Ea este cea mai loială zodie

Nativii din Zodia Taurului sunt uneori impulsivi, dar sunt mânați de cele mai nobile principii, precum dreptatea și adevărul. Trebuie să ai o personalitate puternică pentru a face față unui caracter impetuos ca cel al Taurului. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante. Află care sunt principalele caracteristici ale acestei zodii.

Repere în Zodia Taurului

Planeta guvernatoare: Venus

Elementul esențial: Pământul

Piatra prețioasă reprezentativă: smaraldul

Metalul reprezentativ: cuprul

Culoarea caracteristică: galben

Ziua cea mai favorabilă: vineri

Numerele norocoase: 4, 6

Personalitate

Bărbatul născut în Zodia Taurului este un om pe care te poți baza, atât ca prieten cât și ca soț, pentru că este: prevăzător; calculat; stabil; cald și loial; manierat.

Trebuie să fii prudentă în legătură cu anumite caracteristici ale partenerului nativ în Zodia Taurului: reacțiile lente, dar intense; posesivitate și gelozie; disprețul pentru profitorii materiali; perseverența îndelungată în anumite convingeri.

Femeia născută în Zodia Taurului are, la rândul său, aceste caracteristici, în egală măsură cu bărbatul. În mod specific: are un farmec feminin nesofisticat; își oferă ocazional puțin lux în privința vestimentației, a cosmeticelor și a bijuteriilor.

Profilul profesional al nativului Taur – sensibilitate artistică și simț estetic; un simț foarte dezvoltat al finanțelor; responsabilitate; atenție la detaliu; perseverență.

Cariera lui de succes poate fi, pe de o parte, în domeniul bancar sau în asigurări; pe de altă parte, poate reuși în profesiile artistice; dar cea mai reușită carieră poate rezulta din combinația celor două, adică în manageriatul artistic. Succesul va fi cu atât mai mare cu cât va lucra independent, ca liber profesionist sau întreprinzător; în orice caz, i se potrivește mai bine poziția de lider decât cea de subordonat.

Femeia născută în Zodia Taurului profită în carieră de atracția pe care o exercită, în sensul captării oprtunităților. Însă în ascensiunea ei se bazează pe calitățile sale reale.

Dragostea și căsnicia

Bărbatul din Zodia Taurului beneficiază de multă senzualitate și de o sexualitate viguroasă. Aventuros la tinerețe, devine pretențios și foarte atent atunci când e să-și aleagă partenera de viață. Iar odată luată marea decizie, este un familist convins și rareori divorțează. Este gelos și posesiv, deci trebuie scutit de amintirile despre relațiile trecute. Este foarte protector cu copiii, dar și autotitar, în măsura în care se impune.

Femeia născută în Zodia Taurului este, de asemenea, senzuală și foarte activă sexual. Inevitabilele ciondăneli casnice le rezolvă adesea în pat. Se descurcă excepțional în gospodărie cu capacitatea de planificare și cu puterea de muncă pe care le posedă. Este o mamă energică, protectoare și corectă.

Sănătatea

În general, Taurul este robust și rezistent. Zonele lui sensibile sunt gâtul și ceafa, riscând afecțiuni ca laringita sau spondiloza cervicală. Înclinația spre sedentarism și excese alimentare îl predispun la îngrășare și la boli circulatorii. Sunt frecvente bolile endocrine, mai ales în cazul femeilor. Taurul este hotărât să nu cedeze bolii, ceea ce îl face să neglijeze consultațiile medicale și controalele periodice.

Zodia Taurului este o zodie a forței și a onestității. Dacă îi respecți regulile, vei avea numai de câștigat.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...