Horoscop 1 martie 2021

O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi să ne punem o dorinţă, să avem grijă să ne-o împlinim şi să le oferim şi celor din jurul nostru un gest de prietenie, de dragoste.

Majoritatea nativilor au, astăzi, parte de discuţii pe marginea unor subiecte de ordin financiar. Unii se pot bucura de anumite premii, însă alţii trebuie să se gândească serios la posibilitatea de a-şi schimba locul de muncă pentru a obţine venituri mai mari.

Vibraţia zilei este 1 și să-ncepem lucruri noi, în care s-avem încredere.

 

HOROSCOP 1 MARTIE 2021 BERBEC

La voi apar oameni speciali, lucruri care să vă suscite interesul şi o să fructificaţi situaţiile momentului care vă ies în cale. Se pare ca s-a îmbunatatit comunicarea cu partenerul de cuplu şi o să vă străduiţi să păstraţi nivelul ridicat de înţelegere şi poate vă căsătoriţi cât de curând.

Berbecii simt că viața lor socială a avut foarte mult de suferit în ultima perioadă. Obligațiile morale pe care crezi că ți le-ai făcut nu te lasă să mai vezi lucrurile limpede și te consideri vinovat pentru orice întâmplare nefericită din viața ta și a celor apropiați. Este momentul să te deconectezi de la toate gândurile negative, să-ți iei inima în dinți și să vorbești deschis despre tot ceea ce te apasă. Oamenii dragi ție îți sunt alături necondiționat și te vor înțelege perfect. Nu-ți pierde încrederea în tine și nu uita că n-ai întâlnit obstacol în viață care să te pună la pământ.

 

HOROSCOP 1 MARTIE 2021 TAUR
Poate vă duceţi într-un city break sau va fi o altă surpriză de ziua mărţişorului. Se poate s-o porniţi la drum, c-o fi vreo zi de naştere sau aveţi de oferit cuiva un mărţişor, de oferit, de primit, e o tensiune emoţională care va ţine în priză.

Nativii zodiei Taur încep ziua cu o veste excelentă. Afacerea pe care o ai și în care ți-ai investit toate resursele financiare dă, în sfârșit, roade. Prima zi a primăverii s-a dovedit a fi mereu o zi specială în viața ta, deci o poți nota în calendar pentru următoarele dorințe. Finalul zilei îți mai aduce o veste bună. O persoană la care nici nu te gândeai dorește să deveniți parteneri de afaceri, iar business-ul tău ar putea să înfloreacă pe zi ce trece. Analizează bine totul și încearcă să iei cea mai bună decizie pentru tine.

 

HOROSCOP 1 MARTIE 2021 GEMENI
Voi poate vă faceţi un pic de mişcare, practicaţi un sport, plecaţi în plimbare în parc, sau prin împrejurimi. O ieşire în lume, prietenii va invită să reluaţi nişte preocupări care să vă destindă, să consolidaţi şi relaţiile amicale, să nu vă lipsească socializarea.

Ziua de luni îți este dedicată în totalitate. Te simți încărcat cu foarte multă energie pozitivă și nici măcar mersul la job nu ți se mai pare o povară. Îți descoperi pasiuni noi și întâlnești persoane speciale care pot schimba cursul vieții tale. Apusul soarelui, care îți place atât de mult, poate accentua conexiunea amoroasă care a avut loc peste zi. Astrele îți recomandă să te bucuri de fiecare moment și să lași iubirea să pătrundă în viața ta.

 

HOROSCOP 1 MARTIE 2021 RAC
E un moment ideal să salvaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală cu un mărţişor, un ghiocel, să nu ezitaţi. Poate-i invitaţi pe la voi pe cei dragi să sărbătoriţi primăvara şi să vă bucuraţi de veştile bune pe care-o să le-mpărtășiti la cafea, la un suc.

Astăzi, nativii Rac au tendința de a face o mulțime de meditații psihologice. Simți că nu-ți găsești locul și nimic din ceea ce faci nu are o logică precisă. Ești confuz, nu reușești să înțelegi nimic din ceea ce ți se cere sau ți se explică și vrei să faci lumină în mintea ta. Ia-ți câteva momente pentru tine și încearcă să dai un sens lucrurilor care se întâmplă. Ești o persoană credincioasă, și, cu siguranță, o rugăciune te va ajuta și de această dată.

 

HOROSCOP 1 MARTIE 2021 LEU
O cină romantică ar vorbi de la sine despre sentimente şi intenţiile pe care le-aveţi faţă de fiinţa iubită. O să vă ia prin surprindere mesajele, vizitele celor care va tot duc dorul şi o să petreceţi ziua cu ei, fie că rămâneţi acasă, fie că ieşiţi pe undeva, să vă relaxaţi.

Nativii Leu trebuie să-şi găsească echilibrul pentru a trece cu bine peste una dintre cele mai pline zile din ultima perioadă. Aveţi de răspuns la multe mesaje şi de participat la multe activităţi ce implică efort fizic, aşa că ideal ar fi să profitaţi la maxim de fiecare moment de respiro apărut. În a doua parte a zilei purtaţi discuţii importante despre o relaţie profesională sau o relaţie amoroasă.

 

HOROSCOP 1 MARTIE 2021 FECIOARĂ
Poate vă suna cineva care vă dă de lucru şi-o să fiţi încântaţi, c-aveţi nevoie de bani, ca orice om. O să aveţi ceva de sărbătorit şi poate ieşiţi în oraş, vă daţi întâlnire cu mai vechi şi mai noi prieteni c-aveţi planuri pentru nişte evenimente cu participare largă.

