Horoscop 13 februarie 2021

E bine să fim pe fază să prindem din zbor o oportunitate, să ne-alegem cu ceva de care-avem mare nevoie.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem tot posibilul să ne protejăm familia.

 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2021 BERBEC
V-aţi putea găsi un sejur de 2, 3 zile pe undeva ca să mai uitaţi de stres şi de alte greutăţi, să respiraţi alt aer. Întrevedere cu cineva care vrea să vă convingă să lucraţi împreună, dar vreţi să impuneţi şi voi anumite condiţii, că nu sunteţi de acord întru totul cu ce vă cer.

Sâmbătă, nativii aflaţi sub semnul zodiacal al Berbecului ar putea avea o dispoziţie nu tocmai bună, ceea ce îi va face irascibili în conversaţiile cu cei din jur. Dacă vă macină anumite lucruri, dacă aveţi vreo supărare sau o nelinişte sufletească cel mai bine ar fi să discutaţi deschis cu persoana iubită. Luna formează o conexiune puternică cu conducătorul vostru, Marte, care vă v ajuta să vă aduceţi viziunile creative pe Pământ.

 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2021 TAUR
O să luaţi nişte bani şi va trebui să plătiţi nişte datorii, or fi rate, facturi şi alte mărunţişuri care s-au tot adunat. Aţi putea ieşi la rampă cu ceva nou care să v-aducă un plus de imgine pe scenă socială şi o să vă consolidaţi poziţia, să vă crească şi cota valorică.

Fantezia trebuie să fie mult mai atrăgătoare decât realitatea de astăzi, dragi Tauri. Acest lucru înseamnă că sunteţi dispuşi să plutiţi în visare, mai degrabă decât să depuneţi efort în rezolvarea anumitor activităţi, la serviciu. Trebuie însă să începeţi să realizaţi că pentru un viitor fructuos aveţi nevoie de efort, curaj, dedicare şi promptitudine. În caz contrar vă veţi face o imagine proastă în faţa superiorilor.

 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2021 GEMENI
O să scăpaţi de un stres legat de neînţelegerile avute cu cineva cu care o-ţi fi ajuns şi la proces şi o să puteţi trăi liniştiţi. Poate i-aţi convins pe nişte angajatori să semnaţi un contract şi să v-apucaţi de treabă, c-aveţi nevoie de un supliment salarial ca să puteţi pleca în timpul liber pe undeva.

Este greu să vă găsiţi poziţia în realitate astăzi, dragi Gemeni. Acest lucru poate fi deosebit de frustrant, având în vedere dorința voastră de a fi productivi în ceea ce priveşte sfera profesională. Nu este însă un lucru rău pentru că vă puteţi odihni. În cazul în care aţi rămas pur şi simplu fără inspiraţie ori nu vă descurcaţi cu un anumit proiect, cereţi sfaturi, cereţi ajutor acelor colegi în care aveţi totală încredere.

 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2021 RAC
O să vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie amoroasă şi să aveţi parte de stabilitate în relaţia de doi. O să faceţi echipă cu cineva care vă apreciază calităţile profesionale şi o să câştigaţi bani, vă extindeţi şi afacerile, o să faceţi treabă bună împreună.

Ar trebui să acordați o atenție mai mare finanțelor. Cheltuiți haotic, iar planul vostru de a economisi riscă să se ducă pe apa sâmbetei. Nu pierdeți niciodată din vedere motivul pentru care ați decis să faci economii drastice, este tot spre binele vostru. Aveți timp de o activitate care vă face multă plăcere, iar spre seară s-ar putea să vă întâlniți cu o persoană dragă, care tocmai s-a întors din străinătate.

 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2021 LEU
O să deveniţi mai concilianţi cu partenerul de cuplu că n-aveţi chef de certuri, şi de program separat vreţi să petreceţi week-endul împreună. O să fie alergătura după semnături, poate-aveti şi examene şi o să aveţi emoţii, dar o să depăşiţi cu bine orice situaţie, c-aveţi resurse interioare nebănuite.

Leii trebuie să fie puțin mai atenți la sănătate. Aveți grijă de voi, mai ales dacă știți că sunteți mai sensibili. Nu ignorați orice mic semn de oboseală sau răceală și încercați să vă hrăniți și să vă hidratați corespunzător. Vi s-au anulat planurile de peste weekend, dar asta nu înseamnă că nu puteți ieși la o scurtă plimbare prin oraș sau la cumpărături. Poate găsiți ceea ce v-ar bucura sufletul că tot vine Valentine’s Day.

 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
O să le puteţi cere şefilor nişte înlesniri ca să aveţi spor la treabă, să mai lucraţi şi în paralel la ce aveţi voi acolo. Vă pot intra bani de undeva, dar o să-i şi cheltuiţi fără milă, că sunt multe de plătit în perioada asta, pe lângă rate şi facturi.

Aveți planuri mari de weekend, alături de persoana iubită. Vă place să sărbătoriți Valentine’s Day și mai ales să vă răsfățați partenerul de viață. Vremea friguroasă nu vă împiedică să creați o atmosferă caldă în casă sau la restaurant, dacă ați făcut o rezervare din timp. Vă încărcați cu multă energie pozitivă pentru o nouă săptămână de lucru și nimic nu vă poate sta în cale.

