Destinul lor pare scris cu aur – 3 zodii care primesc totul de în septembrie

Horoscopul lunii septembrie arată că destinul a trei zodii se va schimba în luna septembrie. Unele persoane pur si simplu se nasc sub o stea norocoasa. Spre deosebire de alti oameni, acestea au astrele de partea lor în septembrie 2018.

3 zodii care primesc totul de la viața in septembrie Fecioara

Nativii Fecioara au totul. Poate nu stiai, dar aceasta zodie a dat pana acum cei mai multi miliardari. Analitici, tenace, perseverenti, obtin totul atat prin propria lor iscusinta, dar parca si ajutati de o mana divina.

Isi doresc din tot sufletul sa fie in top si reusesc intotdeauna. Sufera rar de tot in dragoste, pentru ca de cele mai multe ori aleg rational.

Citeste si Vibratia nasterii, deslusita pentru 2018. Ce te asteapta in urmatoarele 11 luni in functie de data nasterii

3 zodii care primesc totul de la viața in septembrie Scorpion

A fost daruit cu capacitatea de a intelege lucrurile dincolo de aparente. Are o intuitie deosebita, care il ajuta sa detecteze oportunitatile sau afacerile avantajoase.

Cand are un vis, nimic nu ii sta in cale. E in stare sa-si foloseasca si puterea de seductie. Are si ceva mai mult noroc, fiindca banii, spre exemplu, trag la el ca un magnet.

3 zodii care primesc totul de la viața in septembrie Leu

Un destin aparte are si Leul. Este considerat de prieteni, de cunoscuti, drept un norocos fara margini. Reuseste in tot ceea ce intreprinde si are parte de apreciere, de recunoastere.

Nu e insa tipul de bogat care agoniseste, pentru ca nu este in stare sa stranga bani pentru zile negre. Va cheltui mult, dar va si darui mult.

3 zodii care ascund ce simt cu adevărat

Câteva semne își ascund adevăratele sentimente sau și le fac cunoscute după multă vreme și nici atunci prea ușor.
Scorpionul

I s-a dus vestea că iubește și urăște cu aceeași pasiune, dar Scorpionul nu își arată nici emoțiile, nici armele prea ușor.

Cu cât sentimentele sale sunt mai profunde, cu atât vor fi mai ascunse, ba chiar ți-ar putea arăta ușa, când de fapt vrea să stai. Motivele pentru care face asta sunt multe, dar toate au legătură cu nevoia sa de a se proteja și teama că va fi trădat.

Contrar a ceea ce ar putea crede unii și alții, Scorpionul este un semn vulnerabil, cu emoții adânci, care “pune la suflet” eșecul, mai ales dacă prin eșec se înțelege că a fost respins.

Să îi trădezi încrederea este tot ce poate fi mai rău, iar după un astfel de episod, adevăratele sale sentimente vor fi și mai greu de ghicit, dar un lucru este sigur: sub masca nepăsării sau a disprețului va ascunde întotdeauna emoții profunde.

În loc să te lase să le vezi, va prefera să își facă cunoscută nemulțumirea altfel – de cele mai multe ori, ticluind un mic plan de răzbunare, chiar dacă asta nu înseamnă altceva decât că te va scoate din lista de prieteni de pe Facebook.

Fecioara

Dacă Scorpionul nu arată ce simte cu adevărat, dar te lasă să ghicești că este omul emoțiilor, Fecioara nu arată mai nimic. Preferă să vorbească despre orice altceva, decât despre ceea ce simte, chiar și cu persoane foarte apropiate: familie, prieteni.

Publicitate
De fapt, și-ar deschide sufletul mai degrabă în fața unui străin, decât în fața celor care o cunosc și cărora nu vrea să le arate latura sa vulnerabilă.

Tocmai aici este problema: ca și Scorpionul, de care o apropie multe asemănări, Fecioara este, de fapt, un suflet sensibil, lucru de care este conștientă și pe care îl ascunde sub o armură.

Va prefera întotdeauna să își facă cunoscute sentimentele altfel – de exemplu, prin intermediul muzicii. Să nu uităm că sub acest semn s-au născut foarte mulți artiști, de la Otis Redding, la Roger Waters, Leonard Cohen, Michael Jackson, Pink sau Beyonce.

Gemenii

Cei mai comunicativi nativi ai zodiacului spun multe, dar nu despre ei. Sau, dacă vorbesc despre ei înșiși, nu lasă la vedere ceea ce simt cu adevărat, chiar dacă te-au făcut să crezi asta.

În ciuda faptului că sunt activi pe rețelele sociale și mereu gata să împărtășească noutăți, opinii și fotografii, adevărata personalitate a Gemenilor este alta, iar a crede că îi cunoști doar pentru că sunteți prieteni pe Facebook rămâne doar o presupunere.

Natura duală le permite Gemenilor să se adapteze cu ușurință în orice situație și să poarte diferite măști sociale, ceea ce înseamnă că adevărata lor natură le este cunoscută doar lor.

 

 

 

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...