Horoscop 12 februarie 2021

O să putem descoperi lucruri noi care să ne facă plăcere şi să ne-alegem nişte obiective pe care să ne străduim să le-atingem.

Vibraţia zilei este 3 şi o să ne facem cât mai bine înţeleşi.

 

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 BERBEC
O să puteţi ieşi în evidenţă prin ceva care să v-aducă şi notorietate şi bani şi o să vă bucuraţi de succes. O să vă abordeze cineva în scop de afaceri şi o să vedeţi cum staţi cu timpul, cu restul proiectelor şi o să va-ncumetati la o colaborare de acest gen.

Este un moment excelent pentru a lua măsuri cum ar fi semnarea documentelor, demararea proiectelor sau realizarea marilor mişcări romantice. Deschideți-vă mintea şi fiţi pregătiţi de noi începuturi. Nu aşteptaţi alte persoane care să vă spună că sunteţi gata, aveţi mai mult curaj. S-ar putea să fie anumite lucruri pe care să le fi amânat de ceva timp. Astăzi puteţi să vă schimbaţi destinul.

 

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 TAUR
Poate vă pregătiţi de o escapadă turistică, fie şi peste hotare, ca să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Se poate să faceţi nişte investiţii şi să sporiţi banii din cont, c-aveţi nevoie de o sumă mare ca să vă luaţi altă locuinţă, să vă căsătoriţi.

O energie vibrantă, plină de speranță și pozitivă vine în inima voastră astăzi și ar putea aprinde focul unei iubiri profunde pe care aţi purtat-o unei persoane multă vreme. Oferiți-vă timp pentru a gestiona situaţia aşa cum simţiţi că este bine. Discutaţi, fiţi sinceri, rezolvaţi acel puzzle al poveştii voastre de dragoste. S-ar putea în final să găsiţi răspunsul potrivit.

 

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 GEMENI
O să ieşiţi la cafea cu cineva care vrea să reînnodaţi o relaţie care obosise şi o să aveţi răspunsul pregătit – că ştiţi ce vreţi. O s-aveţi priză la şefi, o să le smulgeţi nişte promisiuni şi probabil or să vă şi dea ce le-aţi cerut pentru că nu vor să vă piardă, să nu plecaţi altundeva.

Vizite surprize – asta îi așteaptă pe acești nativi în prag de weekend. Cineva drag vrea să vă surprindă cu o veste plăcută, față în față. Cu câteva ore până la weekend, nu prea vă mai stă gândul la lucru și la sarcinile de serviciu, așa că începeți să trageți de timp și nu mai aveți răbdare până la sfârșitul programului. S-ar putea ca această atitudine să vă aducă neajunsuri.

 

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 RAC
O să legalizaţi nişte acte şi să treceţi în alt an de studiu, să plecaţi în străinătate c-aţi câştigat o bursă, ori vă căsătoriţi. Se poate să vă angajaţi pe alt post, sau la alt serviciu, vreţi să experimentaţi lucruri noi şi să vă extindeţi aria de influenţă, pentru că o să stăpâniţi noi teritorii.

Vă pregătiți de o escapadă de weekend, aveți bagajele deja gata și planurile făcute. O situație de ultim moment s-ar putea să vă dea o parte din planuri peste cap, dar sunteți obișnuiți cu astfel de situații și știți cum să le gestionați. Încercați sî cheltuiți mai chibzuit sau la finalul lunii s-ar putea să intrați în economiile destinate unei viitoare case.

 

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 LEU
O relaţie care era pe punctul de a se destrăma are şanse să fie resuscitată şi e de văzut dacă v-aţi învăţat lecţia comunicării. O să aflaţi noutăţi care să vă dea idei de afaceri, de realizare în plan profesional şi o să fiţi pe fază, dacă se iveşte un post nou, o funcţie.

Te vei simți combativ și te vei „aprinde” repede azi, cel puțin când ai de-a face cu oameni care nu respectă programul. Nu ai niciun pic de răbdare cu oamenii care nu sunt dispuși să asculte sau să lucreze în grupuri, așa că nu e cea mai bună zi pentru activități de echipă. Vei fi mult mai fericit dacă poți acționa singur și să ai mai multă flexibilitate să faci ce vrei, când vrei. Din punct de vedere romantic, dacă ești singur, vei fi super mulțumit!

 

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 FECIOARĂ
Poate faceţi un bilanţ financiar ca să ştiţi de ce bani dispuneţi în week-end că vreţi să plecaţi pe undeva, sau să daţi o petrecere. Se pare c-o să staţi la tocmeală cu nişte parteneri de afaceri ca să nu vă lăsaţi exploataţi de aceşti oameni, când puteţi alege altceva să lucraţi dacă nu vă convine.

Să te concentrezi pe obiectivele tale este bine, dar azi ar trebui să te asiguri că nu pierzi din vedere întregul ansamblu. Nu este înțelept să fii prea obsedat de un singur lucru. Nu uita să faci un pas în spate și să iei o pauză pentru a te uita la progresul făcut și să te bucuri pentru cât de multe ai realizat până în acest punct. Să realizezi cât de aproape ești de obiectivul tău te va energiza și te va ajuta să ajungi la finiș, poate mai rapid decât dacă munceai la capacitate maximă.

