Ele sunt femeile lui Dumnezeu – E un noroc să le ai în viaţă. Zodiile cărora Domnul le-a dat puteri speciale

Astrologii au realizat horoscopul celor mai puternice femei din zodiac, iar trei dintre ele sunt cu totul speciale. Iată despre ce este vorba:

Vărsător: Pe femea Vărsător, Dumnezeu a înzestrat-o cu puterea de a vedea în viitor. E mereu cu un pas înaintea tuturor, ea fiind cea care dă tonul lucrurilor. Fiind mereu cu un pas înaintea tuturor, ea este cea care are puterea de a schimba lumea.

Fecioară: Femeia Fecioara este ambiţioasă şi foarte riguroasă. Prin ea, Dumnezeu îşi impune cuvântul său, căci de o Fecioară ascultă toată lumea. Are şi ea o capacitate extrasenzorială cu care este înzestrată şi prin intermediul căreia anticipează, ghiceşte pur şi simplu ceea ce urmează să se întâmple.

Peşti: E sensibilă şi empatică, dispusă mereu să se sacrifice pentru binele celorlalţi. E un fel de întruchipare feminină a Mântuitorului. Femeia Peşti este sensibilă şi emotivă, ceea ce o ajută să citească dincolo de cuvinte şi de fapte.

Printre cele mai apreciate femei din horoscop se numără și nativele berbec, pentru care niciun joc de seducție nu este prea greu. Sunt femei puternice, care știu mereu ce își doresc de la viață și de la bărbatul pe care îl iubesc.

Personalitatea lor atrage pe oricine și asta le face pe femeile berbec să fie mereu curtate și apreciate. Partenerul unei astfel de zodii este cel mai fericit bărbat din Univers, fiindcă nu va duce lipsă de nimic.

Departe nu sunt nici reprezentantele zodiei leu, care șochează mereu printr-o personalitate puternică, ieșită din comun. Chiar dacă sunt extrem de pătimașe, leoaicele ar face totul pentru iubitul sau soțul lor. Nu degeaba sunt ele adevărate „regine ale Junglei”!

De asemenea, și femeile din zodia scorpion sunt o adevărată binecuvântare pentru orice bărbat. Iubitore, atente și pătimașe, nativele acestei zodii știu exact cum să își țină iubitul sau soțul aproape. Și unde mai pui și că au un farmec deosebit!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...