de notă.

Orice nervozitate dispare acum și lasă loc dorinței de a-i asculta pe cei apropiați. Această calitate promovează dialogul, precum și îmbogățirea cunoștințelor. Este cu atât mai benefic, cu cât oamenii din jurul vostru simt undele pozitive pe care le emiteți și le trimit înapoi către voi.

Dacă un conflict sau un dezacord părea să amenințe atmosfera din familie, nimic nu-l mai motivează acum. Aceasta zi  susține pacea și prietenia. Există un parfum de liniște, care se potrivește perfect cu sentimentul vostru de pace interioară.

RAC

Un context astral care ar trebui să vă facă mai rezonabili, dragi nativi Rac! Din punct de vedere al dragostei, iubirea va fi prioritatea voastră pentru ziua respectivă. Aveți în minte o mulțime de proiecte pe care vreți să le prezentați partenerului.

Mintea voastră va fi ocupată cu idei de tot felul, iar impactul lor financiar nu este deloc neglijabil. În general, vă simțiți mai motivați decât în ​​ultimele zile și asta nu e deloc rău!

Ziua va fi foarte fluidă la nivel relațional. Vă face atât calzi și răbdători față de cei dragi sau prieteni. De aceea, mulți dintre ei vor fi extrem de mulțumiți. Vor aprecia prezența voastră și, la rândul vostru, vă veți simți apreciați.

LEU

Mercur din Gemeni va sugerează să ascultați reproșurile celorlalți și să încercați să le înțelegeți, dragi nativi Leu! Adoptând această atitudine, veți încheia ziua într-un mod mult mai plăcut decât o veți începe.

La locul de muncă, veți ieși în evidență într-un mod pozitiv. Dacă sunteți genul de angajați implicați total în jobul vostru, veți obține aprecierea unui șef destul de important.

Pe plan financiar, dacă trebuie să alegeți un credit, acesta este un moment excelent pentru a începe să căutați cea mai bună ofertă.

Dacă trebuie să organizați sau să participați la o reuniune de familie, amestecul generațiilor vă va bucura. Chiar dacă nu vă înțelegeți cu toată lumea, eforturile voastre de a vă face plăcuți vor fi observate, ajutându-vă să păstrați armonia în familie.

FECIOARĂ

Toate calitățile dar și toate defectele voastre vor fi exacerbate in aceasta zi! Sensibilitatea voastră poate fi sever testată și, fiindcă ați păstrat totul în voi, s-ar putea să explodați și să spuneți cuvinte aspre.

Toată lumea vă enervează și nu vreți să vă implicați prea mult în munca voastră, mai ales dacă lucrați în echipă. Nu vă faceți griji, acest lucru este doar temporar.

Unii dintre voi ați putea fi enervați de un membru al familiei sau de un prieten apropiat. Dacă este adevărat și chiar dacă vă doare, nu reacționați impulsiv! Ar fi o greșeală, pentru că asta așteaptă acea persoană pentru a vă destabiliza. Așadar, fiți vigilenți și nu cădeți în această capcană!

BALANȚĂ

Mercur in Gemeni  poate provoca schimbări majore în relațiile voastre romantice, dragi nativi Balanță! Se pare că cei singuri vor dori oficializarea relației. În cuplu, această configurație planetară vă invită la o stabilitate mai mare.

Dacă ați avut dispute profesionale la serviciu cu un coleg sau cu superiorii, ziua va fi una de consens. Într-adevăr, nu numai că veți arăta o mare subtilitate pentru a vă atinge scopurile dar, în plus, veți fi foarte diplomați în soluționarea conflictelor.

Cei dragi vă susțin pe deplin la fiecare dintre inițiativele voastre sau în momentele voastre mai grele. Ei știu să vă ofere sfaturi valoroase și vă arată cât de mult le pasă de voi. Așadar, va fi o seară minunată arătându-le, în schimb, cât de importanți sunt pentru voi.

SCORPION

O zi in care nu veți duce lipsă de energie, dragi nativi Scorpion! Sperăm că partenerul vostru va fi în aceeași stare de spirit.

