Horoscop 11 ianuarie 2022

Configurația astrală a zilei vă influențează dorința de a vă dovedi celorlalți calitățile. În această zi, dorința voastră de a fi în centrul atenției va crește oarecum. De aceea, perioada este favorabilă comunicării și oricărei interacțiuni cu oamenii.

Orice activitate colectivă va avea succes. Interacțiunea cu ceilalți, munca în comun vă va înviora și vă va aduce noi impresii. Ca efect secundar pozitiv, merită remarcată o îmbunătățire semnificativă a stării voastre de spirit.

Berbecii sunt sfetnici buni, Leii sunt bine văzuți de cei apropiați, Balanțele fac schimb de surprize cu partenerii lor, în timp ce Capricornii vor fi de-a dreptul strălucitori.

BERBEC

Încă de dimineață vă veți simți foarte bine, dragi nativi Berbec! Puteți mulțumi acestei minunate configurații între Neptun și Soare, care vă ocupă cerul astral. Dacă sunteți într-o relație, veți încerca să vă conectați partenerul la buna voastră dispoziție. Nu veți întâmpina prea multe probleme.

La serviciu, Soarele vă întărește carisma, iar dacă lucrați în echipă, veți câștiga puncte importante în această zi, alături de colegii și, de asemenea, de șefii voștri. Iar dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, Neptun s-ar putea să vă arate o altă cale. Urmați-o!

Veți fi sfetnici buni în această seară, fie pentru cei dragi, fie pentru prieteni. Îi veți lăsa să vorbească și, chiar dacă nu sunteți de acord cu ei, nu veți crea nicio controversă. Așadar, încercați să vă bucurați de moment!

TAUR

Influențate de cuadratura formată de Mercur și Lună pe cerul vostru astral, emoții confuze vă vor îndemna să reacționați rapid și nu neapărat diplomatic, dragi nativi Taur! Acum, este recomandat să vă gândiți de două ori, înainte de a vorbi.

Această configurație astrală poate anunța contradicții și lipsă de obiectivitate la locul de muncă. Poate că cel mai bine este să nu vă exprimați punctul de vedere, mai ales dacă unii dintre colegi vă deranjează. Nu este nevoie să alimentați controversele. Rămâneți în fundal!

Viziuni divergente în familie ar putea să vă tulbure ziua. Nu este momentul să vă susțineți punctul de vedere. Așteptați până când veți fi mai calmi și atunci veți putea să spuneți ce vă doare! În plus, un copil sau un adolescent din familie vă poate ascunde o problemă cu care se confruntă.

GEMENI

Mercur în armonie cu semnul vostru vă sprijină în implementarea unei comunicări cât mai bune în această zi, dragi nativi Gemeni! Acest lucru înseamnă că veți reuși să vă rezolvați problemele din cuplu.

Mercur promovează discuțiile interesante și unii oameni apreciază felul vostru de a vedea lucrurile. Principalul vostru atu este că vă bazați pe prudență și evitați să spuneți lucrurilor pe nume. Ați înțeles foarte bine că problemele care vă depășesc nu reprezintă un obiectiv pentru voi. Spiritul vostru de observație vă onorează dar nu schimbă nimic.

În familie, pot exista mici neplăceri în legătură cu o rudă aflată în impas. Ar trebui să realizați că acum este timpul să arătați cum puteți fi recunoscători, dându-le spontan o mână de ajutor celor care v-au sprijinit într-un trecut nu atât de îndepărtat.

RAC

Nu alergați după iubire, dragi nativi Rac, deoarece cu cât alergați mai repede, cu atât mai rapid va fugi! Opriți-vă și reglați-vă respirația! Nu vă mai concentrați pe ceea ce vă lipsește și consacrați-vă tot timpul pentru ceea ce aveți: prieteni, muncă, familie! Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Atmosfera de la locul de muncă s-ar putea deteriora. Poate fi vorba despre o lipsă sau o creștere a activității sau o nouă regulă care apare. Comportamentul unora dintre colegi va împovăra moralul trupelor. Veți încerca să ieșiți din joc dar nu va fi ușor.

