Ești pregătit să afli ce spune despre tine anul în care te-ai născut?

Ultima cifra a anului tau de nastere este deosebit de importanta. Aceasta favorizeaza una din cele 5 elemente de baza in Feng Shui. si acest element defineste cele mai insemnate momente in destinul tau.

Conform calendarului chinezesc antic, pe baza caruia se orienteaza horoscopul oriental, cele cinci elemente de baza – Lemnul, Focul, Pamantul, Aerul si Apa – ne conduc viata si formeaza relatia de cauza-efect. Astrologii considera ca aceste elemente exercita o influenta puternica nu doar asupra naturii omenesti, ci si asupra caracterului acesteia. Ele determina organizarea mentala, obiceiurile si preferintele personale.

Care e anul tau de nastere? Uita-te la ultima cifra si afla ceva nou despre tine!

Daca ultima cifra a anului este:

0 sau 1, anul este caracterizat de elementul Metal
2 sau 3, anul este caracterizat de elementul Apa
4 sau 5, anul este caracterizat de elementul Lemn
6 sau 7, anul este caracterizat de elementul Foc
8 sau 9, anul este caracterizat de elementul Pamant
METAL

Elementul metal este simbolul flexibilitatii si al concentrarii. Esti o persoana hotarata, perseverenta, care se bazeaza pe propriile puteri. Ai o fire rezervata, cu o mare nevoie de spatiu personal, de aceea ceri celor dragi sa iti ofere libertate. Unele persoane te pot considera sofisticat si pretentios.

Ajuti mereu oamenii si porti de grija celor dragi, insa niciodata nu mergi sa ceri ajutor de la altii. Prin acest comportament independent al tau atragi respectul anturajului. Nu suporti ca cineva sa se amestece in viata ta sau sa iti dea sfaturi fara sa i le ceri.

 

APA

Apa simbolizeaza adaptabilitatea si fluiditatea. Esti o persoana empatica, sensibila si creativa. Intuitia ta este foarte buna. Vorbesti mult, fiind un partener de conversatie placut, insa posezi si abilitatea secreta de a influenta gandurile altora. Fiind deosebit de abil in manipulare adesea iti stapanesti partenerul de cuplu fara sa fii agresiv si fara sa te certi. In general, toata lumea te considera o persoana draguta.

Esti capabil sa ii utilizezi pe ceilalti intr-un mod foarte practic pentru a-ti atinge scopurile. Actionezi cu fluiditatea unui rau, afectand mediul tau inconjurator cu puterea ta interioara si cu calmul tau fermecator. Castigi cu usurinta increderea si afectiunea altora si apoi acestia te urmeaza oriunde vrei tu.

 

LEMN

Elementul lemn este simbolul cresterii si al progresului. Precum inelele din trunchiul unui copac se inmultesc in fiecare an, asa faci si tu, cresti pe an ce trece si te imbogatesti cu noi experiente si cunoastere. Dinamic si activ, socializezi usor si incerci sa iti mentii mereu o atitudine pozitiva in fata provocarilor vietii. Pe plan profesional, esti un excelent organizator, faci planuri la scara larga. Esti capabil sa iei decizii bune deoarece iti pasa de cei cu care lucrezi. Ceilalti au incredere in tine.

Mintea ta deschisa si compasiunea de care dai dovada te face un excelent prieten si coleg. Personalitatea ta cauta in jur mereu oportunitati de crestere si de innoire. Tu intelegi si identifici valoarea si potentialul pe care il ai tu si pe care il poseda ceilalti. Siguranta ta de sine te face sa actionezi conform convingerilor tale. Esti persoana de baza in grupurile sociale din care faci parte.

FOC

Elementul foc este simbolul pasiunii si al actiunii, al miscarii rapide, al activitatii. Tu esti o persoana dinamica, intreprinzatoare, aventuroasa, nelinistita, comptetitiva, puternica. iti place sa razi si sa privesti viata cu optimism. Faci gesturi nebunesti uneori, din cauza entuziasmului tau. Vei avea parte de multe cuceriri in dragoste deoarece esti seducator si afectuos.

Traiesti mari pasiuni, savurezi fiecare clipa din jocul iubirii si te implici total in relatia ta. In viata profesionala posezi calitati de lider, deoarece competitiv si motivat, te intereseaza ca sa obtii rezultate. Treci prin viata cu un zambet de persoana puternica, un entuziasm impulsiv si o agitatie plina de nerabdare. Inspiri pe altii prin actiunile tale hotarate si felul tau dinamic de a fi.

 

PAMANT

Elementul pamant este simbolul stabilitatii, al sigurantei, al increderii. Esti o persoana inteleapta, rabdatoare, perfectionista, prudenta. iti iei responsabilitatile in serios si te sacrifici pentru binele celorlalti.

