Ele sunt zodiile care se hrănesc cu energia ta. Ferește-te de ele în octombrie, scot ce e mai rău din tine!

Trei zodii sunt recunoscute drept vampiri energetici, asta pentru că te seacă de putere cu simpla lor prezență.

Sunt dominatoare și de multe ori e suficient să tacă pentru a face rău ori pentru a transmite o energie negativă. Iată care sunt cei trei nativi.

Cele 3 zodii care se hrănesc cu energia ta bună

PEȘTI. Acest semn zodiacal are un talent în a se impune, în a face ca toată lumea să fie atentă la ei. Îi place să fie în centrul atenției și să bârfească, iar uneori transmite niște unde vibraționale negative.

Nativul Pești are întotdeauna ceva de comentat, indiferent de situație. Mereu există ceva care îl nemulțumește.

LEU. Leul te stoarce de orice energie posibilă. Este atât de energic, de pozitiv. E mereu în vervă, mereu gata de acțiune. Nu stă locului o clipă și asta poate obosi extrem de tare.

Dacă ești o persoană care funcționează 24 din 24 la turație maximă, atunci te vei înțelege bine cu o persoană născută în zodia Leu.

BERBEC. Nativul Berbec poate fi insuportabil la prima vedere și asta pentru că impune un soi de respect, dar mai mult forțat. Acest semn de foc nu se joacă cu focul, însă îi ”arde” întotdeauna pe cei din jur cu simpla atitudine.

Știe să facă diferențe între chestiuni care se pot interpreta și tocmai din acest motiv iese mereu bine la suprafață.

Berbecul este loial prietenilor săi, însă de multe ori face compromisuri de dragul de a ieși el în avantaj și poate fi un trădător redutabil.

Zodiile afectate de echinocțiul de toamnă. Totul se schimbă pentru ei în această zi

Pe data de 23 septembrie are loc echinocțiul de toamnă. Este momentul în care ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ, datorită faptului că Soarele se află exact pe ecuatorul ceresc. Acum Soarele traversează ecuatorul ceresc trecând din emisfera cerească nordică în cea sudică, în jurul datei de 23 septembrie și este un eveniment care afectează și zodiile. Iată care sunt zodiile afectate de echinocțiul de toamnă.

Prima zodie care va avea avea emoții din cauza echinocțiului de toamnă este zodia Taur. Nativii acestei zodii nu se simt prea bine din cauza energiei puternice care există în acest moment. Taurilor li se recomandă în această zi să încerce să se adapteze, chiar dacă totul va fi foarte ciudat în jurul lor. Este o zi de cumpănă pentru Tauri și trebuie să treacă peste această provocare fără să se plângă prea mult.

Nici nativii zodiei Gemeni nu sunt favorizați de echinocțiul de toamnă. Aceștia se simt fără putere și au impresia că cineva sau ceva le pune piedică în această zi. În plus, nativii zodiei sunt obosiți la serviciu și s-ar putea să facă față cu greu tuturor cerințelor.

Ar fi bine să ceară ajutorul pentru că nu este bine să încerce să rezolve totul singuri. În această perioadă, Mercur începe o alianță cu Saturn, iar acest lucru nu este benefic pentru nativii zodiei Gemeni. Acestora li se recomandă să aibă mai multă răbdare, căci lucrurile se vor așeza în câteva zile.

Nativii zodiei Fecioară, sfătuiți să nu își piardă speranța
Cât despre zodia Fecioară, a venit momentul în care Soarele iese din această zodie, iar acest lucru îi va afecta pe toți nativii, care nu se vor simți bine în pielea lor. E o perioadă în care mulți dintre ei vor fi apatici și va fi greu ca cineva să comunice și să se înțeleagă cu ei. În ciuda tuturor piedicilor, nativii zodiei Fecioară pot avea beneficii materiale, așa că acest lucru va mai echilibra balanța.

Fecioarele sunt sfătuite să nu își piardă speranța și să aibă încredere în faptul că este doar o stare trecătoare. În zilele următoare, discuțiile în contradictoriu și insuccesele vor dispărea și vor face loc unui echilibru acasă și în viața profesională.

 

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...