Ziua de astăzi se anunţă una tocmai bună pentru nativii Fecioară de a-şi pune talentele în valoare. Acestea vă pot ajuta să obţineţi o promovare la locul de muncă sau să schimbaţi locul de muncă pe care îl aveţi în acest moment cu unul care vă asigură un venit mai mare. Important este să nu vă pierdeţi cumpătul în momentele mai dificile şi să aşteptaţi cu multă răbdare premiul cel mare.

 

HOROSCOP 1 MARTIE 2021 BALANŢA
Un anturaj vesel, care să se asorteze cu starea voastră de spirit şi o să vă prindă bine o ieşire cu grupul. Poate aveti musafiri, unii dintre ei s-or fi autoinvitat, poate pentru că are legătură cu mărţişorul şi unii vin, alţii pleacă, şi-o să tot fie casa plină.

Nativii Balanţă au parte de o zi mai spirituală în care caută să-şi satisfacă anumite plăceri personale. Nu contează cât de mare este preţul plătit, atâta timp cât, la finalul zilei, sunteţi fericiţi şi liniştiţi. Uşurinţa pe care o aveţi în exprimare vă ajută să obţineţi suportul altor persoane în vederea îndeplinirii unor obiective la care, cu puţin timp în urmă, nici nu aveaţi puterea să vă gândiţi.

 

HOROSCOP 1 MARTIE 2021 SCORPION
Poate vă invita cineva dintre ai voştri, din familia lărgită, la un grătar, o cafea, să celebraţi sosirea primăverii. E cineva care vrea să ieşiţi la o întalnire şi poate fi punctul de plecare într-o aventură de-o viaţă, c-aveţi multe lucruri în comun.

Scorpionii au nevoie, astăzi, de linişte, iar acest aspect vă face să vă ţineţi la distanţă de evenimentele care se pot transforma într-o socializare excesivă. Încercaţi să intraţi în contact cu cât mai puţine persoane şi să nu vă lăsaţi copleşiţi de numeroasele informaţii care vă parvin pe canale dintre cele mai diferite. Căutaţi să fiţi o persoană cât mai discretă pe întreg parcursul zilei.

 

HOROSCOP 1 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR
Se poate să primiţi o invitaţie specială la un brunch, o fi ziua cuiva de naştere, ori de căsătorie. O să le faceţi o surpriză unor fraţi sau surori, şi scoateţi la plimbare, la pădure, după ghiocei, sau găsiţi altceva în ton cu sărbătoarea să vă rămână o amintire frumoasă.

Luni, nativii zodiei Săgetător se vor confrunta cu tot felul de sentimente contradictorii. În plan profesional, schimbările apărute la serviciu în ultima perioadă te pun pe gânduri și începe să încolțească ideea unei schimbări. Nu duci lipsă de oferte, însă astrele te sfătuiesc să chibzuiești bine înainte de a lua o decizie. Încearcă să îți limpezești mintea și să nu grăbești lucrurile în niciun fel. Fii calm şi rezolvă problemele pas cu pas și evită situațiile tensionate, mai ales dacă nu te implică direct.

 

HOROSCOP 1 MARTIE 2021 CAPRICORN
Poate alegeţi un loc inedit în care să petreceţi o astfel de zi alături de fiinţa iubită şi să luaţi şi o decizie foarte importantă. Se poate să faceţi cunoştinţă pe la sindrofiile la care ajungeţi, cu vreun sponsor, un partener de afaceri, un colaborator de care să vă lege o muncă de durată.

Capricornii, la început de săptămână, sunt sfătuiţi să îşi canalizeze energia în zona financiară. Poate ar trebui să îţi găseşti un nou job mai bine plătit sau o nouă colaborare. Astrologii recomandă să ai curaj, să ieşi din zona de confort şi să îţi testezi limitele. S-ar putea să ai de câştigat. În plan persoanal, vei avea parte de surprize plăcute din partea persoaneii iubite. Seara, o vei petrece cu un prieten drag, care are nevoie de sfatul tău într-o problemă care îl macină şi pentru care nu găseşte rezolvare.

 

HOROSCOP 1 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR
Se poate să plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva, să vă bucuraţi de faptul că sunteţi între ai voştri şi că vă remontaţi fizic, psihic. O să vă duceţi şi într-o vizită, o să staţi şi la aer, veţi diversifica programul, cât să vă hrăniţi şi sufleteşte, vă duceţi pe la spectacole, să scăpaţi de monotonie.

Astăzi, Vărsătorii trebuie să fie puternici şi să lupte cu fantomele trecutului. O persoană cu care ai avut cândva o relaţie de iubire reapare în viaţa ta şi îţi provoacă tot felul de sentimente confuze. Încearcă să priveşti toată situaţia asta într-un mod pozitiv, fii puternic şi încearcă să-ţi păstrezi echilibrul emoţional. Seara va fi una liniștită, plăcută şi relaxantă, alături de familie, departe de stres sau problemele de orice fel.

 

HOROSCOP 1 MARTIE 2021 PEŞTI
Vă scoate cineva la o cafea să se asigure c-o să lucraţi împreună la proiectul la care v-ar aduce bani şi poate şi faima. Întâlnire importantă, cu cineva care nu vrea să piardă şi îşi pune toate speranţele în răspunsul vostru, că vreţi să fiţi împreună.

Peștii sunt sfătuiți, astăzi, să stea departe de magazine. Chiar dacă eşti tentat să cheltuieşti cât mai mult, încearcă să te abţii sau să te limitezi la o sumă mică. În plan profesional, apare o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi. Astfel de şanse nu apar prea des, aşa că fii curajos şi profită de ce-ţi oferă astrele. Sentimental, lucrurile stau foarte bine, eşti fericit şi ai tot ce ţi-ai dorit. Păstrează asta oferind atenţie, tandreţe şi multă iubire partenerului de viaţă.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...