Horoscop 12 martie 2021

O zi cu de toate. E bine să-nfruntam situaţiile de care ne temem şi să dăm dovadă de curaj, să facem lucrurile aşa cum ne dorim.

Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, în timp ce alţii se pot aştepta la schimbări importante, dar uşor dificile.

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem ce gândim, cu riscul de a pierde o prietenie.

 

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 BERBEC
Or să vă parvină rezultatele unor analize medicale şi o să ştiţi cu ce să trataţi o afecţiune, ca să vă reveniţi. La voi vesti bune de la cei plecaţi departe şi poate o să vă-ntâlniţi de Paşte, dacă nu chiar mai devreme, asta în funcţie de bani şi de timp.

Intuiția și imaginația voastră funcționează la foarte bine astăzi, dragi Berbeci. Nu vă mirați dacă aveți pofta de a scrie sau de a picta. Chiar dacă nu aveți toate echipamentele necesare, începeți oricum. Scrisurile dintr-un caiet pot fi copiate cu ușurință pe materiale mai formale ulterior. Ceea ce este important astăzi este să începeți. Probabil veţi produce ceva minunat!

 

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 TAUR
Poate ieşiţi la o cafea cu partenerul de cuplu să discutaţi despre timpul liber comun şi cum să-l folosiţi, ca să fie sudata relaţia. V-ar putea intra nişte bani, pe care să-i daţi pe rate şi cu ce mai rămân să daţi o fugă de mâine-ncolo la rude, la prieteni, să va-ncarcați bateriile.

Bine ați venit înapoi în “lumea celor vii”, dragi Tauri. Ați fost atât de preocupaţi de planurile şi proiectele voastre în ultima vreme, încât ați pierdut ideea despre a vă bucura de ceea ce vă înconjoară. Vă plictisiţi prea repede, prea uşor. Încercaţi să fiţi prezenţi pentru cei dragi şi să apreciaţi micile bucuri de moment.

 

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 GEMENI
O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate dacă vă duceţi la un consult, vă faceţi şi nişte analize de laborator şi vă puneţi la adăpost – cu sănătatea. Poate strângeţi banii care trebuiau să vă parvină de multă vreme şi o să aveţi cu ce să vă mişcaţi în week-end, să-i luaţi şi pe copii, sau să-i trimiteţi măcar pe ei.

S-ar putea să vă simțiți puțin nesiguri în ceea ce credeți acum, dragi Gemeni. Mintea voastră este plină de întrebări și contradicții. Încercați să vă dați seama care sunt problemele şi cum puteţi să le rezolvaţi fără să vă bateţi prea mult capul. Nimeni altcineva nu se așteaptă să aveți toate răspunsurile chiar acum, așa că de ce ar trebui? Relaxați-vă și încercați să vă bucurați de momente petrecute alături de cei dragi. S-ar putea să descoperiți că acest lucru este cu adevărat tot ce aveți nevoie.

 

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 RAC
O să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate şi veţi pune umărul la evenimemntele festive care vor avea loc în curând. O să luaţi şi voi nişte bani, poate o sumă mai mare, dar sunt şi cheltuieli care să fie mai mari decât de obicei, poate vă mutaţi, sunt taxe, impozite de plătit, ceva se-ntâmplă.

S-ar putea să fiți obsedați să vă găsiți adevăratul scop în viață. Deși este posibil să nu vă placă să recunoașteți acest lucru, acest aspect vă poate ocupa foarte mult gândurile. Încearcă să nu fii atât de stresat în legătură cu asta. Dă-ți seama că descoperirea adevăratului tău scop poate dura mulți ani, chiar și o viață, de gândire și de observație atentă.

 

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 LEU
Relaţia cu partenerul de cuplu poate deveni şi mai aşezată, cu condiţia să fiţi mai receptivi la starea de spirit a partenerului. Voi daţi dovadă de inspiraţie şi o să ştiţi cu cine să vă asociaţi ca să iasă un lucru de cea mai bună calitate din mâinile voastre, să puteţi spera la o promovare, să căpătaţi o funcţie.

S-ar putea să vă simțiți destul de introspectiv și hotărât să ieșiţi din ritmul frenetic al celorlalți. Ești o persoană atentă, cu convingeri spirituale profunde. Este de înțeles că uneori te poți simți descurajat de felul în care decurg lucrurile în societate. Încercați să nu lăsați acest aspect să vă doboare. De asemenea, încercați să vă concentrați şi asupra motivelor care vă fac fericit.

 

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 FECIOARĂ
O să ieşiţi mai des pe la diverse întruniri şi o să vedeţi ce e nou şi la ce puteţi spera, în materie de elevare socială. La voi chestiuni de familie se cer rezolvate şi o să primiţi ajutor dacă nu vă descurcaţi cu nişte treburi complicate şi o să puneţi şi voi umărul la ce au nevoie ai voştri.

Există multe cereri în mediile sociale pentru tine, pe lângă cerințele obișnuite de acasă și de la serviciu. Poate că trebuie să fii egoist și să-ți calcuezi după bunul plac timpul. Dacă încercați doar să satisfaceți dorințele tuturor celorlalți, vă veți sacrifica pe ale voastre. Pentru a vă bucura cu adevărat de timpul petrecut cu ceilalți, amintiți-vă că trebuie să vă îndepliniți mai întâi propriile nevoi.

