Horoscop 10 decembrie 2022

În timpul acestei zile se recomandă monitorizarea respectării simțului proporției. Acum nu este bine să cădeți într-un optimism excesiv dar nici nu se merită să evaluați situația dintr-o perspectivă pesimistă. Bucuria excesivă sau, dimpotrivă, seriozitatea, în această zi este puțin probabil să vă ducă la succes.

Dacă în comunicarea cu ceilalți întâmpinați vreo fricțiune (și este foarte probabil), cea mai bună soluție ar fi să nu exagerați pe partea negativă a lucrurilor, ci să vă abateți atenția către ceva pozitiv, iar atunci problemele care au apărut, de cele mai multe ori, se vor rezolva de la sine.

Taurii sunt mai senzuali ca oricând, Gemenii își dedică întreaga zi partenerilor, Fecioarele sunt mulțumite de deciziile luate, Scorpionii primesc cadouri, în timp ce Vărsătorii își fac planuri de vacanță.

BERBEC

S-ar putea să simțiți că o distanțare crește între voi și partenerul vostru, dragi nativi Berbec! Amintiți-vă că el are liberul arbitru! Nu încercați să-i stăpâniți sentimentele, altfel s-ar putea să lărgiți și mai mult decalajul dintre voi! Mai bine îmbrățișați-l!

De ceva vreme, este posibil să fi avut îndoieli cu privire la activitatea voastră profesională. Pentru cei care lucrează în artă sau în alte meserii creative, în prezent vă aflați într-o fază destul de euforică, ceea ce vă face să simțiți că v-ați atins obiectivele.

Veți putea fi confuzi cu privire la relația voastră cu copiii. Poate v-ați arătat puțin prea exigenți în ultimele zile? Încercați să vă regândiți felul în care abordați lucrurile! Relațiile cu prietenii ar putea fi, de asemenea, destul de tulburate în această zi.

Traditii si Obiceiuri de anul nou! VIDEO mai jos, Distribuie mai departe clipul, nu lasa datinile sa moara! Lasa un Like si un comentariu la video si spune parerea ta! Multumim!

TAUR

Ziua promite să fie plină de senzualitate, dragi nativi Taur! Acest aspect astral vă trezește toate simțurile și asta e puțin spus. În cuplu, partenerul vostru ar trebui să fie atent, deoarece senzualitatea voastră naturală este înzecită acum. Seara promite niște momente speciale.

La serviciu veți deveni deosebit de eficienți. Sunteți plini de energie și o folosiți pentru a munci din greu. În plus, entuziasmul îl dați mai departe tuturor colegilor. Este o perioadă foarte favorabilă, iar rezultatele vor fi pe măsură.

Acasă sunteți ca un uragan. Și îi antrenați pe toți în energia voastră. Vreți o actualizare a treburilor casnice și totul decurge așa cum vreți: noi spații de depozitare, mobilier rearanjat, etc. Da! Sunteți la voi acasă. Asigurați-vă că toată lumea este de acord cu ideile voastre, totuși!

GEMENI

Această zi va fi dedicată dragostei, pentru majoritatea dintre voi, dragi nativi Gemeni! Sextilul format pe cerul vostru vă induce abilități maxime de comunicare și veți dori să vă împărtășiți ideile. Dimineața, veți fi în modul „seducție”. Aveți grijă! Pentru unii, s-ar putea să fiți tentați de cineva care vă poate duce pe o cale periculoasă. Pentru alții, este armonie totală!

O zi frumoasă la locul de muncă. Mai ales dacă lucrați în echipă. Să presupunem că nu veți fi deosebit de productivi dar veți crea o atmosferă excelentă. Prin urmare, veți fi iertați pentru ineficiență.

Veți petrece o parte din zi gândindu-vă la partenerul vostru, pentru cei care au norocul să aibă unul. Veți uita chiar și de unele obligații familiale. Bine, e în regulă, dar ați putea să vă reamintiți din când în când!

RAC

Dragi nativi Rac, cuadratura dintre Marte și Neptun formată pe cerul vostru vă induce o stare de îndoială, și asta în toate domeniile vieții voastre. Nu sunteți siguri că puteți iubi în continuare, cum ați făcut-o până acum. Depinde de voi să răspundeți la această întrebare.