Cuadratura formată de Lună și Mercur va accentua diferențele dintre punctele de vedere pe care le aveați deja cu unii dintre cunoscuții sau rudele voastre. Nu intrați în dezbateri politice, deoarece s-ar putea să vă supărați definitiv pe unii oameni!

LEU

Venus este în armonie cu semnul vostru, dragi nativi Leu! Viața amoroasă va ocupa acum mult spațiu în preocupările voastre. Cei mai mulți dintre voi vă înțelegeți destul de bine cu partenerul și veți căuta să vă exprimați sentimentele mai mult decât de obicei.

La serviciu, nu vă lipsesc motivația sau creativitatea. Dacă aveți o profesie socială, estetică sau artistică, veți fi deosebit de receptivi la influența benefice ale astrelor și în special a lui Venus.

Veți fi foarte amabili cu ceilalți și veți fi văzuți ca fiind foarte simpatici în anturajul vostru. Dacă acordați puțină atenție și dragoste celor dragi în acest moment, să știți că aceștia vor fi motivați să vă returneze favoarea și să vă răsfațe, în compensație . Dacă aveți nevoie de o mână de ajutor, acum este momentul să o cereți!

FECIOARĂ

Sub conjuncția Lună – Uranus formată pe cerul vostru astral, puțină nehotărâre vă poate perturba relația sentimentală, dragi nativi Fecioară! Nu neglijați vocea inimii în deciziile pe care trebuie să le luați și lăsați-vă emoțiile să vă ghideze! Intuiția vă va spune ce este mai bine, chiar dacă unele argumente raționale par să susțină contrariul.

La serviciu, vă puteți confrunta cu unele probleme administrative: un contract de finalizat, o chestiune de drept de clarificat sau un dosar de concretizat. Orice ar fi, trebuie să treceți prin asta, pentru a avansa și a progresa în cariera voastră profesională. Încercați să rezolvați acest lucru cât mai curând posibil!

Să spargeți gheața în urma unui conflict cu o persoană dragă, nu este ușor! În această zi, nu e bine să dialogați, mai degrabă încercați să-i oferiți interlocutorului oportunitatea de a vă pune mai multe întrebări!

BALANȚĂ

Uranus este în armonie cu semnul vostru, dragi nativi Balanță, ceea ce vă poate genera un val de emoții! În cuplu, vă puteți surprinde partenerul, fără să știți că și el are o mică surpriză pentru voi. Ceea ce ar putea provoca un moment emoțional destul de plăcut. Bucurați-vă de el!

La serviciu ar trebui să aveți o zi grozavă. Contacte noi, clienți noi, mereu este ceva interesant sau ceva ce vă aduce zâmbetul pe buze. Căutătorii de locuri de muncă vor fi, de asemenea, pe drumul cel bun. Mai motivați și mai încrezători, șansele se pot întoarce în favoarea lor.

Relațiile cu cei dragi vor fi pline de viață. Veți descoperi și alte aspecte ale personalităților din jurul vostru. Cu prietenii, stați calmi, chiar dacă anumite remarci nu vă sunt cu adevărat pe plac!

SCORPION

Cuadratura dintre Mercur și Uranus nu va fi în mod special de partea voastră, dragi nativi Scorpion! Va deranja energia ambientală și ar putea duce la anumite tensiuni în relațiile voastre. Fiți deosebit de atenți la felul vostru de a comunica!

La serviciu, veți fi mânați de o dorință de schimbare profesională. Nu vă simțiți suficient de consultați în echipa voastră sau credeți că vă lipsește autonomia. Abordați lucrurile în mod clar și calm și cereți mai multă responsabilitate din partea colegilor voștri!

Nu este cea mai bună zi pentru a vă planifica programul de weekend. Urmează o seară grozavă, dacă aveți suficientă energie pentru a profita de oportunitățile pe care zeii dragostei sunt dispuși să vi le ofere. Nu vă epuizați deci, păstrați puțin din energia voastră pentru momente mai plăcute!