 

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 BALANŢĂ
Un semn de viaţă de la cineva care tot încearcă să vă cucerească şi are toate şansele să reuşească, totul e să vă şi păstreze. Se poate să vă relansaţi pe scenă socială şi să atrageţi toate privirile, să găsiţi noi oferte de lucru şi să vă creaţi un alt statut.

Balanțele vor întâmpina numeroase probleme financiare, iar fără un plan bine pus la punct s-ar putea să fie nevoite să apeleze la economiile pentru zile negre sau pentru o achiziție importantă. La locul de muncă vă concentrați cu greu având în vedere că weekendul bate la ușă și aveți planuri să ieșiți la munte, să mai profitați de vremea numai bună de schi și de peisajele mirifice. Atenție, însă, la cât cheltuiți.

 

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 SCORPION
O ieşire cu prietenii după orele de program o să vă contureze o idee de activitate de timp liber care să v-aducă şi bani. Aţi putea rezolva o problemă care ţine de un act de proprietate, moştenire, donaţie, vânzare, cumpărare şi e bine s-aveţi şi banii de taxe pregătiţi.

Scorpionii vor porni un conflict cu o persoană dragă, iar discuția s-ar putea să degenereze. O să spuneți multe lucruri pe care apoi le veți regreta, în loc să gestionați situația cu calm și diplomație. Nu uitați că nu dețineți adevărul absolut și trebuie să ascultați și părerea partenerului dacă vreți o relație armonioasă. Nici din punct de vedere al sănătății nu stați foarte bine și ar fi indicat să faceți un control de rutină, să vedeți cum stați cu adevărat.

 

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR
Se poate să încasaţi nişte bani şi să le fiţi de ajutor unor rude mai în vârstă, dar n-o să simţiţi că faceţi efort. O să primiţi o confirmare din partea unei comisii c-aţi primit aviz favorabil să plecaţi pe undeva la studiu, la muncă, să vă căsătoriţi, sau într-o escapadă turistică.

Nativii acestei zodii au câteva zile mai dificile la locul de muncă din cauza volumului de muncă. Pentru că, în trecut, ați refuzat ajutorul colegilor, acum, când v-ar fi prins bine, nimeni nu se mai oferă pentru că toți au impresia că vă descurcați. Poate ar fi indicat, totuși, să vorbiți cu cineva, să atrageți atenția asupra faptului că sunteți copleșiți de sarcinile primite. Nici la capitolul tip liber nu stați prea bine. S-ar putea să fiți nevoiți să renunțați la acest weekend dacă nu vreți să rămâneți în urmă cu proiectele.

 

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 CAPRICORN
Se pare c-o să petreceţi câteva ore cu prietenii ca să mai aflaţi noutăţi să schimbaţi idei şi să vă revigoraţi. Întâlnire de afaceri, poate negociaţi un contract, şi o să ţineţi la condiţiile voastre să nu munciţi fără suma de bani care-ar acoperi investiţia voastră.

Vineri, unii nativi ai zodiei Capricorn pot să aibă probleme delicate în cuplu şi sunt sfătuiți să ia în calcul sfaturile prietenilor. E posibil să fi luat decizii dintre cele mai neinspirate în ultima perioada, așa că o persoană din exterior, care gândește la rece, ar putea identifica mai bine problema și soluția potrivită. În plan profesional, ziua va trece fără probleme deosebite. Efortul pe care l-ai depus va fi, în sfârşit, recompensat.

 

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR
O să alegeţi nişte activităţi recreative care să va-ntrețină spiritul tânăr şi să vă refaceţi potenţialul creativ. Se-ntâmplă ceva pe care vi l-aţi dorit de multă vreme şi o să daţi drumul unui proiect care o să vă ridice pe altă treaptă a unui clasament şi o să fie o reuşită financiară.

Astăzi, Vărsătorii sunt extrem de motivați și simt că este un moment prielnic să se lupte pentru funcția pe care și-o doresc de atâta vreme. Doar că nu ești singurul care vei concura pentru aceeaşi poziţie. Sfatul astrelor pentru tine este să ai încredere în tine că ești cel mai bun. De asemenea, evită orice metodă necinstită, mai devreme sau mai târziu asta se va întoarce împotriva ta. Seara, te vei relaxa acasă, în familie, alături de cei dragi.

 

HOROSCOP 12 MARTIE 2021 PEŞTI

Poate organizaţi o ieşire în week-end, daţi avansul, ori plătiţi integral şi o să fie un respiro, c-aveţi prea multe pe cap şi vreţi să vă odihniţi. O să fie o perioadă încărcată, poate vi se dă mai mult de lucru la serviciu şi o să puteţi cere şi bani în plus, dacă-i găsiţi pe şefi în toane bune.

Peștii sunt cuprinși de gelozie, anumite gesturi ale persoanei iubite le dau senzația că ceva nu este în neregulă. Te simți trădat, iar asta îți provoacă furie și nesiguranță. Sfatul astrelor este să nu aștepți vreo dovadă care să îți confirme bănuielile. Situația trebuie clarificată cât mai repede, cu o discuție sinceră, cu toate argumentele pe masă. Doar așa vei afla dacă gelozia este una justificată. Peştii pot fi ușor dezorientați de evenimentele din această zi.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...