DESTINUL VIEȚII TALE, in functie de LUNA NAȘTERII!

Te-ai gândit că luna în care te-ai născut poate arăta multe despre tine și viitorul tău?

Ei bine, da, așa este, iar astăzi vom discuta despre fiecare lună în parte și vom face puțină lumină în destinele voastre!

IANUARIE
Vei fi mereu influențat de cifra 1. Ai calități de lider,  o fire independentă și ești un bun analitic.

Oamenii te urmează datorită firii tale carismatice, dar tu tinzi să fii atras de acele persoane care dau dovadă de același tip de putere și raționament, asemeni ție.

FEBRUARIE
Cifra ta este 2. Viața îți este definită de empatie și conexiune mentală în relația cu ceilalți. Pentru tine, relațiile de prietenie sunt foarte importante, iar din iubire faci un scop în viață.

Vor trece mulți ani până ce îți vei găsi jumătatea, dar va fi cu adevărat sufletul tău pereche!

MARTIE
Ești patronat de cifra  3. Ai o fire non-convențională și reușesti să te afirmi foarte ușor în carieră.

Nu ai mereu noroc, însă muncești pentru tot ceea ce realizezi. Treci prin câteva greutăți, însă în viața amoroasă nu ai probleme! Dacă vei asculta și sfaturile celor din jur, vei avea cu adevărat o viață frumoasă.

APRILIE
Cifra ta magică este 4. Ești o fire ambițioasă și nu te lași până nu reușești în tot ceea ce ți-ai propus.

Ai mereu o atitudine pozitivă și ești un exemplu demn de urmat pentru toți cei din jurul tău. Totuși, trebuie să ai grijă, deoarece aceste lucruri îți hrănesc orgoliu și poți începe să le dictezi celorlalți ce să facă.

MAI
Cifra 5 te ajută în exprimare  și în comunicare. Te exprimi cu ușurință și le transmiți, chiar și prin gesturi, informații celor din jurul tău.

Ești o fire jovială, deschisă, dar schimbătoare și capricioasă. Ai nevoie de spațiu personal și nu îi accepți nimănui să ți-l invadeze.

IUNIE
Cifra ta este 6. Ai o sensibilitate ieșită din comun și te împarți adesea între viața personală și cea profesională, dar nu faci compromisuri.  Nu trebuie să te implici foarte mult în relațiile amoroase, deoarece vei ave de suferit, partenerul profitând de emotivitatea ta.

Din punct de vedere profesional, ai toate șansele să devii director general.

IULIE
Cifra 7 spune despre tine că ești sincer și iubitor!

Pentru tine, familia este extrem de importantă, așa că îți dorești să vezi mereu membrii familiei strânși la aceeași masă.  Intuiția este punctul tău forte și  te ghidezi după sentimente și stările tale interioare.

Te exprimi prin artă și ai abilități de geniu!

AUGUST
Cifra 8 îți conferă ambiție și exuberanță.

Ai tendința de a deveni stâlpul comunității în care trăiești, ești muncitor și vei ajunge departe. Tu poți vedea lumea în ansamblu și ai o inimă foarte mare.

Cei din jur te iubesc și te respectă pentru ceea ce faci și pentru ceea ce ești.

SEPTEMBRIE
Cifra 9 spune despre tine că ești inteligent și flexibil. Te adaptezi ușor și ai abilitatea de a te conforma în orice context.

Tu veți viața asemeni unui profesor și înveți de la toți cei din jur. Dacă începi un proiect, nu te lași până nu obții tot ce este mai bun din el. Viața ta amoroasă este una roditoare și te căsătorești de tânăr.

OCTOMBRIE
10 este cifra norocoasă, o cifră care reprezintă vibrația înaltă a numărului 1. Acest număr te va ajuta să realizezi tot ceea ce îți propui.

Muncești mult și vei avea toate resursele să îți atingi obiectivele în viață.

În concluzie, dacă îți propui și faci tot posibilul pentru a ajunge în vârf, vei ajunge cu siguranță.

NOIEMBRIE
Te definește numărul 11. Acesta are vibrația înaltă a numărului 2 și te transformă într-un  mare maestru pasional.

Ești dinamic și ai tendința de a te mișca rapid, atunci când ai un anumit interes. Nu te stresezi și ești conștient că destinul nu prea poate fi schimbat!

DECEMBRIE
Cifra ta este 12 și provine din vibrația înaltă a numărului 3, făcându-te norocos și oferindu-ți caracteristici cu aspecte pozitive.

Norocul îți surâde în în carieră, în viața socială dar și în cea amoroasă, însă depinde numai de tine cum îți conduci acest noroc.

Îți plac distracțiile și aventurile cu prietenii, însă uneori uiți de responsabilități.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...