Oamenii gasesc in tine un bun sfatuitor si o oaza de liniste, deoarece tu privesti viata cu seninatate. imparte intelepciunea ta cu ceilalti si invata-i sa atinga linistea mentala pe care tu o posezi. iti vor fi recunoscatori pentru acest lucru. Spiritul tau pragmatic este apreciat la locul de munca. Deoarece esti loial si de incredere, ti se vor incredinta sarcini de coordonare sau administrare. Domeniul afacerilor este unul in care gasesti mare satisfactie.

Sunteți curioși să știți ce destin vă așteaptă? Apelați la ajutorul numerologiei, care vă spune viitorul în funcție de ultima cifră a anului în care sunteți născut…

Oamenii din element al pământ iubesc disciplia

Aveți ultima cifră a anului de naștere 8 sau 9? Înseamnă că faceți parte din elementul pământului, iar acest lucru vă face răbdători, ambițioși și dotați cu o intuiție ieșită din comun. Dar și puțin… zgârciți, din prea multă chibzuință.

În ceea ce îi privește pe cei care au ca ultima cifră a anului de naștere, 6 sau 7, sunt născuți aventurieri, dar în același timp lideri și mereu învingători, în orice situație s-ar afla. Pentru că nu suport singurătatea, aceștia vor avea mereu alături diferite persoane și vor ști să iubească cu pasiune.

Oamenii născuți sub patronajul copacului
Oamenii născuți sub patronajul copacului, adică cei care au ultima cifră a anului de naștere 4 sau 5 nu vor putea să stea niciodată locului prea mult timp, au multe pasiuni și sunt foarte loiali, dar și extrem de harnici, lucru care le va aduce multă prosperitate.

Dacă aveți ca ultimă cifră a anului de naștere 2 sau 3 înseamnă că sunteți extrem de fermecători, creativi și vă place să fiți extrem de independenți. Din păcate, vă veți confrunta în dese rânduri cu probleme și situații dificile, dar asta nu înseamnă că nu le veți depăși, motiv pentru care veți fi de multe ori invidiați.

Nu în ultimul rând, oamenii metalului (cei care au ultima cifră a anului de naștere 0 sau 1) sunt persoane independente, dar de multe ori egoiste, care au tendința de a conduce și a fi puțin dictatori.

Cum vă influențează viața numărul casei sau apartamentului în care locuiți!

Atunci când achiziționăm o casă sau un apartament, nu doar poziția și prețul acesteia sunt importante. Specialiștii în numerologie afirmă că trebuie să fim atenți la numărul locuinței, doar așa vom ști dacă acolo ne vom simți bine sau nu în noul nostru cămin.

Cum calculezi numărul casei
Pentru a afla care este numărul casei trebuie să scrieți pe o hârtie adresa, apoi să adunați toate numerele pe care le conține. De exemplu locuiți pe bulevardul Coșbuc 3, bloc 9, scara 1, apartament 22. Adunați 3+9+1+22 = 35. Adunăm din nou 3+5 = 8. Dacă locuiți la casă, pe strada Amaradia, nr.34, adunați 3+4 = 7… ș.a.m.d. Acesta este, de fapt, în numerologie, numărul casei dumneavoastră.

Iată ce reprezintă acesta
– Numărul 1 este alocat unei locuințe unde va fi multă acțiune. În această casă veți avea multă lumină și nu trebuie să o aglomerați cu obiecte care nu vă sunt utile.

– Dacă numărul casei este 2, înseamnă că ați ales o casă confortabilă, care atrage prietenii și unde veți fi ocrotiți.

– Casa cu numărul 3 exprimă libertate. Atenție! În această casă veți putea câștiga dar și pierde în egală măsură!

– Specialiștii spun că locuințele cu numărul 4 sunt cele mai dificile, putând cauza atât probleme emoționale cât și financiare celor care locuiesc aici.

– O casă plină de energie, care atrage oamenii dar și noutățile este casa cu numărul 5, potrivită mai ales pentru cei singuri.

– Casa cu numărul 6 inspiră frumusețe și creație, iar cei care locuiesc aici vor avea parte de multe șanse.

– Celor credincioși dar și pasionaților de activități spirituale li se potrivește casa cu numărul 7. Atenție! Poate avea defecte pe care să nu le descoperiți decât mai târziu!

– Casa cu numărul 8 este deschisă, primitoare, încredere! Pentru a-și păstra toate aceste calități, trebuie să o decorați modern.

– Persoanele care-și caută un drum în viață trebuie să caute casa cu numărul 9, care inspiră echilibru și bunătate.

Vezi aici ce spune inițiala numelui despre personalitatea ta. Totul în funcție de numerologie!

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...