Efectele Lunii Noi în zodia Fecioară. 4 zodii vor întâmpina dificultăți de natură sentimentală

Luna Nouă din 9 septembrie în zodia Fecioară lasă urme adânci în sufletele nativilor. De altfel, câteva dintre efectele acestui eveniment astrologic încep să se vadă chiar de azi.

Zodiile de pământ au parte de insomnii atunci când Luna Nouă se produce într-un nativ de pământ. Cu alte cuvinte, noaptea de 9 spre 10 septembrie a adus în mințile Fecioarelor, Capricornilor și Taurilor tot felul de gânduri, poate chiar coșmaruri.

Aceste episoade ar putea continua pentru acești nativ câtă vreme nu fac nimic pentru a se redresa. Vor avea parte de situații care mai de care mai confuze la nivel emoțional și nu vor avea încotro decât să recunoască evidența: trebuie să o ia de la capăt cu mai mult entuziasm și de zece ori mai multă muncă.

Pentru zodiile de aer, cu excepția Gemenilor, patronați de Mercur, planetă care le guvernează și pe Fecioare, acest fenomen poate fi unul benefic. De ce poate fi și nu este 100%? Pentru că depinde de cum se raportează fiecare la criticile pe care le primesc și cum se compară cu ceilalți.

Așadar, Vărsătorii și Balanțele au șanse de creștere spirituală și profesională doar dacă văd cu exactitate unde greșesc.

Zodiile de foc devin mai vulnerabile și mai pasionale ca niciodată. Vor fi puse în situația de a minți pentru cineva drag și nu e exclus să cadă la mijloc. Așadar, Berbecii, Leii și Săgetătorii trebuie să se împartă între prieteni.

Zodiile de apă (Raci, Scorpioni, Pești) sunt în general avantajați de fenomenul de Lună Nouă, mai ales Racii. De data asta însă, luna producându-se în Fecioară, efectele pentru ei vor fi de ordin financiar și anume vor fi loviți de unde nu se așteaptă.

Previziuni karmice 10 – 16 septembrie 2018. Săptămâna revoltelor pentru 2 zodii

Multe semne zodiacale se vor afla la capătul puterilor în perioada următoare. Vor exista multe situații în care trebuie să se descurce contracronometru.

Previziuni karmice 10-16 septembrie 2018 pentru fiecare zodie:
ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii vor fi printre puținii avantajați. Luna le insuflă mai ales tinerelor suficientă poftă de muncă și senzualitate, astfel încât se vor face plăcute peste tot.

Fecioarele vor întâmpina dificultăți în plan relațional. Și problemele de sănătate se înmulțesc pentru acești nativi sau, mai degrabă, multe dintre ele sunt inventate. Fecioarele trebuie să scape de ipohondrie și să dea piept cu orice situație ar apărea. Trebuie să fie mai pozitive.

Capricornii se vor confrunta și ei cu câteva probleme de sănătate. Conform astrologilor, trebuie să aibă mai multă grijă de sistemul nervos.

ZODIILE DE AER:

Gemenii vor fi în dificultate. Multe din minciunile pe care le-au spus celor din jur vor ieși la iveală.

Balanțele au nevoie de mai multă odihnă. Vor primi câteva vești proaște la finalul săptămânii, așa că li se recomandă multă răbdare și calmitate.

Vărsătorii vor fi în lumea lor și, așa cum se întâmplă de obicei cu acești nativi, realitatea îi va lovi dur exact când nu se vor aștepta.

ZODIILE DE FOC:

Berbecii vor fi puși la muncă mai mult ca niciodată. Acesta este efectul intrării lui Mercur în Fecioară pe 10 septembrie.

Leii, în schimb, au o săptămână ceva mai agitată, Vor fi nevoiți să recunoască anumite greșeli pe care le-au făcut de dragul banilor.

Săgetătorii își caută dreptatea în toate părțile. O vor obține într-un final numai dacă se vor dota cu răbdare.

ZODIILE DE APĂ:

Racii se vor confrunta cu multe ostilități. Este o altă zodie marcată negativ de tranzitul lui Mercur în Fecioară.

Scorpionii vor avea parte de drumuri anevoioase, încărcate cu mult stres, iar Peștii vor fi puși pe harță.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...