Ele sunt cele mai ghinioniste zodii in luna aprilie! Vezi si tu daca te afli printre ele!

Aceste zodii vor fi, in luna Aprilie, cele mai ghinioniste si batute de soarta. De la serviciu, la iubire si sanatate – nimic nu o sa le mearga bine.

Vezi daca te afli in acest top si incearca sa iei masuri. Care este zodia care ascunde suferinte mari, dar zambeste mereu? Afla ce spun astrele!

Sagetator- horoscop Aprilie

Chiar daca e mai mereu fericit, Sagetatorul ascunde suferinte mari. In luna Aprilie, trebuie sa lupte foarte mult pentru a-si mentine situatia financiara stabila, iar atunci cand crede ca totul ii merge bine, primeste o lovitura care ii demoleaza tot ce a construit.

Pesti

E foarte naiv si se ghideaza in viata dupa ceea ce ii dicteaza sentimentele. Are tendinta in luna Aprilie sa ia decizii neinspirate si vede doar ceea ce si-ar dori sa vada, nu realitatea. Practic, isi face rau singur. Pentru dragoste, lupta chiar si cand nu mai are nicio sansa.

Gemeni

In luna Aprilie, nativul acestei zodii e posibil sa intampine probleme la locul de munca asa ca ar face bine sa fie mai atent. Daca este in cautarea unui nou loc de munca, ar fi bine sa stie ca aceasta luna nu iti va aduce mari sperante, asa ca e mai bine sa astepti.

Capricorn

Aceasta zodie nu o sa aiba puterea de intelegere a celor din jur, care il vor vedea drept o persoana foarte egoista. Trebuie sa incerce sa evite neintelegerile de la serviciu fiind mai atent la greselile pe care le face. Prima jumatate a lunii Aprilie este caracterizata si de un amestec derutant de perioade bune si neplacute in dragoste.

Balanta- horoscop Aprilie

Multe lucruri tin pe loc aceasta zodie. Totul se poate complica dupa ce prin preajma apare o fosta iubire care isi revendica dreptul, statutul, iar Balanta nu stie ce sa faca pentru a o indeparta. Acesti nativi vor incerca sa-si caute marea iubire in luna Aprilie, dar fara mare succes.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic: vineri, 25 septembrie 2020

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care au parte zodiile. ...