La serviciu, veți fi oarecum morocănoși sau veți avea tendința să jucați rolul avocatului diavolului, fără să vă dați seama. Dacă puteți, evitați să vă implicați în conversații!

Unele mici conflicte cu familia sau prietenii vă obligă să luați atitudine pentru o cauză sau să apărați anumite idei. Există câteva câștiguri morale dar există și compromisuri ce pot fi întotdeauna găsite. Soluția va veni din combinarea tuturor ideilor voastre. Nimeni nu poate avea pretenții că are cea mai bună idee. Acest lucru va readuce armonia în relațiile voastre.

LEU

Pe cerul vostru astral este o configurație planetară care nu vă ajută prea mult în această zi, dragi nativi Leu! Veți bloca o mulțime de acțiuni și încăpățânarea voastră va fi exacerbată. Fie că sunteți într-un cuplu sau singuri, este recomandat să evitați toate discuțiile, oricât de inofensive ar fi acestea. Așadar, este mai bine să așteptați câteva zile, ca influența acestei cuadraturi să se îndepărteze de voi.

La serviciu, toată lumea va avea arta și modalitatea de a vă enerva și veți fi într-o dispoziție groaznică. Aveți grijă la felul în care vă exprimați cerințele! Nu aveți nimic de câștigat mergând singuri pe front și în acest fel.

Atmosfera în familie va fi foarte tensionată, așa că trebuie să împiedicați ca unele discuții să se transforme într-un adevărat război. Și, în starea voastră, este posibil să vă enervați prostește pe oamenii la care țineți.

FECIOARĂ

Pluto în armonie cu semnul vostru vă influențează să faceți câteva schimbări în viața voastră, dragi nativi Fecioară! Și deoarece este vorba despre o armonie astrală, aceste schimbări vor merge în direcția corectă. Fie că sunteți într-un cuplu sau celibatari, veți fi mulțumiți de deciziile voastre la sfârșitul zilei.

La serviciu, vă așteaptă o zi foarte încărcată. Motivația voastră vă permite să faceți un mare pas înainte și să duceți la bun sfârșit o mulțime de lucruri pe care le-ați tot amânat. Veți fi deosebit de mândri de voi și veți avea de ce!

La nivel de familie, s-ar putea să fiți puțin prea autoritari. Dar trebuie spus că este timpul să refaceți anumite reguli. Trebuie să vă exprimați constructiv, fără a apela la critici. Puneți-vă în locul celorlalți și veți reuși să înțelegeți mai bine lucrurile!

BALANȚĂ

Cuadratura dintre Mercur și Uranus, formată pe cerul vostru, nu vă ajută deloc în această zi, dragi nativi Balanță! De asemenea, indiferent dacă sunteți într-un cuplu sau singuri, aceasta nu este ziua potrivită să exprimați tot ceea ce credeți. Veți fi deosebit de neîndemânatici.

La serviciu, vă veți întreba ce face cu adevărat meseria voastră pentru voi. Se pare că aveți nevoie doar de puțină reînnoire, ca să rupeți rutina cea plictisitoare. Nu e chiar atât de rău, așa că fiți rezonabili în judecățile voastre.

Nu încercați să vă dați acum cu părerea. Mai ales cu cei dragi. Nu vă puteți controla cu adevărat cuvintele și s-ar putea să vă enervați pe un membru al familiei. Chiar nu aveți nimic de câștigat din asta, decât să vă simțiți vinovați. Nu veți putea schimba lumea sau oamenii.

SCORPION

Jupiter în armonie cu semnul vostru este adesea purtător de vești bune, dragi nativi Scorpion! Celibatari, voi veți fi cei mai privilegiați sub acest context astral! Cu siguranță veți primi un mesaj sau un apel care vă va face deosebit de fericiți.

Pentru cei aflați în cupluri, nu vă faceți griji, și voi ar trebui să fiți răsfățați de această configurație astrală! O surpriză, un cadou, un răspuns mult așteptat? Totul este posibil.

La serviciu, ziua ar trebui să meargă mai bine decât vă așteptați. Problemele pe care trebuia să le rezolvați într-o vreme și care erau mai mult sau mai puțin blocate, acum pot fi rezolvate.

