Femeile și bărbații din zodiac: Ce îi unește, ce îi deosebește. Care sunt zodiile care nu se vor înțelege niciodată

Chiar dacă sunt născuți în aceeași zodie, bărbații și femeile sunt diferiți. Femeile Scorpion au un alt comportament și alte trăsături față de bărbatul Scorpion, iar asta e valabil pentru toate zodiile.

Caracteristicile pentru femeile și bărbații din zodiac
FEMEIA BERBEC vs. BĂRBATUL BERBEC

Femeia Berbec este mai stabilă, mai conciliantă, mai pregătită pentru viața de familie pe când bărbatul Berbec este mai aventurier, mai spontan și, cum se zice, îi sare țandăra repede.

FEMEIA TAUR vs. BĂRBATUL TAUR

Aceștia au mai multe în comun decât ar crede. Bărbatul Taur este ”de casă”, la fel și femeia Taur. Aceștia pot forma un cuplu frumos împreună.

FEMEIA GEMENI vs. BĂRBATUL GEMENI

Bărbatul Gemeni este ceva mai profund în gândire față de femeia Gemeni. Acesta caută sensuri ale vieții, pe când femeia Gemeni o trăiește un pic mai superficial.

FEMEIA RAC vs. BĂRBATUL RAC

Femeia Rac e dintr-o bucată. Nu îi plac ocolișurile și poate fi rea de gură, pe când bărbatul Rac este ceva mai sensibil, mai introvertit.

FEMEIA LEU vs. BĂRBATUL LEU

Femeia Leu este petrecăreață, dornică de aventuri, dornică de momente frumoase, la fel și bărbatul Leu. Acesta din urmă este ceva mai sensibil față de femeia Leu și poate fi supărat foarte ușor.

FEMEIA FECIOARĂ vs. BĂRBATUL FECIOARĂ

Femeia Fecioară este extrem de puternică și își urmărește interesele cu o răceală și o logică de invidiat. Bărbatul Fecioară este mai inteligent însă din punct de vedere emoțional, însă este și el capabil de strategii complicate.

FEMEIA BALANȚĂ vs. BĂRBATUL BALANȚĂ

Femeia Balanță este împăciuitoare, bărbatul este certăreț și dornic să își impună punctul de vedere chiar și când evidența e alta.

FEMEIA SCORPION vs. BĂRBATUL SCORPION

Femeia Scorpion este sensibilă, misterioasă, iubitoare, ironică. Bărbatul Scorpion poate avea un comportament histrionic și vrea cu orice preț să atragă atenția.

FEMEIA SĂGETĂTOR vs. BĂRBATUL SĂGETĂTOR

Femeia Săgetător se enervează repede, bărbatul Săgetător e ceva mai calm. În relații, femeia Săgetător este vulcanul, iar bărbatul este apa care curge lin, domol.

FEMEIA CAPRICORN vs. BĂRBATUL CAPRICORN

Femeia Capricorn este mai sensibilă și nu ascunde asta, pe când bărbatul Capricorn știe să se prefacă foarte bine, așa că nu vei ști niciodată ce simte sau cum gândește.

FEMEIA VĂRSĂTOR vs. BĂRBATUL VĂRSĂTOR

Atât femeia Vărsător cât și bărbatul Vărsător sunt sensibili, au spirit aventurier și sunt extrem de visători. Nu prea sunt diferențe între cei doi.

FEMEIA PEȘTI vs. BĂRBATUL PEȘTI

Nici aceștia nu se deosebesc foarte tare. Împart cam aceleași caracteristici: sunt însetați de putere, iubesc din toată inima și le place să dramatizeze unele situații în viață.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...