 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2021 BALANȚĂ
V-ar putea da şefii nişte bani din urmă şi să vă luaţi acele lucruri pentru care nu v-ajung niciodată banii. O să reglaţi situaţia financiară, vă daţi întâlnire şi cu un consilier bancar să cereţi un sfat, poate faceţi o investiţie, sau deschideţi o linie de credit, găsiţi ceva ingenios.

Probabil că vă veți simți prins între a fi productiv și a lenevi pe tot parcursul zilei, pe măsură ce luna Peștilor se îmbină cu Neptun. Această uniune face dificilă menținerea atenţiei către sarcinile zilnice, dar vă poate ajuta, de asemenea, să fiţi mult mai creativi. Nu trebuie să vă simţiţi vinovaţi dacă o să alegeţi varianta mai comodă pentru voi. Este sâmbătă, iar relaxarea după o săptămână grea este binevenită.

 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2021 SCORPION
Poate vă interesaţi de pe-acum de un sejur de sărbători, sau de o plecare într-un week-end pe undeva, să-i faceţi o surpriză partenerului de suflet. Vă pregătiţi de un debut, o să lansaţi la apă un proiect care o să prindă la public, va avea piaţa de desfacere şi o să câştigaţi bani frumoşi.

Este o zi bună pentru a vă lăsa pradă procesului creativ, pentru a vă pierde în reverii romantice sau pentru a spera la un viitor mai bun, chiar dacă anumite aspecte ale vieţii par puţin probabile la ora actuală. Prioritizează activitățile şi alege lucrurile care ţi se par amuzante, pentru a te simți cât mai bine. Pe seară, un telefon de la cineva drag o să te binedispună.

 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
O să cheltuiţi nişte bani ca să vă-nsănătoșiți, c-or fi fost nişte probleme de sănătate pe care le-oți fi tot amânat – acum însă le veniţi de hac. Or să vă caute nişte oameni de afaceri să lucraţi ceva împreună şi timp aţi avea, sau o să vă faceţi pentru că oferta e generoasă şi n-aveţi de gând s-o rataţi.

Sentimente profunde pun stăpânire pe nativii zodiei. Luna alunecă prin Peștii empatici și se contopeşte cu Neptun. Este posibil să apară sentimente mixte, idealizări și înșelăciuni cu privire la viața ta de familie și de cuplu. În loc să vă grăbiți să reacționați, încercați să observați și să conştientizaţi profunzimea emoțiilor voastre. Pentru a trage o concluzie este bine să ştiţi întotdeauna şi contextul celor întâmplate.

 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
Se poate să luaţi un examen, să-l convingeţi pe un angajator să vă dea jobul pentru care concuraţi. O să căpătaţi un loc mai sus pe scara ierarhică şi o să vă dezvoltaţi frumos c-aveţi o experienţă de pus în aplicare ca să vă consolidaţi statutul profesional.

Sâmbătă, nativii zodiei Capricorni se gândesc şi simt că este cazul unei schimbări majore în viaţa lor, în special în plan profesional. Simţi că te-ai plafonat, că poţi mai mult şi că a venit vremea să evoluezi. În plus, situaţia financiară din ultima perioadă nu a fost una satisfăcătoare, astfel că dorinţa ta este pe deplin justificată. Horoscopul spune că există şansa unor câștiguri substanțiale, însă trebuie să fii foarte atent la oamenii cu care vei colabora. Unii dintre ei ar putea să nu fie tocmai sinceri.

 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
O să faceţi echipă cu nişte prieteni ca să lucraţi la ceva de care sunteţi cu toţii încântaţi şi se poate să luaţi şi bani. Daţi dovadă de inspiraţie, aveţi planuri îndrăzneţe legate de carieră, de o avansare, aţi pus ochii pe o funcţie şi nu vă lăsaţi până nu o să fie a voastră.

Pentru Vărsători, ziua de 13 februarie este una plină de preocupări casnice. Ştii foarte bine că lucrurile mici îți aduc confort sunt extrem de importante, așa că îți vei petrece ziua reparând tot felul de lucruri, aranjând și redecorând. În plan personal, dacă eşti implicat într-o relație, poartă o discuție cu partenerul și încearcă să te lămurești în legătură cu tot ce te-a neliniștit în ultima perioadă. Dacă ești în căutarea iubirii, sfatul astrelor este să nu te uiți la mai mulţi admiratori în același timp.

 

HOROSCOP 13 FEBRUARIE 2021 PEȘTI

Se poate să definitivaţi nişte acte şi să vă implicaţi în diverse activităţi care să vă contureze o nouă imagine. O să lansaţi la apă un proiect în care v-aţi pus mari speranţe c-o să v-aducă recunoaştere publică, şi o să faceţi rost şi de bani ca să vă puteţi mişca.

Peștii trebuie să fie mai pozitivi, să se concentreze pe succes. Doar așa starea ta de spirit nu va cădea în depresie și anxietate. Sfatul astrelor este să începi să te gândeşti la proiecte noi şi să-ţi fixezi obiective mai îndrăznețe. Este important să te dezvolţi şi să ieşi din zona ta de confort, mai ales dacă vrei să ai succes. Înainte de a acţiona, însă, totul trebuie gândit foarte bine, chiar dacă planetele s-au aliniat în favoarea ta.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...