Femeile lui Dumnezeu. Zodii cărora Domnul le-a dat puteri speciale

Or fi femeile considerate mai slabe decat barbatii, dar se pare ca Dumnezeu tot prin ele lucreaza mai bine. Astrologii au ajuns la concluzia ca exista trei zodii care par sa aiba parte de o influenta divina mult superioara celorlalte zodii. Practic, vorbim despre femeile alese, carora li s-au dat puteri speciale.

Fecioară

Femeia Fecioară este ambițioasă și foarte riguroasă. Prin ea, Dumnezeu își impune cuvântul său, căci de o Fecioară ascultă toată lumea. Are și ea o capacitate extrasenzorială cu care este înzestrată și prin intermediul căreia anticipează, ghicește pur și simplu ceea ce urmează să se întâmple.

Vărsător

Pe femea Vărsător, Dumnezeu a înzestrat-o cu puterea de a vedea în viitor. E mereu cu un pas înaintea tuturor, ea fiind cea care dă tonul lucrurilor. Fiind mereu cu un pas înaintea tuturor, ea este cea care are puterea de a schimba lumea.

Pești

E sensibilă și empatică, dispusă mereu să se sacrifice pentru binele celorlalți. E un fel de întruchipare feminină a Mântuitorului. Femeia Pești este sensibilă și emotivă, ceea ce o ajută să citească dincolo de cuvinte și de fapte.

Top 3 zodii de femei cicălitoare

Unele zodii iubesc atât de mult comunicarea, încât simt mereu nevoia să spună ce au pe suflet. Și, eventual, să se facă exact cum vor ele.

Specialiste în cicăleală, nu se vor liniști până când nu vor despica firul în patru, de mai multe ori la rând, pentru a se asigura că toată lumea a înțeles ideea.

Gemeni
Femeile din Gemeni au impresia despre ele că știu cum să-și exprime sentimentele, doar că o fac țipând și enervându-se de fiecare dată când persoana iubită comite infracțiunea de a avea o părere diferită. Așa ceva nu se permite, pentru că oricum doar ele știu adevărul, motiv pentru care vor petrece toată ziua și o bună parte din noapte demonstrând ce și cum trebuie făcut. Dacă le spui că sunt cicălitoare nu rezolvi nimic, pentru că vor tura motoarele și mai tare, pentru a demonstra contrariul. Cine are noroc de a da peste o astfel de reprezentantă a zodiei Gemeni va avea nevoie de multă răbdare. O mică problema la o ureche ar putea fi de ajutor, de asemenea.

Fecioară
Fecioarele, specialiste cu studii superioare în cicăleală. E greu de spus dacă o fac premeditat sau pur și simplu au cearta în sânge. Cert este că sunt băgate în priză de dimineața până seara și analizează fiecare gest al partenerului, pentru a găsi cele mai mici imperfecțiuni. Și sunt atât de multe, în ochii lor, încât nu le ajunge ziua pentru o analiza pertinentă. Se vor rezuma la câteva ore bune de ținut morală, cu privirea ațintită de parcă e ultima discuție a vieții. Cine se încumetă să dea replica trebuie să-și aducă aminte de celebra frază folosită de agenții FBI: tot ce spui poate și va fi folosit împotriva ta.

Capricorn
Femeile din Capricorn nu cicălesc, ele dau sfaturi. Nu insistă zile întregi asupra unui detaliu nesemnificativ, ci se asigură că au fost înțelese. Și sub nicio formă nu repetă aceleași lucruri mereu, pe un ton specific profesoarelor de matematică, ci sunt clare în exprimare. Fiind înarmați cu adevărul în mână, unicul adevăr, e practic imposibil să le spui ceva nativilor din această zodie. Vei stârni o furtună tropicală, cu tunete și fulgere, purtată din bucătărie în dormitor și retur, până la asfințit. La un moment dat, atunci când se vor plictisi de cicălit, vor trece în final la “adevăratele probleme” ale partenerului, care chiar trebuie discutate serios.

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...