Ele sunt zodiile pe care Crăciunul le va prinde fără bani… Până la iarnă vor sărăci

Următoarele luni de zile vor fi problematice din punct de vedere financiar pentru anumite semne zodiacale.

Lipsa unui plan concret de investiții și îndatorările excesive le vor aduce acestor nativi o serie de eșecuri pe linie. Așadar, dacă vor să le fie bine trebuie să fie extrem de atenți pe ce dau banii.

Zodiile care sărăcesc până la iarnă sunt:
BERBEC: Acești nativi au parte de provocări financiare destul de dure în perioada următoare. Lunile octombrie și noiembrie vor fi unele dificile mai ales pentru Berbecii care au familie.

Trebuie să economisească niște bani serioși. Unii se vor trezi că au de dat bani serioși la școală, pentru copii, alții sunt puși în situația de a ajuta anumite rude aflate în dificultate.

VĂRSĂTOR: Nativii de aer au de trecut prin tot felul de obstacole din punct de vedere bănesc. Nu vor avea noroc la bani până la iarnă. Totuși, de Crăciun s-ar putea trezi cu o serie de cadouri sau bani în plic de la cine nu se așteaptă.

SCORPION: Scorpionii vor avea parte de suișuri și coborâșuri din punct de vedere material. Nu vor reuși să obțină tot ce își doresc lunile următoare.

Una din cauzele sărăciei care se anunță pentru ei este lipsa unei perspective clare, de viitor, pentru bunătarea lor materială și a celor dragi. Scorpionii trebuie să coboare cu picioarele pe pământ și să nu mai tot viseze cu ochii deschiși.

RAC: Racii vor avea ocazia să își schimbe situația profesională, dar asta cu mult curaj. Trebuie să se rupă de locurile toxice.

Anumite locuri toxice, poate chiar cel de muncă, le va aduce mai puțini bani în buzunare și mai mult stres. Racii sunt avantajați să facă schimbările necesare până la începutul lunii octombrie, în caz contrar vor strânge cureaua.

 Zodiile care divorțează în această toamnă

Se anunță o toamnă plină de neprevăzut pentru câteva zodii, care vor decide că este mai bine să o ia pe un alt drum față de partenerul de viață. Neînțelegerile din ultima perioadă vor ajunge la cote maxime și nu este exclus ca mulți dintre acești nativi să se separe definitiv de persoana iubită. Iată care sunt zodiile care divorțează în această toamnă.

Nativii zodiei Săgetător trec prin clipe dificile în viața de cuplu în această toamnă. Cu Saturn aflat în Casa relațiilor, dragostea și căsătoria riscă să aibă de suferit în această perioadă. Acești nativi simt că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață și nu trebuie să surprindă pe nimeni atunci când vor anunța că au luat o decizie radicală.

Cei care au o relație de lungă durată cu partenerul de viață probabil că au trecut deja în ultima perioadă prin niște certuri serioase. Nativii zodiei Săgetător se gândesc din ce în ce mai mult la o despărțire definitivă și la o nouă viață. Au dreptul să fie fericiți și împliniți, iar această viață nu le mai oferă deloc sentimentul de liniște pe care îl doresc alături de partenerul de viață.

Nici nativii zodiei Balanță nu se pot lăuda cu o viață sentimentală prea fericită în această toamnă. Extrem de determinați să aibă o familie fericită, dar și o carieră care să le ofere zilnic satisfacții, cumva aceștia se vor împotmoli în această toamnă.

Vestea va lua pe toată lumea prin surprindere, inclusiv pe partenerii de viață
Unii nativi vor decide să renunțe la agitația pe care le-o provoacă partenerul de viață și să se concentreze asupra altor lucruri care contează mai mult pentru ei. Vestea divorțului va cădea ca un trăznet pentru cei din jurul lor, care îi considerau extrem de fericiți.

Nativii zodiei Balanță au de luat decizii extrem de dificile în această perioadă, definitorii pentru viitorul lor. Sunt sfătuiți să aleagă și cu inima, deoarece s-ar putea să regrete amarnic deciziile luate la supărare.
class=”about hidden-xs”>

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...