Acest trigon vă stimulează în toate domeniile vieții și mai ales la nivel profesional. Indiferent de situația actuală, veți simți nevoia de a merge mai departe. Așadar, nu ezitați niciun moment!

Aspectele financiare de care vă faceți griji de obicei vor fi lăsate deoparte acum! Vă gândiți și la alte lucruri dar pe măsură ce vă dați seama că, deși banii sunt importanți, există și alte lucruri la fel de importante în viață.

Spre seară va fi un pic de nebunie la nivel relațional. Vreți să vă distrați și să vă bucurați de viață. Iată o idee bună!

SĂGETĂTOR

Veți dovedi partenerului cât de importantă este loialitatea într-o relație și veți fi hotărâți să consolidați încrederea reciprocă.

Contextul astral vă inspiră să investiți pentru mai mult confort acasă sau să faceți o escapadă în doi, mai ales dacă sunteți într-un cuplu. În orice caz, vă veți măsura bugetul înainte de a cheltui. Veți rămâne rezonabil și asta va fi bine!

În familie, probabil că veți ajuta o persoană dragă să analizeze o problemă, oferindu-vă sfatul. Cu toate acestea, nu îi dictați ce să facă, deoarece sfatul s-ar putea întoarce împotriva voastră în viitor. Dacă voi sunteți cei care trebuie susținuți, atunci rudele sau prietenii vă vor dovedi cu siguranță loialitatea. Puteți dormi liniștiți!

CAPRICORN

În sfârșit, iată o configurație astrală calmantă pentru voi, dragi nativi Capricorn! În dragoste, ar trebui să găsiți o anumită legătură cu partenerul vostru. Mintea voastră se eliberează și simțiți nevoia de a vă întări din nou legăturile.

În ceea ce privește munca, simțiți nevoia să faceți un pas, pentru a găsi compromisul potrivit între viața personală și viața profesională. Dar, mai presus de orice, este important să vă descurcați cu nevoia voastră de perfecțiune. Trebuie să știți când să vă opriți. Lucrați la acest aspect care vă dăunează destul de des!

Cei dragi vor fi încântați să vadă că sunteți dispuși să le ascultați plângerile. Oricum, principalul lucru este că totul se calmează și că împreună reușiți să vedeți lucrurile într-un mod optimist.

VĂRSĂTOR

Sunteți afectați de unul dintre cele mai puternice aspecte planetare, dragi nativi Vărsător, de Mercur retrograd in semn de aer ca si voi.

Este suficient să înțelegeți că veți trăi o zi strălucitoare, chiar exaltantă. De asemenea, indiferent dacă sunteți în cuplu sau celibatari, pregătiți-vă să experimentați ceva stimulant cu dragoste.

La serviciu, veți muta munții! Ei bine, întotdeauna este bine să vă stimulați colegii. Va fi doar o chestiune de timp de a-i urni pe cei care nu vor să se implice.

La nivel de relație, veți dori să încurajați rudele sau prietenii să fie cevamai activi. Intenția este bună dar nu fiți supărați dacă vă refuză! Sunteți în formă dar nu toată lumea are Marte și Uranus pe cerul lor astral!

PEȘTI

O zi in care nu veți fi voi cu adevărat, dragi nativi Pești! Veți simți că ceva nu este în regulă și veți avea tendința să vedeți doar aspectele negative ale vieții. Veți da vina pe întreaga lume și veți pune la îndoială totul.

Din punct de vedere financiar, veți tinde să vă supraestimați sau să vă subestimați posibilitățile și capacitățile financiare. În orice caz, vă va lipsi luciditatea și nu este deloc o zi bună pentru a lua decizii în acest sector.

Sectorul relațional nu va fi favorizat și nu este în interesul vostru să vă angajați în discuții de orice fel. Ați fi capabili să transformați totul într-o tornadă. Prin urmare, este recomandat să vă izolați cât mai mult posibil.

x

Check Also

Horoscop 27 mai 2022

Entuzіаѕmul șі іdеаlіѕmul nоѕtru vоr сrеste desi vitalitatea nu vа fі prezentă în асеѕt moment, ...