 

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 BALANȚĂ
Poate-au mai rămas nişte lucruri nespuse într-o relaţie şi-acum e momentul să faceţi mărturisiri, declaraţii de dragoste, să salvaţi tot ce se poate. E posibil să fie mai mult de lucru la serviciu, să vi se promită şi bani, dar şi zile libere, nişte compensaţii care să merite efortul.

Există o mulțime de opțiuni diferite pentru dvs. acum, dar trebuie să luați lucrurile pas cu pas. Tranzițiile treptate sunt mult mai avantajoase decât schimbările bruște, deoarece vă oferă timp pentru a vă ajusta și menține echilibrul în viață. Dacă vă balansați de la extremă la extremă, veți cheltui atât de multă energie încercând va fi dificil să vă întoarceți la suprafaţă.

 

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 SCORPION
O să vă ocupaţi de familie, de gospodărie, mai reparaţi, înlocuiţi câte ceva care să v-aducă un plus de confort acasă. Se-anunţă o perioadă armonioasă după una cu suişuri şi coborâşuri acasă, în familie, în relaţia de cuplu şi o să faceţi totul împreună, la patru mâini.

A-ți asuma puține riscuri nu este o garanție că vei avea o călătorie sigură prin viață, așa că gândește-te cu atenție dacă vrei sau nu să spui cu adevărat “nu” acelei oportunități care te sperie. S-ar putea să fie dificil progresul, dar nut e teme să rişti. Da, un milion de lucruri ar putea merge prost, dar și un milion de lucruri ar putea merge bine! Subconștientul tău se îndreaptă activ către un viitor mai pozitiv, așa că de ce nu îl urmezi făcând un salt credincios?

 

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 SĂGETĂTOR
Cineva de care va pasă are ceva să vă spună şi poate ieşiţi la cafea să vedeţi ce vă uneşte şi ce vă desparte. E posibil să-ncepeti o specializare şi să puteţi cere mai mulţi bani la salariu ca să vă puteţi ocupa de problemele familiale, să vă luaţi casă, ori să vă extindeţi.

Chiar dacă totul în viața ta poate părea strălucitor și armonios, există niște nori de furtună care se ascund şi care îşi vor face apariţia pe drum. Nu veți vedea din ce direcție vin, dar pentru a fi pregătiţi, ar trebui să aveţi o atitudine mai prudentă și să evitați să faceți ceva prea riscant. De asemenea, este posibil ca Săgetătorii să nu fie înțelepţi şi să efectueze achiziţii majore sau să semneze documente importante fără să acorde prea multă atenţie.

 

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 CAPRICORN
Sănătatea trebuie ţinută sub observaţie şi să vă duceţi la un control ca să vă asiguraţi că sunteţi buni, zdraveni. Aveţi planuri mari şi chiar sunteţi capabili să le duceţi la bun sfârşit, e anul vostru special şi e liber la visare şi să va-mpliniti ce v-aţi dorit.

Ești înconjurat de mult noroc și vibrații pozitive, dar ai și un moment introspectiv. Lucrați la remedierea relațiilor destrămate, mai ales dacă simțiți vină pentru acțiunile voastre din trecut. Există, de asemenea, o tensiune care ar putea provoca suspiciuni, gelozie sau posesivitate, iar aceste emoții negative nu ajută capricornii în procesul de vindecare. Probabil că vă veți întreba de ce vă simțiți așa, dar să ajungeți la un răspuns sincer nu va fi ușor.

 

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 VĂRSĂTOR
O să faceţi echipă cu colegi, prieteni să desfăşuraţi nişte activităţi care să vă dezmorţească, să vă resusciteze din toate punctele de vedere. O să exploraţi noi posibilităţi de a face rost de bani în plus şi să completaţi lipsurile, să le luaţi în special copiilor ce le trebuie.

Vărsătorii nu se gândesc, astăzi, decât la weekend. Ți-ai planificat o întâlnire cu persoane dragi pe care nu le-ai văzut de foarte mult timp, așa că ești extrem de nerăbdător. Către sfârșitul zilei, vei avea parte de o surpriză incredibilă de la persoana iubită. Pur și simplu vei fi copleșit. Seara va aduce cu ea momente romantice alături de jumătatea ta, în care toate grijile se vor topi. Dacă ești singur, în căutarea dragostei, vei primi un ajutor nesperat de la Cupidon.

 

HOROSCOP 12 FEBRUARIE 2021 PEȘTI

Or să vină de undeva nişte bani care să vă permită să vă mişcaţi în week-end, să mai vedeţi şi alte locuri. Aveţi energie, inspiraţie, vin şi oferte de lucru şi de plimbare, e o atmosferă bună şi pentru făcut treaba şi pentru distracţie, şi o să fie revigorant.

Peștii vor avea, vineri, o zi în care simt că renasc. După o săptămână grea și un program extrem de încărcat la locul de muncă, abia aștepți weekendul ca să te relaxezi. Visezi cu ochii deschişi la sfârșitul programului, când vei fi liber și vei putea face, în sfârşit, tot ce îți dorești. Sfatul astrelor pentru tine este să nu disperi, este doar o perioadă mai grea, în care stresul și oboseala își spun cuvântul. Spre seară, partenerul de viaţă îţi va da o veste excelentă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi ...