Din toată inima! Zodiile cele mai bune: un top astrologic

Bunătatea este o calitate indispensabilă care o înfrumusețează, cu siguranță, orice o persoană. Știați că astrologii au realizat un top al celor mai bune semne ale zodiacului? Sunteți curioși să aflați ce loc ocupă zodia Dvs în această listă?

Locul 12: Gemeni.

Este un semn cam ciudat în ceea ce ține de bunătate. Putem, mai degrabă, considera atitudinea Gemenilor față de cei din jur drept una politicoasă, care ascunde însă o indiferență totală. Adică Gemenii arată că sunt gata să vă asculte și chiar să vă ajute, doar că cineva le interzice să facă acest lucru. În realitate le este indiferent. De fapt, Gemenii sunt deschiși doar în relația cu persoanele apropiate, precum și cu cei care merită. Și, apropo, nu toate rudele vor face parte din această listă, doar persoanele care merită.

 

Locul 11: Rac.

Este aproape la fel ca și în cazul Gemenilor. Racii vor fi buni cu persoanele apropiate, și, evident, cu cei care sunt buni cu ei. Spre deosebire de Gemeni, Racul nu este selectiv în raport cu rudele: toate rudele sale vor primi dragoste și bunătate din partea lor. Doriți să aveți relații bune cu acești nativi? Fiți deschiși cu ei și se vor comporta foarte bine cu Dvs.

 

Locul 10: Leu.

Nu este deloc cel mai bun semn zodiacal, este și unul dintre cele mai închise. Este foarte greu să înțelegeți ce este în inima lui și ce părere are despre Dvs. Nu veți putea afla acest lucru până în momentul în care va fi nevoit să-și arate sentimentele sale reale. Aceasta se referă nu doar la o atitudine bună, ci și la una rea. Leul poate urî fără a demonstra acest lucru. Dar nu va urî fără a avea vreun motiv. Pe lângă aceasta Leul este și răzbunător.

 

Locul 9: Capricorn.

Are caracteristici similare cu cele ale Leului. Capricornii sunt închiși și nu-și manifestă sentimentele. În situații de criză, desigur, demonstrează adevăratele sentimente și emoții, dar în viața de zi cu zi vrea să pară că nu-i pasă deloc de lumea din jur. În același timp Capricornii sunt buni cu aproape toată lumea, dar nu știu cum să demonstreze acest lucru.

 

Locul 8: Berbec.

Reprezentanții acestui semn nu pot face rău intenționat. Ei sunt atenți la sentimentele altora, dar în anumite limite. Berbecul nu se va uita niciodată înapoi, privește doar înainte. Din acest motiv Berbecul poate fi indiferent față de oamenii, care încearcă să-i stea în cale. Berbecului îi pasă foarte rar de părerea altcuiva, fapt care ar putea, de asemenea, să vă afecteze.

 

Locul 7: Fecioară.

Este un semn zodiacal foarte plăcut, care nu este în stare să facă rău nimănui. Trebuie să știți că Fecioara, ca și Leul, nu poate ierta, dacă a fost ofensată. Leul își va realiza un plan de răzbunare, dar Fecioara va trage doar o concluzie și va întrerupe orice relație cu persoana dată. Va fi imposibil să restabiliți astfel de relații: dacă a luat această decizie, nu o veți putea face să se răzgândească.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...