Fenomenele astrologice care vor avea loc luna ce vine: Pentru ce zodii se aliniază planetele încă de pe 3 septembrie

Luna septembrie se anunță una plină din punct de vedere astrologic. Evenimentele care ne schimbă viețile încep încă de pe 3 septembrie.

Evenimente astrologice în luna septembrie 2018:

Pe 3 septembrie 2018, luni, Venus din Balanță va fi în sextil cu Mercur în Leu, un eveniment astrologic care ne va ajuta să combinăm utilul cu plăcutul indiferent ce facem în viață.

Pe 6 septembrie Mercur va intra în zodia Fecioară, aceeași zi în care Saturn va reveni în tranzit direct în zodia Capricorn.

Pe 9 septembrie Venus va începe să tranziteze zodia Scorpion, oferindu-i nativului de apă gura de aer proaspăt de care avea nevoie.

Pe 9 septembrie vom avea Lună Nouă în zodia Fecioară, prilej cu care zodiile de pământ și de apă vor lua decizii care le vor schimba definitiv viețile.

Marte intră în Vărsător pe 11 septembrie. Războinicul Marte îi va oferi acestui nativ motive de îngrijorare, fapt pentru care trebuie să acționeze cu maximă prudență.

Pe 21 septembrie Mercur va intra în Balanță, aducându-i acestui semn de aer înțelepciunea necesară pentru a lua decizii importante mai ales din punct de vedere carieristic.

Pe 25 septembrie va avea loc Luna plină în Berbec, iar zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor primi vești importante însoțite de promisiuni și de sume frumușele de bani.

Pluto își reia tranzitul în Capricorn la final de lună, chiar în ultima zi, pe 30. Atunci vom avea parte de evenimente imprevizibile. Vom intra în luna octombrie cu tot felul de situații complicate, cu incertitudini care se vor intensifica, ba chiar multiplica.

Așadar, avem parte de o lună septembrie plină de surprize uriașe, plină de neprevăzut. Vom avea parte de toamnă cel puțin la fel de interesantă precum tot restul anului. Pentru unii nativi, binele va veni abia din 3 septembrie, iar planetele îi vor ocroti în fața obstacolelor.

Horoscop chinezesc septembrie 2018. Zodiile care pierd și care câștigă totul

ZODIA ȘOBOLAN. În septembrie s-ar putea să primești vești neplăcute de la doctor. Ar fi bine să îți schimbi dieta și stilul de viață haotic.

ZODIA BIVOL. Septembrie e o lună a renovărilor, a corectărilor, a noilor începuturi dintre cele mai promițătoare.

ZODIA TIGRU. Pot apărea mici probleme de natură tehnică (se strică telefonul, televizorul, ceva nu funcționează cum trebuie), iar aceste probleme îți dau planurile peste cap. E timpul să faci investiții serioase să îți reînnoiești aparatura de care depinzi zi de zi.

ZODIA IEPURE. Diversitatea este cuvântul care va defini luna septembrie. Vrei să încerci tot felul de experiențe noi, să mergi în locuri în care nu ai mai fost, iar asta e foarte bine.

ZODIA DRAGON. Energiile pozitive pun stăpânire asupra ta. Protecția divină de care te bucuri te va ajuta să realizezi ce îți dorești.

ZODIA ȘARPE. Viața este de multe ori o cursă nedreaptă. Este momentul să privești cu atenție ce decizii iei.

ZODIA CAL. Energiile pământești te ridică. Ești legat de glie, dar într-un mod frumos, într-un mod sustenabil.

ZODIA CAPRĂ. Stresul trebuie îndepărtat sau diminuat cu orice preț. Nu poți continua în acest stil pentru că nu te ajută absolut deloc.

ZODIA MAIMUȚĂ. Totul se așază într-un echilibru care te surprinde și pe tine. Faci schimbări pentru binele tău și al celor din jur.

ZODIA COCOȘ. Capacitatea ta de a schimba lucrurile în bine este foarte mare. Luna septembrie e benefică în acest sens.

ZODIA CÂINE. O faci pe detectivul toată luna în speranța că vei descoperi vreo infidelitate. Vei ajunge la concluzia că ești pe drumul greșit.

ZODIA MISTREȚ. Ai nevoie să recontactezi natură. Plimbările în aer liber, micile excursii la munte sau la mare sunt recomandate în luna septembrie.

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...