Horoscop 1 – 7 octombrie. Două zodii beneficiază de puterea lui Venus retrograd

Venus retrogradează din 5 octombrie prin semnele Scorpion și Balanță, iar acest eveniment îi influențează pe nativi.

Horoscop 1 – 7 octombrie Berbec

Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de casă, familie şi mentalul profund. Se concturează reconfigurarea relaţiilor cu familia şi cu neamurile.

Sunt posibile despărţiri de unele persoane care până nu demult îţi erau apropiate şi confidente, însă te poţi alătura altor personaje mult mai folositoare vieţii tale actuale.

Sunt momente excelente pentru curăţenii generale, reparaţii de anvergură, dar şi pentru achiziţionarea unui spaţiu nou de locuit sau a unui teren.

Atenţie că manifeşti tendinţa de a te refugia în domeniul profesional, în detrimentul familiei. De aici pot rezulta discuţii aprinse cu cei dragi.

Încearcă să te împarţi echitabil atât în familie, cât şi domeniul muncii. Relaţiile colegiale sunt conflictuale, de aceea bazează-te doar pe forţele tale şi evită provocările celorlalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv.

Horoscop 1 – 7 octombrie Taur

Începutul săptămânii îţi poate aduce o călătorie importantă vizavi de domeniul profesional, de cel al studiilor sau la o rudă apropiată.

Vei avea imboldul de a pune la punct pe cineva din anturajul apropiat, care în ultimul timp ţi-a cam pus beţe în roatele destinului. Se recomandă prudenţă, întrucât se pot strica definitiv relaţii importante.

Pe de altă parte, bine ar fi să faci o curăţenie drastică printre oamenii apropiaţi. Gândirea şi comunicarea sunt destul de afectate, de aceea exersează lecţia tăcerii sau vorbeşte puţin, dar concis.

Acasă, în familie este nevoie de sprijinul tău, fie că este vorba despre curățenii, reparații, investiții locative, fie un membru al familiei are nevoie de sprijinul tău moral sau material.

Se recomandă prudenţă, discernământ şi detaşarea faţă de problemele celorlalţi. Canalizează-ţi energia către un hobby sau către întâlniri şi dialoguri cu un prieten de încredere.

Horoscop 1 – 7 octombrie Gemeni

Capitolul financiar va cunoaşte revigorări. Ori primeşti un cadou important sau o sumă de bani consistentă, ori vin veşti mult aşteptate legate de condiţiile de muncă. De fapt, provocarea momentului constă în a-ţi muta atenţia de la aspectele materiale ale vieţii şi a te orienta mai mult către cele spirituale.

Divinitatea are în permaneţă grijă să ai toate cele necesare atât trupului, cât şi sufletului. Emotivitatea este la cote înalte, de aceea dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de activităţi de rutină. Foarte active sunt relațiile cu anturajul apropiat.

Întâlniri, discuții, dar și controverse destul de puternice. Prudență, răbdare și detașează-te de problemele celorlalți! finalil săptămânii este favorabil activităților domestice și pentru trasarea unor planuri noi.

Horoscop 1 – 7 octombrie Rac

Săptămâna aceasta sunt momente excelente de a-ţi remodela personalitatea şi modul de relaţionare cu tot ce este în jurul tău. Mergi la un salon de cosmetică sau de întreţinere corporală, îmbunătăţeşte-ţi garderoba sau stai de vorbă cu specialişti în dezvoltare personală.

Bine ar fi să fii prudent la proiectele şi colaborările în care eşti implicat, deoarece pe de o parte vin lucruri bune, însă pe de alta există şi multe neînţelegeri. Pe 4 şi pe 5 Octombrie se anunţă cadouri, recompense mărunte, dar suficiente cât să îţi bucure sufletul.

Sunt posibile cheltuieli sau cumprături importante ce îți vor fi utile pe termen lung. În ultima parte a săptămânii se întrezăresc multe drumuri pe distanţe scurte la rude şi prieteni.

Pentru alţii se poate ivi ocazia participării la cursuri de formare, perfecţionare sau pur şi simplu la un curs plănuit ceva mai demult. Relaţiile cu cei din anturajul apropiat sunt provocatoare.

Horoscop 1 – 7 octombrie Leu

Debutul săptămânii îţi aduce schimbări profunde în gândire. Stările tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea fii cât mai retras şi discret. Sănătatea este vizată de astre pe segmentele aparatului digestiv şi osos. Nivelul energetic îţi este la cote joase, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de treburi uşoare.

Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale în prima parte a săptămânii. Începând cu 4 Octombrie te vei simţi mai bine, venind în mijlocul celorlalţi cu forţe noi. Totuși, nu forța nota și evită implicarea în treburile celorlalți.

Persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta mult, fie în plan personal, fie în plan profesional. Spune clar ce ai de spus și ferește-te de frivolități. Există unii în preajma ta care îți vânează gesturile și vorbele. În ultimele zile ale săptămânii apar cheltuieli cotidiene, dar și primești bani sau cadouri substanțiale.

Horoscop 1 – 7 octombrie Fecioara

Relaţiile de prietenie sunt un capitol important al acestei săptămâni. Te poţi despărţi uşor de vechile cunoştinţe, însă se face loc în viaţa ta pentru alte personaje mult mai interesante şi de folos. Un protector important se va retrage din preajma ta.

Relaţiile sentimentale sunt dinamice, iar în funcţie de caz, copiii roiesc în jurul tău şi cu bune şi cu altele mai puţin.

Datorită forfotei sociale în care ești implicat, acum ai nevoie de detașare, odihnă, momente de singurătate și de dialog interior. Sunt zile bune pentru o analiză atentă a oamenilor şi evenimentelor din jurul tău.

Priveşte obiectiv ce se petrece şi detaşează-te de persoanele care îţi pun beţe în roate. Sănătatea inimii şi a sistemului circulator sunt deficitare. Plimbă-te în aer liber, meditează într-o biserică si dormi mai mult. Spre finele săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...