Relațiile sociale vor fi identice cu ceea cele de ieri, nici mai mult, nici mai puțin. Dacă au fost tensionate, puteți profita de această configurație astrală pentru a relaxa atmosfera.

SĂGETĂTOR

Vă așteaptă o zi destul de dificilă, dragi nativi Săgetător, cu această cuadratură pe cerul vostru, mai ales că implică Mercur și, deci, e vorba de comunicare! Iar dacă sunteți într-o relație, evitați să abordați subiectele delicate. Nu vă puteți abține să jucați pe avocatul diavolului și discuțiile s-ar putea termina cu un conflict.

La serviciu, veți avea multe probleme, nu numai pentru a vă transmite mesajele, ci și pentru a asculta ceea ce vi se spune. Veți fi deosebit de enervați și vă va fi foarte greu să așteptați până la sfârșitul zilei.

Veți avea tendința de a fi entuziasmați mai mult decât trebuie. Într-adevăr, veți avea multe probleme în a suporta cea mai mică remarcă. Mercur vă face să interpretați greșit ceea ce vi se spune. Ceea ce poate face să fiți puțin prea aspri în cuvintele voastre. Atenție!

CAPRICORN

Fiți atenți la comportamentul vostru în această zi, dragi nativi Capricorn! Mai ales pe latura sentimentală. Într-adevăr, această cuadratură formată pe cerul vostru vă face nervoși, nerăbdători și nu foarte toleranți. Veți avea tendința să vă consumați nervii pe partenerul vostru care nu vă poate înțelege cu adevărat reacțiile.

Dacă nu vă regăsiți locul la serviciu, înseamnă că nici nu știți ce vreți cu adevărat. Ar trebui să vă gândiți puțin mai mult la dorințele voastre reale.

Colegi, prieteni, membri ai familiei voastre… veți căuta țapi ispășitori pe care să dați vina. Dar să știți că acest lucru nu va funcționa. Singurul rezultat va fi doar o amplificare a conflictelor. Așadar, chiar dacă este foarte dificil, încercați să vă asumați cât mai multe din greșelile comise!

VĂRSĂTOR

În această zi, Luna vă face viața mai ușoară, fiind susținută în influențele sale de Jupiter, dragi nativi Vărsător! Viața voastră amoroasă se va îmbunătăți de pe urma acestui context astral. Într-adevăr, vă veți bucura de o seară foarte intimă.

La serviciu, folosiți-vă spiritul analitic pentru a face bilanțul, fără a vă lăsa influențați! Într-adevăr, sub privirea lui Jupiter, Luna vă mângâie în deciziile voastre. Acest sextil este excelent pentru discuții sau parteneriate, iar inițiativele voastre vor fi binevenite.

Jupiter vă influențează să faceți planuri de viitor pentru familie, cum ar fi vacanțe, achiziții de obiecte, etc. Vă planificați programul pentru o săptămână sau dictați fiecăruia în parte o mică listă “to-do” de urmat: să bage rufele murdare la mașina de spălat, să ajute la bucătărie, să facă ordine, etc. Nu le va conveni tuturor.

PEȘTI

Dacă ați decis să faceți din această zi una a comunicării cu partenerul vostru, dragi nativi Pești, ați putea avea unele dezamăgiri, deoarece acesta nu va fi foarte receptiv! Înainte să vă descurajați sau să vă enervați, întrebați-vă dacă are altceva în minte care îl împiedică să vă asculte!

La serviciu, dacă nu le arătați celorlalți ce puteți face, veți aștepta mult și bine ca ei să vă observe talentele și abilitățile. Trebuie să aveți puțin tupeu și ei vor fi mai atenți, observându-vă talentele profesionale.

În ceea ce privește chestiunile de familie, dacă nu vă simțiți băgați în seama de cei din jur și mai ales dacă nu vă raspund clar la întrebări, acceptați situația! În orice caz, ar trebui să aveți satisfacții și răspunsuri înainte de sfârșitul zilei.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 23 ianuarie 2022

Astrologii vin cu veşti bune în plan sentimental pentru unii nativi ai zodiacului. Un context ...