Horoscop 11 august 2018. Iubire pătimaşă, bani şi un prieten viclean

Horoscop 11 august 2018. Această zi va surprinde pe mulți cu simplitatea și imprevizibilitatea ei. Fie că este vorba despre dragoste, noroc, afaceri sau sănătate, orice plan pregăteşti azi va fi total inutil.

De asemenea, astăzi este o zi foarte bună pentru împăcări. Dacă resimţiţi vreo animozitate faţă de cineva, azi vă puteţi elibera de tot negativisul.

Horoscop 11 august 2018 Berbec

Berbecul astăzi decide să înceapă un proiect de acasă foarte consumator de timp. Dacă nu aveţi cunoştinţe temeinice în domeniu, nu risca să faci ceva la ce nu te pricepi. Angajează o echipa de constructori profesioniști și designeri. Nu căutați persoane care susțin că vor efectua în mod competent această reparație sau construcţie, fără a avea experiență în astfel de activități.

Da, va trebui să scoateţi nişte bani din buzunar, dar, de fapt, se dovedește că aceasta este o economie. E mai ieftin să dai nişte bani unor profesionişti decât sa plăteşti reparaţiile unor greşeli ale tale.

 

Horoscop 11 august 2018 Taur

Taurul va petrece 11 august bucurându-se de viața personală. După o călătorie lungă, cealaltă jumătate va reveni acasă și veți simți o enormă bucurie. Ţi-a fost foarte dor şi acum în sfârşit poţi să te bucuri de dragostea voastră.

Toate celelalte lucruri le vei lăsa pentru mai târziu, hotărând să te concentrezi în întregime pe comunicarea cu sufletul tău. Seara, veți merge la restaurant și toți cei care se uită la voi vor fi încântați de dragostea afişată în ochii dvs. când vă uitați unul la celălalt.

 

Horoscop 11 august 2018 Gemeni

Pentru Gemeni, un eveniment important al acestei zile va fi sosirea unei rude iubite. Vorbiţi timp de mai multe ore, găsind tot mai multe subiecte de discuție. Nu rămâneți tăcut despre viața personală.

Ruda dvs. experimentată se va întreba de ce sunteți atât de neglijent în ceea ce privește căsnicia sau romantismul. Vă va oferi sfaturi preţioase despre cum să reaprindeți iubirea în interiorul cuplului dvs. și cu siguranță veți profita de acest sfat chiar azi.

 

Horoscop 11 august 2018 Rac

Racul astăzi va refuza o călătorie ca să participe la o întâlnire importantă. Veți dori să vă dedicați sâmbăta pentru îngrijirea sănătăţii, aşa că în programul zilei, în plus față de somnul complet, veţi face o plimbare prin aer curat, o vizită scurtă la plajă și tratamente de înfrumusețare acasă.

Seara, unul dintre prietenii dvs. vă va invita la un eveniment distractiv, dar veți răspunde cu un refuz. Veți înțelege că întâlnirile de la miezul nopții nu-i fac bine trupului tău obosit. E un pas excelent şi responasbil, pe care îl faci.

 

Horoscop 11 august 2018 Leu

Leul pe 11 august 2018 va lăsa cu îndemânare un dialog foarte complex, dar foarte productiv, într-un final. În ciuda faptului că e weekend, îţi doreşti să rezolvi imediat o problemă care te-a măcinat toată săptămâna.

Astfel, în câteva ore vei rezolva în această sâmbătă ce n-ai reuşit toată săptămâna. Rezultatul este unul excelent, pentru că îţi deschide posibilitatea unui câştig suplimentar, deloc de neglijat.

 

Horoscop 11 august 2018 Fecioară

Fecioara va petrece această sâmbătă trebăluind prin casă, făcând curat şi pregătindu-se de o vizită anunţată. Seara e timpul pentru petrecere, dar nu o ţii la tine. Vei trudi câteva ore, aşa că nu prea te atrage asemenea gest. Vei merge la petrecerea unui prieten apropiat, dar total fără chef, din cauza muncii depuse la curăţenie.

Însă, aici vei întâlni pe cineva care va trezi în tine sentimente uimitoare. Deşi total neinteresantă la început, această persoană ţi se pare tot mai atractivă, culminând cu o invitaţie în oraş.

 

⬇Citește articolul pe pagina următoare - Putin mai jos, dupa publicitate gasiti pagina cu numarul 2!⬇

x

Check Also

Horoscopul de Weekend 22-24 Aprilie 2022

Energiile acestui weekend ne îndeamnă să ne eliberăm de anumite presiuni și să ne dedicăm ...