SĂGETĂTOR

Cuadratura dintre Marte și Neptun formată pe cerul vostru vă face să vedeți lucrurile și oamenii într-un mod distorsionat, dragi nativi Săgetător! Iar dacă sunteți într-o relație, abțineți-vă să-i spuneți partenerului vostru ce credeți! Acesta nu ar înțelege cu adevărat pentru ce îl criticați.

Dacă șeful vostru vă stresează la locul de muncă, nu reacționați în niciun fel! Intrați într-o tăcere diplomatică! Acum nu este momentul să pierdeți tot ce ați construit în timp. Așa că, gândiți-vă la asta de două ori înainte de a vorbi!

Nu sunteți obișnuiți să vă ocupați de poveștile altora și nu veți dori să vă schimbați acest comportament acum. Cu toate acestea, tulburările care gravitează în jurul vostru vă pot tulbura ziua atât de mult, încât va trebui să interveniți pentru a menține calmul. Totuși, nu vă implicați prea tare!

CAPRICORN

Datorită prezenței Soarelui în sextil pe cerul vostru astral, veți fi strălucitori în această zi, dragi nativi Capricorn! Este o zi favorabilă pentru a vă exprima, a cere și a îndrăzni. De asemenea, dacă sunteți într-un cuplu, programul vostru va fi încărcat. Vreți să dați un impuls relației voastre și veți găsi o modalitate de a o face.

Contextul astral este favorabil și din punct de vedere financiar. Chiar dacă trebuie să faceți cumpărături, veți face achiziții bune. Veți fi destul de mulțumiți de ele. Jucătorii la loterie ar putea beneficia chiar de un pic de noroc. Pe scurt, veți avea o zi fără griji.

Îi veți antrena la distracție pe toți cei din jur cu buna voastră dispoziție. Lozinca zilei va fi “cine vă iubește, vă urmărește!” Și veți avea dreptate.

VĂRSĂTOR

În această zi, dificultatea în a vă exprima emoțiile poate duce la unele neînțelegeri, dragi nativi Vărsător! Vă simțiți lăsați deoparte de partenerul vostru. Mergeți chiar atât de departe, încât vă veți întreba ce vi se ascunde și veți experimenta un sentiment de neliniște. Dar cum vă așteptați ca partenerul vostru să vă ghicească suferința, dacă nu îi spuneți? Vorbiți cu el!

La serviciu, nu puteți fi cei mai buni. Responsabilitățile voastre devin împovărătoare. Nu vă lăsați copleșiți de oameni care vă consumă timpul! Izolându-vă, vă veți recăpăta energia și eficiența. Așa că, deocamdată, stați la distanță! Nu încercați să înrăutățiți lucrurile dacă vă simțiți provocați de oameni fără scrupule. Păstrați-vă mintea lucidă!

În familie, aveți grijă cum vă gestionați nervozitatea! Dacă vă enervați, poate fi contraproductiv. Rămânând calmi vă puteți face vocea auzită.

PEȘTI

Iată o minunată configurație astrală pe cerul vostru, dragi nativi Pești! Totuși, partenerul vostru se poate supăra din cauza dorinței voastre copleșitoare de a avea întotdeauna ultimul cuvânt. Pentru a-l liniști, arătați-i că părerea lui contează pentru voi, chiar și în chestiuni neimportante!

Creativitatea și ideile voastre vor uimi la serviciu sau în orice activitate în care sunteți angajați. Veți fi remarcați și lăudați pentru perspicacitatea și eficiența voastră. Totuși, rămâneți modești, deoarece o parte nu vă va aprecia atât de mult și veți evita astfel invidia.

Fie că este vorba despre cei dragi sau de prieteni, veți folosi puțină autoritate pentru a restabili echilibrul din jurul vostru. Mesajul vostru pentru ei va fi: “Ascultați-vă unii pe alții, ca să vă înțelegeți. Dați dovadă de toleranță între voi!” Fiți siguri că va fi primit bine!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 23 ianuarie 2022

Astrologii vin cu veşti bune în plan sentimental pentru unii nativi ai zodiacului. Un context ...